Skocz do zawartości

Zakup używanego auta

Redmitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pokaz swoja astre a nie inne bo zaplatalas ladnie ;] Jakie masz alusy? Domyslam sie ze srebne. Samochod twoj jest koloru srebnego? Jak srebna fura to kola bym zrobil w czarny mat jezeli chcesz modzic. Zarzuc fotkami.

Opublikowano

Kupilem kobiecie.

692ek9.jpg

1hcsx1.jpg

2irnjwz.jpg

96 rocznik. 120000 na liczniku. 1,4 silnik na benzynie. Jutro jezdzenie po miescie i zalatwianie papierow. W sumie jak zaplace za wszystko z 6,3 kola wyjdzie. Ale stan blacharki - rewelacja.

• Plusik 1
  • Minusik 3
Opublikowano (edytowane)

Ten samochod okolo roku stal i nie jezdzil. Bylem wczoraj na 1 przegladzie i urzedzie celnym. Gosc mowi, ze fura musiala postac z rok bo widac po rdzy pod autem, poza tym wiekszych niuansow brak. Tylko w UC mnie rozwalili, pojawil sie jakis specjalista i tak mi dowalil z wycena auta, ze zaplacilem 123 zl zamiast 60 co wynikalo z wartosci samochodu na umowie. ;[ Dobrze, ze chociaz tlumaczenie znalazlem za 70 zl. ;)

A bryczka do smigania po miescie. Wczoraj nawet 100 km/h poszla, hyhyhy.

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano

Panowie, po wakacjach chciałbym zamienić mojego Matizka na coś lepszego :) Przede wszystkim zależy mi na ekonomiczności- samochód musi być w miarę tani w eksploatacji. Przydałyby się też elektryczne szyby i inne bajery, których w moich aktualnym aucie nie ma. Budżet jaki posiadam to jakieś 6 tysięcy. Poradzicie coś? ;)

Opublikowano

3429828246_1a0dbd2e60.jpg

Z modow bede chcial pomalowac alusy na czarny blysk (nic wiecej). Na zdjeciu sa oczywiscie 19", a fura biala, a nie srebrna, ale jakis tam obraz daje. Czy zostawic srebrne? Ew. zostawie je na zime i kupie czarne nowe.

Moim skromnym zdaniem bardzo źle uczynisz, ale to jest twoja decyzja. Nie ma nic gorszego aniżeli czarne felgi aluminiowe na samochodzie każdego koloru nadwozia - białego, czerwonego, srebrnego, a już o zgrozo czarnego.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie zgadzam się kompletnie z tym. Według mnie czarne felgi wyglądają bardzo dobrze przy praktycznie każdym kolorze nadwozia.

Na szczescie nie masz racji.

Opublikowano (edytowane)

No jasne, że nie do każdego, w niektórych samochodach to czego byś nie zrobił to będzie crap, ale mówimy tutaj o konkretnej Astrze.

Ale według Was np.

Sportech-SP600.jpg

100_2075.jpg

IMG_8547.JPG

To według Was źle wygląda?

Edytowane przez Szejdj
  • Minusik 1
Opublikowano

IMO czarne fele zlewają sie z oponą i wygląda to niewyjściowo. Dodam, że niedawno malowaliśmy felgi dla znajomego mieszkającego w niemczech i zażyczył sobie aby jego felgi były w czarnym macie oraz o fakturze papieru ściernego. Ciekawe kiedy do nas przyjdzie taka moda.

Opublikowano

kiedys spotkalem auto w kolorze czarny mat.

Wszelkie metaliki perly i inne moga sie schowac.

Opublikowano

matowy lakier wygrywa. Samochód wygląda jak b-117.

Sam widziałem passata i lexusa w czarnym macie. Lexus miał dokładnie wszystko zrobione na czarny mat. Wyglądało to obłędnie.