karol666 6 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Na forum wikidot wyczytałem, że patch 1.03 rozwiązuje wszystkie problemy z freezami i lagami, więc nie ma się czym martwić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Możesz dać link do tego topica? Cytuj Odnośnik do komentarza
karol666 6 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 http://forums.demonssouls.info/viewtopic.php?f=62&t=9370 "i never had problems during my gameplay. i got the japan version last friday, i played the whole weekend, had NO FREEZE, LAGS or anything else. sometimes 1ms screen flickering, but thats it, and it only appears when i enter a new area. the game is absolutely amazing and HARD! prepare to die guys. and don't worry about storys of freezing and so on, the 1.03 patch for the japan version is really good and helpful." Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 No to już jakieś pocieszenie,pozostaję czekać na paczkę od kuriera a potem na łatke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Na forum wikidot wyczytałem, że patch 1.03 rozwiązuje wszystkie problemy z freezami i lagami, więc nie ma się czym martwić ;] O ile we freezy uwierzyc moge bo to kwestia czysto-techniczna tak wyeliminowanie lagow jest niewykonalne, zawsze trafi sie ktos kto bedzie lagowal, w kazdej grze. Co do produkcji jestem napalony jak szczerbaty na suchary, martwia troche te spadki animacji, ale w DS nie bylo to jakies uber upierdliwe wiec i tutaj sie ludzie pewnie szybko przyzwyczaja. Edytowane 4 października 2011 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 weekend wyjęty z życiorysu. Tylko weekend? Chyba nie doceniasz tej produkcji. Pomnożone razy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Kto zamawiał z ultimy jutro dostanie pake Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Napisalem do sklepu w moim miescie, i dowiedzialem sie ze jutro max pojutrze beda juz sprzedawac gre. Mozliwe ze prywatne sklepy rozsiane po polsce sa w podobnej sytuacji wiec polecam sprawdzic . Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 Kto zamawiał z ultimy jutro dostanie pake Też właśnie dostałem mejla. Coś mi aż drgnęło w spodniach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 4 października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Kurde, ja zaznaczyłem, żeby mi wysłali razem z Rage, a tego pewnie jeszcze nie mają więc sobie jeszcze poczekam:( edit. Jednak wysłali dzisiaj, przed chwilą sprawdziłem. No to od jutra nie istnieje w realnym świecie przez jakiś czas. Edytowane 4 października 2011 przez Assphalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Wlasnie wrocilem ze sklepu do domu ze swiezutka kopia Dark Souls Limited Edition, na dzien dobry sciaga nam sie juz patch 1.3 wiec nie trzeba czekac do piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 No to super,ja już siedze jak na szpilkach bo kurier już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Mam juz dark souls jak i ogromny dylemat,odpalac DS czy dokonczyc xenoblade chronicles...a moze oba naraz :< Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Mam juz dark souls jak i ogromny dylemat,odpalac DS czy dokonczyc xenoblade chronicles...a moze oba naraz :< Niegodziwcze! Gdybym miał już w domu swoja kopię gry, to chyba musiałbym być niespełna rozumu, żeby nie odpalić... Ja pogram dopiero jutro (muve.pl) - długi weekend z Dark Souls stanie się faktem (wolne na piątek zaklepane ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Latwo Ci mowic,jak zaczne Dark Souls to xenoblade pojdzie w odstawke na jakis czas...a jrpg w odstawce = zapomne co sie dzialo i nie bede juz taki "wkrecony" w swiat i nie bedzie mi sie chcialo dalej grac;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Btw, limitka czy zwykła? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Xeno czy dark souls? dark souls o ile sie nie myle narazie sa tylko limitki lol,xeno tez limitka;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Pograłem nieco w Dark Souls i pierwsze co się rzuca w oczy to, że gra jest naprawdę, naprawdę bardzo trudna (wiem, stwierdzam oczywistość XD). Mi pewnie jest jeszcze trudniej jako, że nie miałem okazji grać w Demon's Souls. Następna rzecz jaką zauważyłem to, że gra wciąga jak diabli XD. Śmierć wcale mnie nie zniechęca od gry. Ba! Wręcz motywuje by dalej grać bo "tym razem na pewno się uda". Aktualnie męczę się z drugim bossem (Taurus Demon) zginąłem już na nim nie wiem ile razy ale jestem już bardzo blisko pokonania go. Ta gra serio uczy pokory i szacunku dla każdego przeciwnika, nawet jeśli wydaje się słaby. Nie raz zdarzyło mi się przejść jakiś fragment bez straty HP, a gdy poczułem się zbyt pewnie i zrobiłem się nieostrożny to następnym razem ginąłem na tym samym fragmencie. Trzeba być cały czas uważnym. Podsumowując: pierwsze wrażenia mega pozytywne. Czuję, że gra mi wystarczy na dłuuuuuugie godziny. Gra warta każdej złotówki z tych wydanych 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Pograłem 2 godzinki,nie jest łatwo król cRPG na Ps3 powrócił !!! Jest troche technicznych niedoróbek,ale to dobry stary DS na koksach Ładniej to teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Panowie jedna prośba z mojej strony. Gra jest dosyć świeża, mam zamiar śledzić temat szczególnie pod kątem usprawnień w stosunku do DSa i dlatego bardzo prosiłbym o niezapominaniu o wrzuceniu spoilerów w spoilery Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Co do drugiego bossa to polecam z góry zeskakiwać na niego i atakować z powietrza. Zadacie mu dużo obrażeń. Ogólnie ataki 'z góry' powodują ostre obrażenia. Ja jestem na etapie Kanałów i stoję przed ubiciem siakiegoś smoka. A i jak spotkacie gostka w złotej zbroi, podobnego do Yurta, to zabijcie go - dobry pierścień, +20% do hp, staminy i defa, niszczy się po zdjęciu. Tylko ostrzegam, gostek jest cholernie trudny Edytowane 5 października 2011 przez Musiol Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Ten atak z góry to Lewa gała do przodu +R2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Zeskakiwać na przeciwnika z góry i atakować go. Ale ten co wymieniłeś to też bierze więcej HP. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 heh, ciekawe jak to bedzie ze starymi wyjadacami demon souls (min. jak ja : p), mam nadzieje ze poziom trudnosci mnie pozytywnie zaskoczy : ) Postaram sie zalatwic swoja kopie w weekend i nie omieszkam napisać co nie co po dluzszej sesji : > Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Starzy wyjadacze odnajdują się odrazu. Brakuje mi tylko tej atmosfery z Nexusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi