Gość Grzegosz Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Matowy lakier jest brzydki. To audi jest okropne :| Bez kitu. Wygląda jak brudne albo pomalowane jakimś sprayem z marketu za 9,99 zł. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Bylem na przegladzie, kasa przygotowana... Ale przejechalem 30 km i stwierdzilem, ze 90 kucy w benzynie jest zamulone jednak :potter: ;/ Nie wiem - przebieg, stan techniczny, rocznik - super, ale czy nie bede sie w(pipi)ial, ze nie ma odejscia? Wydaje mi sie, ze moje obecne A6 110 z turbina idzie do 80 o wiele szybciej + wciska w fotel jak sie wcisnie pedal to the metal Nie wiem, moze to dlatego, ze dawno benzyna nie jechalem i nie przeciagalem biegow do 4000 i wyzej. Pomocy! ;\ Baiwlem sie komputerem - srednie spalanie 6,2. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 1 lipca 2011 Autor Opublikowano 1 lipca 2011 Spalanie naprawde fajne, moj civic 1.4 pali wiecej - w miescie potrafi zjesc do 8l a 6l to pali w trasie Mi sie dobrze zbiera a mam tez 90km, ale w sumie lzejsze auto i ja przeskoczylem z 1.0 50km na 1.4 90km a nie tak jak ty wiec ciezko mi okreslic. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Moj znajomy mechanik mowi, ze ten silnik jest nie do zayebania i ogolnie wykonanie jest o wiele lepsze niz w focusie (ktory tez mnie interesowal) i wiekszosci samochodow tej klasy. Dzisiaj podejme ostateczna decyzje :\ Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Bylem na przegladzie, kasa przygotowana... Ale przejechalem 30 km i stwierdzilem, ze 90 kucy w benzynie jest zamulone jednak :potter: ;/ Nie wiem - przebieg, stan techniczny, rocznik - super, ale czy nie bede sie w(pipi)ial, ze nie ma odejscia? Wydaje mi sie, ze moje obecne A6 110 z turbina idzie do 80 o wiele szybciej + wciska w fotel jak sie wcisnie pedal to the metal Nie wiem, moze to dlatego, ze dawno benzyna nie jechalem i nie przeciagalem biegow do 4000 i wyzej. Pomocy! ;\ Baiwlem sie komputerem - srednie spalanie 6,2. Moze dlatego, ze diesel ma wiecej i lepiej dostepnych niutonow niz zwykla malolitrazowa benzynka ? To tylko 90KM w malym bloczku o pojemnosci 1.4 ze slabym momentem obrotowym. idealne autko do miasta. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Matowy lakier jest brzydki. To audi jest okropne :| Bez kitu. Wygląda jak brudne albo pomalowane jakimś sprayem z marketu za 9,99 zł. Tak apropos to matowy lakier jest zaje.bisty Więcej jeżdżącej peneriady!!! Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 W ogóle to większość modyfikacji wizualnych wygląda fajnie na fotach, pokazach, albo w grach. Wyjedzie się czymś takim na ulicę, przybrudzi trochę i żal. No i odsprzedaż za bezcen. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi