Opublikowano 28 września 201014 l chyba się starzeję... lubię również czołówki seriali z fajnymi piosenkami
Opublikowano 28 września 201014 l no, ale już nie robią takich rzeczy. świat się zmienia, nie potrafię za tym nadążyć... czuję się wykluczony przez nieobecność napisów na początku filmów pełnometrażowych i brak piosenki w serialu weeds.
Opublikowano 28 września 201014 l A jeśli już przy intrach jesteśmy to jakie jest wasze ulubione ever? Moje to będzie to chyba: Zawsze dreszcze ... A tak btw wczoraj oglądałem nowych Predatorów i film ten ogólnie rzecz biorąc ma imo słabsze efekty niż T2(przypomnę, że to film z 1991 roku x_x), np ogień jest zrobiony żałośnie. Edytowane 28 września 201014 l przez Wiolku
Opublikowano 28 września 201014 l denis, nigdy o tobie nie zapomnę! niech ci ziemia lekką będzie. chociaż mało mi punktów dałeś, skurczybyku. Edytowane 28 września 201014 l przez tk___tk
Opublikowano 28 września 201014 l T Salvation powinien wygladac tak jak poczatek T2, odkad Cameron przestal rezyserowac Terminator sie stoczyl, i sam Cameron w sumie tez...
Opublikowano 28 września 201014 l Tak do połowy jeszcze był w miare, ale końcówka zje.bana niemiłosiernie. I nic się nie nauczyli po tym co zrobili w T3. http://www.youtube.com/watch?v=VHn1zogeyO4 Wiem że nie kult i nie jest to niezależne kino ormiańskie, ale intro daje radę. Edytowane 28 września 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 28 września 201014 l Ale robiony tak jakby sami autorzy nie wiedzieli co ma z tego wyjść. Kino akcji, godny następca kultu T2, autoparodia? I córka specjalisty od sieci informatycznych nie wie że Skynet to nie jeden komputer. Toż nawet dzieci wiedzą że zwykłego internetu nie da się wyłączyć, a co dopiero wojskowe sieci które sterują cała obroną kraju.
Opublikowano 5 października 201014 l Widzieliście co wczoraj zrobiło TVP z "Scarface'em"? Po około 25 minutach przełączyłem na Polsatowskiego "Revolvera"(tak pociętego reklamami, że częściej je widziałem niż sam film). To był dla mnie ból. Fizyczny i psychiczny. Żeby tak bezczelnie scenzurować dzieło wszech czasów, i ten żałosny lektor. Tony (pipi) zajmij się nimi proszę! Na miejscu De Palmy bym pozwał TVP i każdą stację, która puści jego film w takim stanie. Edytowane 5 października 201014 l przez Wiolku
Opublikowano 5 października 201014 l No ale po to się robi rimejki, żeby dzieciarnia miała radochę. Dorośli oglądają prawdziwego "Scarface'a", a młodzież kulerski remake De Palmy. Wszyscy zadowoleni.
Opublikowano 5 października 201014 l Żeby dzieciarnia miała radochę ;/. Oj Oggozo wątpię żeby 30 lat temu przyświecała ta sama idea co teraz przy kręceniu rimejków wątpię by celem De Palmy było "uszczęśliwienie dzieciarni". A także Scarface to ten absolutny wyjątek od reguły kiedy remake jest lepszy od oryginału. Nie mówię, że oryginał to zły film, nic takiego ale nie oszukujmy się; Scarface De Palmy>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Scarface dla gimbusów to jest akurat dobry rodzyn; dla gimbusów, rzekł kto? Edytowane 5 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 października 201014 l Scarface jest bardzo dobry, scena z piłą nawet dzisiaj daje radę, chociaż na dobrą sprawę wiele nie pokazali. :]
Opublikowano 5 października 201014 l A także Scarface to ten absolutny wyjątek od reguły kiedy remake jest lepszy od oryginału. lol po maksie
Opublikowano 5 października 201014 l Widzieliście co wczoraj zrobiło TVP z "Scarface'em"? Po około 25 minutach przełączyłem na Polsatowskiego "Revolvera"(tak pociętego reklamami, że częściej je widziałem niż sam film). To był dla mnie ból. Fizyczny i psychiczny. Żeby tak bezczelnie scenzurować dzieło wszech czasów, i ten żałosny lektor. Tony (pipi) zajmij się nimi proszę! Na miejscu De Palmy bym pozwał TVP i każdą stację, która puści jego film w takim stanie. A co zrobili? Ja też oglądałem Revolvera bo nie mogę nagrywać Polshitu. Miałem fart że nie zasnąłem na 15. minutowych reklamach.
Opublikowano 5 października 201014 l A ty jesteś romanistą Poza tym nie kradnę tylko moi znajomi się ze mną dzielą, wszystko na legalu. Edytowane 5 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 5 października 201014 l To ktoś powie co zrobili na TVP2? a co mieli zrobić? to samo, co zawsze - obcięcie bluzgów
Opublikowano 5 października 201014 l I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego.
Opublikowano 5 października 201014 l I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego. nie wierzę, to nie możliwie, nie, proszę, nieeeeeee