Skocz do zawartości

Pieprzenie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sin City to realia twardych facetów z nałogami i krótkimi dialogami oraz pięknych kobiet, potrafiących skopać jaja nawet największemu wymiataczowi. Rozumiem ze nie masz nic wspolnego ani z jednym ani z drugiem i nie rozumiesz fenomenu tego filmu :teehee:

@Gekon

Ambitniejszy jest replikant sciagajacy replikanty i gosc robiacy male origami?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Sin City to realia twardych facetów z nałogami i krótkimi dialogami oraz pięknych kobiet, potrafiących skopać jaja nawet największemu wymiataczowi. Rozumiem ze nie masz nic wspolnego ani z jednym ani z drugiem i nie rozumiesz fenomenu tego filmu :teehee:

@Gekon

Ambitniejszy jest replikant sciagajacy replikanty i gosc robiacy male origami?

nie, ambitniejsi są goście biegający w długich płaszczach i okularach, pierdalający się karate

Przeciez matrix nie jest w ogole ambitnym filmen. Napierdalanka dla małolatow i tyle. dobre kino akcji. Gdzie to stawiać obok legendy?

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Dla mnie Blade Runner nie jest zadna legenda, i nie szukam w kinie wydumanych rozkmin o czlowieczenstwie, ktorych musze szukac na pejzazu emocji powstajacym na twarzy Hauera, nie spedza mi snu z powiek to czy Ford byl replikantem. Milan napisal juz jak smiesznie wyglada cale te polowanie na androidy. Szukam rozrywki, ciekawego settingu, i ciekawej fabuly bo nie powiesz ze w 1998 Matrix nie robil wrazenia? Wiesz zawsze moge napisac ze lubie Lowce i dodac cos o swym uwielbieniu do kina Woodiego czy innego Almodovara.

Gość _Milan_
Opublikowano

kto pierwszy strzelił? han solo czy ten kosmita?

kosmita

Podbijam oggozo, ten temat jest głupi odkąd zaczał się tu udzielać Milan z głupimi, przydługimi postami i Psyko twierdzacy, ze martux jest lepszy od balde runnera.

Matrix to zżyna z jakiejś książki czy innego anime, a sam film to typowy sensacyjne średniak, ktorego ratuje efekciarstwo

zamknij ryj, temat to pieprzsenie, wiec nawet jak pier,dole to i tak tu pasuje. Ty za to nie masz nic wiecej do powiedzenia niz "zgadzam sie z tym, zgadzam sie z tamtym", masz piz,de zamiast wlasnego zdania, zamiast mi (pipi)ic zebym wyszedl to moze napisz co takiego widzisz w tym blade runnerze.

Prawda jest taka ze glupio co niektorym przyznac racje, bucza "kuuuult!!!" a jak ktos osmieszy ich film, to bucza " oddac krzyż!" "zydzi!".

Opublikowano

Za tytul </> tytul bez zadnej tresci powinny byc warny, po kiego tu takie wyliczanki.

Opublikowano (edytowane)

kosmita

Podbijam oggozo, ten temat jest głupi odkąd zaczał się tu udzielać Milan z głupimi, przydługimi postami i Psyko twierdzacy, ze martux jest lepszy od balde runnera.

Matrix to zżyna z jakiejś książki czy innego anime, a sam film to typowy sensacyjne średniak, ktorego ratuje efekciarstwo

zamknij ryj, temat to pieprzsenie, wiec nawet jak pier,dole to i tak tu pasuje. Ty za to nie masz nic wiecej do powiedzenia niz "zgadzam sie z tym, zgadzam sie z tamtym", masz piz,de zamiast wlasnego zdania, zamiast mi (pipi)ic zebym wyszedl to moze napisz co takiego widzisz w tym blade runnerze.

Prawda jest taka ze glupio co niektorym przyznac racje, bucza "kuuuult!!!" a jak ktos osmieszy ich film, to bucza " oddac krzyż!" "zydzi!".

głupi jestes jak baran i jeszcze sie rzucasz. To moje obiektywne zdanie. I co ja mam ci niby udowadniac dlaczego blade runner jest jest genialnym filmem? postem na miliony znakow? Sam sie ośmieszasz i ja tego robić już nie musze.

Edytowane przez gekon
Gość _Milan_
Opublikowano

kosmita

głupi jestes jak baran i jeszcze sie rzucasz. To moje obiektywne zdanie. I co ja mam ci niby udowadniac dlaczego blade runner jest jest genialnym filmem? postem na miliony znakow? Sam sie ośmieszasz i ja tego robić już nie musze.

Nie nazywam kazdego filmu jakiego nie zrozumiem genialnym.

Opublikowano

"Pulp Fiction" jest lepsze od "Snatch"... wow, a w Brazylii jest cieplej niż w Norwegii.

tez mnie dziwi, ze niektorzy uwazaja inaczej. no, ale milaneze raczej ma go.wno a nie gust wiec nikt nie bierze jego zdania pod uwage.

Gość _Milan_
Opublikowano

no ale co za roznica co lepsze, wazne ze oba swietne :)

"Pulp Fiction" jest lepsze od "Snatch"... wow, a w Brazylii jest cieplej niż w Norwegii.

tez mnie dziwi, ze niektorzy uwazaja inaczej. no, ale milaneze raczej ma go.wno a nie gust wiec nikt nie bierze jego zdania pod uwage.

ale co mnie sie czepiasz niechciany synu kononowicza? :(

Opublikowano (edytowane)
no ale co za roznica co lepsze, wazne ze oba swietne :)

niech to zostanie pointą tematu, tańczmy wszyscy razem w koło śpiewając i trzymając się za kutasy. ontopic: też was to wku.rwia, że obecnie w filmach nie ma napisów na początku? albo nawet i tytułu nie pokazują? co to ma być się pytam do chu.ja pana?!

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Chyba taka moda. Szybkie wejście prosto z mostu a nie jak kiedyś najazdy kamery np. na jadący samochód i napisy przez pięć minut z wszystkimi aktorami, statystami, reżyserem, dostawcą pizzy dla ekipy a na koniec jeszcze tytuł filmu. Niespecjalnie mi to przeszkadza, tytuł filmu mam na pasku w dole ekranu albo w nazwie pliku na HD.