Skocz do zawartości

Pes 2011 - Liga FPE

ciupak32

Turniej PES 2011  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiej platformie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co kolega Faranell taki nagrzany? :) moze ludzie sie i na drugą dywizję uzbierają, czy cos w ten deseń

Dokładnie tak jak mówisz. Szykuj się na spar bo nie będzie tak łatwo jak u konkurecji :thumbsup:

Opublikowano

Ja również "wstępnie" bo nie wiem czy od razu na premierę wezmę.

Ps3.

Co do reguł obojętnie mi ale jestem za tym żeby Ader sprawował nad tym pieczę bo jest najlepiej zorientowany ;].

Ja oczywiście nie będę brał udziału w rozgrywkach,bo ja gram wyłącznie na PC,ale poprowadzę z przyjemnością.

Opublikowano

Zajman

ps3

Grałem raz w jakiejś lidze, fifa.pes.com.pl(jako K.L.U.I.V.E.R.T) czy jakoś tak, pamiętam że formy losowe się sprawdzały, pes11 zapowiada sie bardzo dobrze więc drużyny są mi obojętne.

Opublikowano

Co prawda w tej generacji grałem w lepszą Fifę ale być może teraz będę grał w obie kopanki. Wstępnie się piszę, na PS3 (ale ja tylko Juve nie ma innej opcji :P)

Opublikowano

Oczywiście dopuszczamy wymiany teamów. Domyślam się, że kolega wyżej w życiu nie chciałby zagrać Milanem przeciwko Juve i ja również nie przewiduję odwrotnej sytuacji :P

Opublikowano

przecież nikt nie pisał,że startujemy od razu po premierze :)

No tak, musimy mieć czas na to żeby obyć się trochę z grą. Liga zapewne wystartuje pod koniec października, a jeśli ja kupię ją dwa tyg. po premierze, to kiedy będę miał czas żeby się "nauczyć grać" ?

Spokojnie 99% biorę w tym udział, pewno będę grzał dolne miejsca w tabeli, ale fun będzie ogromny :whistling:

Opublikowano

Ja jestem przeciwny jakimkolwiek zamianom drużyn itp. Na fifa.pes.com.pl cos takiego nie mialo miejsca, dzieki temu bylo sporo dodatkowych emocji. Ja np musialem w jednym sezonie grac najbardziej gównianą druzyna w lidze - SCHALKE, gdzie (pipi)iłem co mecz, że musze nimi grać i udalo mi sie wywalczyc pierwsze miejsce - satysfakcja byla podwojna i w pozniejszym czasie z checia wracalem do tego teamu, wspominając swoje bluzgi ;). Albo taki Kali - przez 3 sezony z rzędu losował Real (który w fifie 09 nie byl zbyt dobry ;p). Dzięki takim wydarzeniom liga pisze swoje własne, fajne historie przez co jest barwniejsza.

I juz nie robcie z siebie takich mega - fanatyków (co nie tkną w grze innego zespołu), którzy zapewne w życiu nie byli na ani jednym meczu swojej "ukochanej drużyny". Ja od dziecka kibicuje manchesterowi i jakos nie mam problemu, zeby pograc sobie chelsea (mimo ze ich nie trawię) czy liverpoolem.

Opublikowano

Ja jestem przeciwny jakimkolwiek zamianom drużyn itp. Na fifa.pes.com.pl cos takiego nie mialo miejsca, dzieki temu bylo sporo dodatkowych emocji. Ja np musialem w jednym sezonie grac najbardziej gównianą druzyna w lidze - SCHALKE, gdzie (pipi)iłem co mecz, że musze nimi grać i udalo mi sie wywalczyc pierwsze miejsce - satysfakcja byla podwojna i w pozniejszym czasie z checia wracalem do tego teamu, wspominając swoje bluzgi ;). Albo taki Kali - przez 3 sezony z rzędu losował Real (który w fifie 09 nie byl zbyt dobry ;p). Dzięki takim wydarzeniom liga pisze swoje własne, fajne historie przez co jest barwniejsza.

I juz nie robcie z siebie takich mega - fanatyków (co nie tkną w grze innego zespołu), którzy zapewne w życiu nie byli na ani jednym meczu swojej "ukochanej drużyny". Ja od dziecka kibicuje manchesterowi i jakos nie mam problemu, zeby pograc sobie chelsea (mimo ze ich nie trawię) czy liverpoolem.

Ja na mecze Milanu jezdze regularnie, wiec wypraszam sobie :] skoro znajda sie chetni do wymian teamow, to nie widze problemu :)

Ja