Gość Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Nie przepadalem za starymi odslonami, ale to co widac na trailerze jest naprawde ciekawe http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-devil-may/704508 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Trailer niezły, muza fajnie się komponuje z tym co widać, tylko ten nowy wygląd Dante jest kontrowersyjny. Sceny gdzie jest uwięziony w jakimś miejscu kojarzą się z Piłą. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Trailer mi się podoba ale brakuje mi bardziej gotyckich scenerii. Jeżeli to jest Dante który ma powiedzmy 16 lat to mogę przymknąć oko na jego wygląd ale moim zdaniem postać jest trochę za długaśna (wygląda jkaby miał z 190 cm a ważył 50 kg, trochę proporcje nie teges) i fryzik trochę zbyt emo ale mordę ma dobrą ;p Edytowane 17 września 2010 przez Wolny Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Gówniarz ledwo od ziemi odrósł, a już fajki pali Pewnie od tego osiwiał później. To będzie zupełnie inny DMC. Nie psioczę na zajawkę i nowy wygląd Dantego, bo chcę zobaczyć całość. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) ze sie ludzie czepiaja do grafiki w grach to jeszcze zrozumiem, choc najczesciej nie podzielam. ale czepianie sie proporcji budowy bohatera? wow. i'm impressed! osobiscie wole emo chlopca z niz blond ciote, ale o gustach sie nie dyskutuje gierka po trailerze zapowiada sie bardzo, bardzo. morfowana bron tez - moze bedzie mozna ladnie laczyc kombosy. no i wierze w Ninja Theory. Go Ninja, go! Edytowane 18 września 2010 przez jiloo Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Brawo Jillo ;]. Też uważam, że z Dante to taki motherfucker jak z koziej trąby dupa. Tyle, że Dante jest siwy nie blondyn ;p. Do tego te debilne teksty Dantego...dla mnie ta zmiana bohatera to trochę takie z deszczu pod rynnę. Tak czy siak czekam na gameplay, nie podoba mi się emo ale na pewno za Dante nie będę płakać. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Tutaj nawet nie o proporcje chodzi. Ten Dante to taki emoćpun, który nijak ma się do tego wcześniejszego. Sam twórca oryginalnego Dantego narzeka, no, ale samo Capcom jest sobie winne, że z tą serią nie może sobie poradzić. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 oj, tam cpun, to pewnie przez te oczy. teraz wiem czemu mnie tez zawsze mowili ze mam oczy jak nacpane anyway, mnie stylistyka pasuje. ale trailer to tylko trailer, moze pokazac wszystko. czekam wiec tez spokojnie na gameplay. moze jak robi inny developer to uwolnia kamere? choc zeby zachowac stylistyke gry to pewnie nie uwolnia. wpisuje sie na liste zainteresiwanych tym co jeszcze pokaza w temacie tej gry. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Nad kamerą można już było mieć kontrolę np w trójce, co prawda nie w każdym momencie, ale jednak. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Ech, mam mieszane uczucia... Z jednej strony Dante - emo gówniarz, w dodatku wygląda jak ćpun i ma flagę Wielkiej Brytanii na ramieniu, fatalna muzyka i kompletna zmiana klimatu. Z drugiej jednak akcja jest efektowna, dynamiczna, sam głos protagonisty jest naprawdę świetny, a nowa broń może dać się wykazać ludziom, którzy poświęcą grze sporo czasu. Ale... Cholera, to Ninja Theory - dlaczego Capcom oddaje jedną ze swoich wiodących marek w ręce innego developera? I to w dodatku takiego, któremu slashery wychodzą trochę powyżej przeciętnej? Boję się... W zasadzie gdyby nie to, że w pewnym momencie (coś pomiędzy 0:38 a 0:41) widać, że na rysy twarzy nowego bohatera nałożona jest stara, dobra, biała fryzura to bałbym się okropnie, a tak wciąż tli się we mnie nadzieja. Restart serii? A co z niedokończonymi wątkami? Co z walką Vergila z Mundusem, co z Nero, co wreszcie ze znanym i lubianym Danteuszem? Dlaczego nie dowiem się, co działo się po DMC4? Wreszcie - po co restartować uniwersum, które jest tak świetnie nakreślone i wyraziste? Ja tam nie wiem, ale ktoś w Capcom wypił chyba za dużo sake i przegrał markę w karty. Chociaż jak znam swój fanboizm względem serii to i tak kupię tą grę, chociażby dla nazwy... Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nero niech nie wraca. A co ma być z walką Vergila z Mundusem? Wiadomo, że ten pierwszy przegrał. To już lepiej gdyby kiedyś tam pociągnęli wątek Spardy, ale z niego to musieliby już zrobić konkretnego wymiatacza, lepszego niż Dante i Vergil razem, a to już ciężko sobie wyobrazić, jak się przypomni co robił Vergil w DMC3. :] Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Jest jakis filmik albo stronka gdzie dokladnie mozna sobie przeczytac cała fabułe wszystkich Devil'ów? @Down Thx , plusika łap. Edytowane 19 września 2010 przez XM16E1 Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Mi sie nowy Danty podoba, taki zaczepnie wygladajacy mlokso, setting to industrial polaczony z gotykiem, ale bardziej strawnie niz kiedys. Muzyka jest fajna, pasuje do calosci, ktos tam wyzej sie jej czepial. Edytowane 19 września 2010 przez Gość Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nero niech nie wraca. A co ma być z walką Vergila z Mundusem? Wiadomo, że ten pierwszy przegrał. To już lepiej gdyby kiedyś tam pociągnęli wątek Spardy, ale z niego to musieliby już zrobić konkretnego wymiatacza, lepszego niż Dante i Vergil razem, a to już ciężko sobie wyobrazić, jak się przypomni co robił Vergil w DMC3. :] Nie, no spoko, wiadomo, że Vergil przegrał i zrobił się z niego Nelo Angelo, ale musiało się to jakoś stać. Przecież po wylądowaniu w świecie demonów Vergil musiał sobie jakoś utorować dorgę do Mundusa, i szczerze powiedziawszy wolałbym, żeby nowy DMC był właśnie takim spin-offem opowiadającym historię Vergila. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Macie moją wersję bohatera z nowego DMC :potter: Edytowane 19 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Wolę tego. A tak BTW - ktoś doprawił Danteuszowi z tego trailera biały fryz i postać wygląda w nim IMO trochę lepiej, sprawdźcie sami: Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Nie, no spoko, wiadomo, że Vergil przegrał i zrobił się z niego Nelo Angelo, ale musiało się to jakoś stać. Przecież po wylądowaniu w świecie demonów Vergil musiał sobie jakoś utorować dorgę do Mundusa, i szczerze powiedziawszy wolałbym, żeby nowy DMC był właśnie takim spin-offem opowiadającym historię Vergila. Ja w sumie też bym zagrał Vergilem, podobnie Spardą, może Capcom kiedyś zrobi jeszcze gry oddzielne dla tych postaci. Cytuj
barth 70 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Komiks idealnie oddaje moje odczucia odnośnie nowego "imażu" Dante'go: http://www.gameblurb.net/wp-content/gallery/game_humor/dantecomic.jpg Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 hahaha No dokładnie to samo odczucie:D Mam niestety wrażenie że oni to oleją i pozostawią to coś pomimo tego że miliony fanów jedzie po nowym Dante Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 (edytowane) Demo jest juz do sciagniecia (1.3GB) EDIT: Poprawione Edytowane 20 listopada 2012 przez Ins Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 Na US Marketplace jest demo do sciagniecia (1.3GB) Na Polskim jest od rana już. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 I jak wrażenia? Bo jak dla mnie jest ok, ale dupy jak jedynka albo trójka nie urywa. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 No dobry jest. Jednak nie wyjdzie z tego kupszton, jak podejrzewałem, tylko solidny sieczkator. Ładna grafika, soczyste teksty (walka z bossem jest mega), spójny system walki i odpowiednia dynamika - jest tak, jak być powinno. Ciekawe, jak pełniak wypadnie, na razie jestem na tak. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Gra kozak, pisałem o tym w sierpniu i napiszę to teraz, skoro NG zawiodło ostatnia szansa w nowy DMC, chce slashera.......porządnego slashera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi