Opublikowano 24 grudnia 201014 l muza kozak ;p podgłośniłem aż subwoofer ;] i chyba grafe troche dopakowali ? areny teraz dobrze sie prezentują ;p Heniek nawet fajny ale myślałem ze miał łysinę ?
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Najnowsze info: - nowa postac (zamaskowana laska) nazywa sie JC, co juz chyba w 100% potwierdza, ze to alter ego Julii, - potwierdzono obecnosc Jinpachiego, dziekuje, dobranoc
Opublikowano 18 lutego 201114 l Nie czaje tego, 4 chlopki i maly stage, a grafika kibel :| Kiedys jak wychodzila wysokobudzetowa bijatyka, to miala mega high-endowa oprawe. I sr.am na to, ze "grafika nie jest najwazniejsza", bo TO SA DWA CHLOPKI I MALA PLANSZA, A SYSTEM I TAK BEDZIE ZYEBANY. Dziekuje ;f
Opublikowano 18 lutego 201114 l przeciez to bylo wiadome ze TAG 2 bedzie zyebany,chociazby po tym ze dalej jest bound i ze jest na silniku T6BR
Opublikowano 19 lutego 201114 l Dla mnie to było oczywiste że TAG będzie latał na silniku szóstki, Tekken 7 w produkcji a tworzenie nowego silnika było by zbyt praco i czasochłonne.Mortal wróci na salony, wyczekiwany przez wielu TAG2, będzie dobrze. Edytowane 19 lutego 201114 l przez Kazub
Opublikowano 21 lutego 201114 l Będzie dobrze, ale Tekken 7 to wątpię, żeby był w produkcji skoro oprócz TTT2 jeszcze klecą Tekken X Street Fighter.
Opublikowano 5 marca 201114 l Zafina bedzie tym razem nosila spodnie, zamiast spodnicy. Zmiana zostala podobno podyktowana naciskami ze strony jakiejs grupy ludzi (nie wiadomo za bardzo, o kogo chodzi). Podobno padlo ultimatum - albo zmienicie miniowe na spodnie, albo usuncie postac z gry. Czesc fanow nie byla zadowolona z tego posuniecia i meczyla Harade na twitterze, zeby chociaz zostawil mini w opcjach customizacji albo w formie DLC, ale ten zarzeka sie, ze nie moze tego zrobic. Dziwna sprawa. "Ocenzurowana" wersja stroju:
Opublikowano 6 marca 201114 l Prezentuje się znakomicie. http://www.giantbomb.com/tekken-tags-you-with-arcade-details/17-3814/ Tutaj natomiast, ciekawy filmik.
Opublikowano 6 marca 201114 l Jezu, prawdziwy ogr nigdy nie wyglądał dobrze i już nie będzie :confused:
Opublikowano 6 marca 201114 l A tam. Czepiasz się. Z miejsca złapałby angaż do Diabła trzeciego, czy jako boss w Gearsach.
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l Gameplay z udziałem Jun Kazama - Ciekawe czym się będzie różnić od Asuki. Niemniej jednak osobiście się cieszę z jej powrotu - w pierwszym TTT była to moja ulubiona postać.
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l Nie wiem na jaką cholerę wciskają do Tekkenów te wszystkie pokraki w stylu Ogrów, Gonów, pand czy kangurów i innych myszoskoczków. BTW, nie ma lepszego duetu niż Hwoarang i Baek ;]
Opublikowano 21 kwietnia 201113 l Gameplay z udziałem Jun Kazama - Ciekawe czym się będzie różnić od Asuki. Niemniej jednak osobiście się cieszę z jej powrotu - w pierwszym TTT była to moja ulubiona postać. Wraca jedna z moich ulubionych postaci z TTT. Nie ma co, już wiem kim będę sobie grywał. Oby tylko ta letnia premiera okazała się faktem.
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Ciekawe przez ile lat beda jeszcze wychodzily tekkeny? Pewnie w 2045 nadal bedzie ta sama drewniana animacja
Opublikowano 25 kwietnia 201113 l Z tą drewnianą animacją to trochę się chyba rozpędziłeś, ona jest fantastyczna. Chcesz drewna to odpalaj mortale ostatnie.
Opublikowano 25 kwietnia 201113 l Wiadomo, grubo przesadził, ale niektóre animacje zasysają albo stoją w miejscu od paru lat : niektóre ataki Bruca, fiflak Lawa, cały Bob. Ale ogólnie Law to mistrzostwo, wiadomo na kim się wzorowali. Edytowane 25 kwietnia 201113 l przez Kazub
Opublikowano 15 maja 201113 l Intro do automatowej wersji TTT2: http://www.youtube.com/watch?v=nOWI4qhZkm0 Fajnie, że muzykę z intra TTT1 dali.
Opublikowano 15 maja 201113 l Ło (pipi)a, osom ! . Starcie Fenga z Heńkiem - klasa. Muzyka jest zremiksowaną wersją tej z intra jedynki, fajniejszą zresztą.
Opublikowano 16 maja 201113 l Intro fajne, aż chciałoby się już wrzucić płytkę do napędu i pograć. A tu jeszcze tyle czekania.
Opublikowano 26 maja 201113 l Na stronce http://www.avoidingthepuddle.com/ możecie znaleźć masę gameplay'u z TTT2. Testy w Korei rozkręcają się na dobre - gracze zaczynają już ostro szaleć.