Gość Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Niestety Blade Runner jako biblia cyberpunk'a zostal pobity przez Matrixa, mimo ze oba nie sa tak fajne jak w zalozeniach Johnny Mnemonic, ktory jednak jest sredniaczkiem. Cytuj
Gość Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Mowie o kulturze masowej. Wiadomo ze Roy Batty itd to kult, ale Matrix pierwszy tez mocno daje rade. Co do Mnemonica, to tam ejst wszystko sypanie japonskimi nazwami czesci, gangi, Lundgren przybija ludzi gwozdziami do scian za cyberwszczepy, rozumny delfin... tylko widac ze to maly budzet i maly kaliber. Aha, ksiazkowy pierwowzor Blade Runnera zjada filmowa adaptacje na sniadanie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Nigdy nie zrozumiem zachwytów nad blade runnerem, filmem który traktuje widza jak idiote który wierzy akcje typu "zobaczmy co jest za rogiem pokoju na tym zdjeciu". Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 milan widzę ostro jedziesz. najpierw jakieś bezpodstawne zarzuty pod adresem filmu roku, a teraz świętość profanujesz? nieładnie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 no sorry, ale resident evil to jest tak chu, jowy ze nawet jj nie zrecenzował. Cytuj
Gość Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 W sumie to Blade Runner jest fajny jak sie w liceum slucha alternatywnego metalu i wkreca sie sobie jakim jest sie outsiderem i jaki to Blade Runner to mocny film z Fordem. Tak naprawde to jest troche nudno. IMO Matrix>Blade Runner, tako rzecze dziecko pokolenia MTV. Jak juz pisalem ksiazka fajna, w sumie slabo pamietam, wypadaloby sobie przypomniec. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 mówię o niezniszczalnych xD Cytuj
Gość Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Niezniszczalni to sredniaczek, ktory zdechl pod naporem hajpu. Duzo offtopu idzie, moze ktos zalozy filmowe piep.rzenie? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) A czyj? Nie lubie jak film obraża moja inteligencje. Wiem doskonale ze moze to byla jedyna taka scena, filmu nie ogladalem z 7 lat, ae tego zapamietalem i juz nigdy tego nie wlacze. oggozo jak zawze spie,mrodlil ze swoim postem, a moze w koncu dostał defaultowego ignora. Edytowane 23 września 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) mówię o niezniszczalnych xD Ty teka ogolnie jestes skrajnoscią, latasz po forum i spuszczasz sie w co drugim poscie nad niezniszczanalnymi, który jest ostatnim scierwem na jakie pojdzie szanujacy sie czlowiek do kina, zachwalasz w kazdym temacie linkin park, co nawet zabawne nie jest ,a zaraz rzucasz jakimis mongolsko undergroundowymi nazwami filmów, walisz do smierci w wenecji i innych ksiazek , dziekujesz bogu za kylese. Ciezko brac na powaznie co piszesz ;] Edytowane 23 września 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (pipi) LASKA MNIE OLAŁA PRZEZ ESEMESKI MYSLAŁEM< ZE BEDZIE RANDEZVOUS A TA CHCE TYLKO BYC KOLEZANKA A TY MNIE W(pipi)IASZ I BLADE RUNNER ZJEZDZASZ WEX IDZ STOND! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) " JESTES NIEPEŁNOSPRAWNY UMYSŁOWOA MIMO TO CHCESZ ZOSTAC DETEKTYWEM? NIE SZKODZI KUP MASZYNKE ESPHER ! " monitor jak od atari, cuda jak z kreskówki strusia pedziwiatra, witamy w przyszlosci wg blade runnera. mnostwo z tego gatuynku jest na youtube Edytowane 23 września 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 to sa lata osiemdziesiąte co ty chcesz? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 pier,dole ten film, ##$#$ w #$%3 fordowi, siada na kanapie i robi ludzi w konia. Gdyby nie on nie powstały by kosci i csi. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) sam oglądasz jakieś spier.dolone horrory ze skandynawii i dajesz im dobre 6+, a coś się prujesz na temat filmu gdzie rutger hauer był bogiem Edytowane 23 września 2010 przez tk___tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) Rutger to był bogiem w ślepej furii, a filmy oceniam stosownie do gatunku. Blade runner to ponoc kult i "wogle", a dla mnie to byl na poziomie robota joxa. dla mnie 6+ to średniak, moge dać 6+ blade'owi. A filmem roku jest mr fox, i nie obchodzi mnie ze jest z 2009 ;] Edytowane 23 września 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) rutger był, jest i będzie bogiem gdziekolwiek się nie pojawi, a już w szczególności w hobo with a szotgan mam nadzieję, że tu możemy się zgodzić żeby ten wieczór zakończył się chociaż jednym pozytywnym akcentem taaaa, a ktory tudej jest płyta roku? Edytowane 23 września 2010 przez tk___tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 pewnie golab znowu napisał cos o ruskach. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 pulp fiction = snatch matrix >>> blade runner a tak btw terminator 2 zjada te 2 filmy Evil dead > braindead Cytuj
Gość Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Terminator 2 to kompletne dzielo, nic do zarzucenia, 10/10. Snatch jest smieszny bo Pitt mowi na psy "dagz". Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 pulp fiction = snatch O żesz. matrix >>> blade runner Kur'wa. a tak btw terminator 2 zjada te 2 filmy Ja. Evil dead > braindead Pie'rdolę. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Sama prawda co chcesz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi