tom0803 1 Opublikowano 27 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2011 Właśnie jest tak jak mówisz. BEznadzieja ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 27 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2011 Może doradzę coś z doświadczenia, w godzinach porannych nie ma co grać bo są same crazy dżapany, z tymi lag to jest boski dopiero. Albo grać tak jak teraz(będzie się wpadać na US i EU) albo well, wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 27 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2011 Jak jest lag to nadarza wam się jedyna szansa żeby trafić kogoś z sorcery, jeżeli gracie magikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 28 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2011 ja przez laga przestalem w to grac. Nie ma to jak dostac 2 razy pod rzad backstaba od przodu zeby sobie przypomniec jaka ta gra jest zepsuta ;b Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 28 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2011 (edytowane) ja przez laga przestalem w to grac. Nie ma to jak dostac 2 razy pod rzad backstaba od przodu zeby sobie przypomniec jaka ta gra jest zepsuta ;b To nie backstab od przodu tylko legitimate technika,którą sam stosuję(w sensie jeśli jest tuż przed tobą, nie kilometr przed), zlukaj filmik: http://www.youtube.com/watch?v=nGF9JHw0W5Q W porównaniu z Demon Souls tutaj jest jednak spoko. Edytowane 28 listopada 2011 przez dżar Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 28 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2011 tyle ze w praktyce wyglada to tak ze ja nawet nie atakuje po prostu widze kolesia ktory do mnie idzie i nagle animacja backstaba ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 28 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2011 Sprawa jest prosta-dostajesz backstaba z kilku metrów, lag. Dostajesz backstaba jak typ jest tuż przed tobą-nie lag. Po prostu ty nie widzisz jak cię obchodzi lekko ze względu na opóźnienie-bardzo dobrze to na filmiku który wrzuciłem widać(kiedy uploader dostaje backstaba). Wg typa,który dostał backstaba na 90% jestem pewien że widział gościa przed sobą. To akurat normalne i działa w 2 strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 28 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2011 Lol, ja tam juz jestem przyzwyczajony do fejstabow. >Team Fortress 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 29 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2011 Jest zajebiście. W menu ulepszania broni klikałem za szybko i ulepszyłem Lightning Claymore na +5 zamiast katanę. Zabrałem już ponad 100 chunków i żadnego titanite slaba. A tych slabów potrzebuję jeszcze ze trzy. Wiem że onion knight może mi dać slaba, ale nigdy nie udało mi się dobrze poprowadzić jego questa. Teraz załatwiłem sobie Fog ringa żeby w Lost Izalith to dobrze zrobić. Oby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 29 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2011 Powiedz na głos "walą mnie te slaby, nie będe ich zbierał i ich nie potrzebuję" Gwarantuję,że wypadnie ich wtedy z 5, ta gra wie co myślisz i co chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 30 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2011 Zebrałem slaba w Great Hollow z jaszczurki. Mogą wyrzucić nawet 3 titanite slaby w jednym przejściu, a ubicie ich to kwestia 2minut. Polecam. Do tego jednego dostałem od Sigmayera. Przewińcie do 4.15 (to są max staty): http://www.youtube.com/watch?v=DGBol6QlHZ8&feature=channel_video_title 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 30 listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2011 To miałeś fart ze slabami, ja ani jednego z jaszczurów =/ Welp zrobiłem quest michellina i jest ok. btw zrobiłem osom wyglądającą postać, serio, jestem z siebie wyjątkowo dumny. Pierwszy raz wziąłem laskę(piąta postać) i się kilku rzeczy dowiedziałem-np,że niektóre zbroje inaczej wyglądają. Inwazje w anal londo, 14:3 , jak ja lubie wpadać na typa z 2 phantomami lagującego. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Mam pytanko. Grałem dopiero jakieś 3h, Undead Burg głównie i trzy razy miałem sytuację, że znienacka w ekwipunku pojawiła mi się dodatkowa Estus Flask (raz uratowało mi to życie ). Było to w trakcie normalnej eksploracji, czy nawet walki. Od czego są zależne takie "gifty"? Edytowane 2 grudnia 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 Jeżeli ktoś w swojej grze robi kindle ostatniego bonfire przy jakim siedziałeś to dostajesz Estusa za free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalafior 9 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 o to już wiem czemu przy najbliższym ognisku do Gravelorda dostałem z ogniska 5 + 3 flaszki. Ktoś 3 razy zUPował ognicho. No to nice:] Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 A to niezła sprawa w takim razie, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 Zrobiłem sobie Lifehunt Scythe ale jakoś ssie. Strasznie wolne ruchy, ogólnie dziwny moveset i co najgorsze ten bleed proc wolno się nalicza, pomimo 500 w statsach. Pocieszenie, że jak się naliczy to jest rzeź. Muszę to jeszcze ogarnąć. Dołączyłem do Darkmoon Blade - najlepszy cov w grze. A że mam dex/faith build to tym bardziej. Tylko zapomniałem od Gravelorda zebrać dwóch czarów i muszę opuścić na razie DMB. Dobrze że jeszcze nie levelowałem tego cov, bo byłaby strata. Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 Witam chcial bym spytać jak sie wykonuje atak z powietrza( taki wyskok z wbiciem miecza w typa)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2011 Na PS3 strzałka do przodu + R2. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 3 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Kolejne pytanka i z góry przepraszam że być może pytam o coś oczywistego, ale wolę zwracać się o pomoc na forum, niż od razu szukać na wiki (co trochę zabija przyjemność z gry imo ). Na forum zawsze jednak mogę dostać jedynie wskazówkę, a nie od razu rozwiązanie na tacy. Jak wygląda tu sprawa z ciężarem ekwipunku (nie tego który mamy sobie, a wszystkich klamotów które znajdujemy po drodze)? Nie widzę nigdzie współczynnika określającego maksymalny ciężar inventory, ale i tak wyczuwam tu jakiś haczyk. Zauważyłem tez u Undead Merchanta bottomless box i zastanawiam się czy ono nie ma coś wspólnego z tym właśnie (w charakterystyce przedmiotu jest jedynie dość lakoniczny opis możliwości zarządzania przedmiotami przy ognisku). Dalej, czy jeśli mam Drake Sword, to jest sens zabijania ww merchanta, żeby zebrać z niego Uchigitanę? Edytowane 3 grudnia 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 3 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2011 Klamoty nic nie ważą i można je nosić ile się chce a bottomless box jest po to, żeby graty których się nie używa przechowywać w nim właśnie a ze sobą nosić tylko te które są używane, to ułatwia np. szybką zmiane broni, nie trzeba jej długo szukać wśród klamotów. Co do uchi żeby była mocniejsza od drake sworda trza ją dopieścić co wymaga progresu w grze a wtedy możesz ją tanio kupić od innego merchanta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 3 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2011 Uff, Bell Gargoyles padły po paru próbach, ale pomógł wezwany NPC. W międzyczasie jeszcze ktoś mnie zinvadował, wesoło:) Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 3 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2011 Ała jakaś żaba otruła mnie i gdy sie odrodzilem mam na stałe zmniejszone HP, gdzie albo od kogo można wydropić antidotum na ten stan?? bo jak narazie znalazlem tylko typa co sprzeedaje to po 6k dusz Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 3 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2011 Ten typ co stoi w wieży gdzie walczyłeś z gargulcami ma po 3000, dropią kraby w crystal cave i ash lake. U wrony w gnieździe wymienisz za cracked red eye orb. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 4 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2011 Dołączyłem do Darkmoon Blade - najlepszy cov w grze. Jeśli lubisz się patrzyć na FAILED TO INVADE 90% czasu to rzeczywiście najlepszy. W darkwraithu mam inwazje 5s po odpaleniu orba, ZAWSZE. W darkmoonie czasem trzeba czekać i czekać co mnie w(pipi)iało zbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi