coper 1 Opublikowano 21 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2012 (edytowane) Ostatni gość przed kocurem w Darkroot niszczy mnie (ten z czymś na kształt azjatyckiej włóczni) Hmm nie pamiętam nikogo z włócznią może znów coś przegapiłem Ale jest tak, że jak znów się przyłączysz do kocura to pojawi się gość w zbroi samuraja i z sejmitarem tuż przy wejściu na most z kotem. Możesz z nim pogadać, albo go zabić :ph34r: W przypadku ataku pojawi się jeszcze bodyguard-niełatwa walka(może o nich mówisz?). Jak ich pokonasz zyskasz sporo dobrych rzeczy, a powrót do covenanta będzie dalej możliwy.Zwróć jeszcze uwagę na gościa wśród drzew co dropi łuk. Po za tym możesz iść do Darkroot Bassin gdzie znajdziesz winde do valley of drake(trudne miejsce), w okolicy są jeszcze minibosowie i bos. a byłeś już w blightown/sen's fortress/anor lando ? Edytowane 21 stycznia 2012 przez coper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 21 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2012 Warto przejść najpierw Demon Soul, czy zaczynać od razu od sequela? Cytuj Odnośnik do komentarza
KornelB 0 Opublikowano 21 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2012 Jeżeli niczego nie przegapiłem to Dark Souls nie jest sequelem... Także polecam oczywiście Demona na początek, pozycja obowiązkowa jeżeli się zastanawiasz, aczkolwiek gry nie są ze sobą w żaden sposób powiązane fabularnie i można młócić nawet równocześnie. Demon z racji wieku ma lekko słabszą oprawę graficzną, mimo to moim zdaniem trzeba ograć obie części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 21 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2012 takie pytanko mogę zabić undead merchanta żeby dostać uchigatanę bez żadnych konsekwencji (obkupiłem co mi było potrzebne), chodzi mi dokładnie o to czy późnej nie jest on do czegoś w grze potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 21 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2012 Nie jest, są inni kupcy więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
nemesis1 2 Opublikowano 22 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2012 (edytowane) Ile Souvenir of Reprisal trzeba ofiarować, aby otrzymać darkmoon blade i darkmoon talisman ? Po pokonaniu Nito będę mógł dołączyć do Gravelord covenant ? edit: Dzięki Edytowane 22 stycznia 2012 przez nemesis1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 22 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2012 Ile Souvenir of Reprisal trzeba ofiarować, aby otrzymać darkmoon blade i darkmoon talisman ? 10 sztuk. Po pokonaniu Nito będę mógł dołączyć do Gravelord covenant ? Niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 22 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2012 Yaaaay. Moja pierwsza (i moze ostatnia ;b) platyna na PS3 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2012 Podarowanie Fair Lady Humanity coś daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 23 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2012 Podarowanie Fair Lady Humanity coś daje? Za dołączenie do tych covenantów dostajesz czar pyromancy Great Chaos Fireball. Po wpakowaniu 30 humanity dostajesz Chaos Firestorm. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 23 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2012 Podarowanie Fair Lady Humanity coś daje? Za dołączenie do tych covenantów dostajesz czar pyromancy Great Chaos Fireball. Po wpakowaniu 30 humanity dostajesz Chaos Firestorm. i skroty do lost izalith w ktorych znajdziesz swiecaca czapke ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 23 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2012 (edytowane) Skrót nie jest potrzebny żeby zdobyć Sunlight Faggot. Edytowane 23 stycznia 2012 przez Crying_Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 23 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2012 Panowie, Drake Sword ze smoczego ogona... Wywaliłem w dziada ze 150 strzał, a Drake nadal brak. Jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 23 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2012 mnie wystarczyło ze 30, którymi strzałami strzelałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 Już poszło. Nie wiem czy to jakiś błąd czy kaprys gry, ale przy 2gim podejściu mieczyk wpadł po dosłownie 40 strzałach. I takie pytanko na dokładkę: w DS gram na PS3, a dodatkowo robię przymiarki do wer. na X360. Jakieś różnice w oprawie. Framerate też leci na pysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 Słyszalem ze na x360 mniej ludu na online. w pewnym momencie widac ze na x'a framerate haczy troche (jak koles patrzy z gory na asylum). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 na xboxie też haczy, czy bardziej czy mniej to Ci nie powiem bo nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 tak ja gram na xie, ale jakoś strasznie mi nie przeszkadzają te spadki animacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 A mi przeszkadzają. Japonia jest upośledzona technologicznie - bagna w Blighttown to jakiś niesmaczny żart. Ani ta gra nie jest za piękna, ani skala środowiska nie poraża, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 no nie powiem jak by ta gra miała teksturki jak skyrim albo i lepsze to by wyglądał mega, a tak grafika jest ok, ważniejszy jest game play Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 Ważne jest wszystko, jak ktoś woła 200 zł. Chociaż Anor Londo wygląda ładnie (głównie zasługa designu) i animacja nie czka, jak oral whore po dniu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 (edytowane) I takie pytanko na dokładkę: w DS gram na PS3, a dodatkowo robię przymiarki do wer. na X360. Jakieś różnice w oprawie. Framerate też leci na pysk? Na X360 framerate jest skopany tak samo w tych samych miejscach. Edytowane 24 stycznia 2012 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 24 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2012 Czy którykolwiek patch poprawił framerate? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 25 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2012 z tego co wiem to niestety nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 25 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2012 Ograłem demko i muszę powiedzieć że to taki Fable na sterydach. Tekstury się doczytują, framerate leci na pysk. Design lokacji jest jest bardzo fajny i grafika niczego sobie, ale po 30min gry powiało nudą. Denerwujące jest to że nasz bohater wyjmuje sobie tarcze z tyłka jak chce się bronić, chociaż to nie jest konieczne bo poziom trudności to wysokich nie należy, dobrze że w pełnej wersji będzie można to zmienić, ten sam rodzaj oręża też jakoś nie zmienia wyglądu tylko nazwę, ale to tylko demko. Grę na pewno sprawdzę, ale jak będzie za ok 100, na razie bardziej mi podpasował FF XIII-2 i Tales of Graces F. Coś ci się nie pomyliło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi