Skocz do zawartości

Pieprzenie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no, ale już nie robią takich rzeczy. świat się zmienia, nie potrafię za tym nadążyć... czuję się wykluczony przez nieobecność napisów na początku filmów pełnometrażowych i brak piosenki w serialu weeds.

Opublikowano (edytowane)

A jeśli już przy intrach jesteśmy to jakie jest wasze ulubione ever?

Moje to będzie to chyba:

Zawsze dreszcze ...

A tak btw wczoraj oglądałem nowych Predatorów i film ten ogólnie rzecz biorąc ma imo słabsze efekty niż T2(przypomnę, że to film z 1991 roku x_x), np ogień jest zrobiony żałośnie.

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano (edytowane)

denis, nigdy o tobie nie zapomnę! niech ci ziemia lekką będzie. chociaż mało mi punktów dałeś, skurczybyku.

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
Opublikowano

T Salvation powinien wygladac tak jak poczatek T2, odkad Cameron przestal rezyserowac Terminator sie stoczyl, i sam Cameron w sumie tez...

Opublikowano

Ale robiony tak jakby sami autorzy nie wiedzieli co ma z tego wyjść. Kino akcji, godny następca kultu T2, autoparodia? I córka specjalisty od sieci informatycznych nie wie że Skynet to nie jeden komputer. Toż nawet dzieci wiedzą że zwykłego internetu nie da się wyłączyć, a co dopiero wojskowe sieci które sterują cała obroną kraju.

Opublikowano (edytowane)

Widzieliście co wczoraj zrobiło TVP z "Scarface'em"? :/ Po około 25 minutach przełączyłem na Polsatowskiego "Revolvera"(tak pociętego reklamami, że częściej je widziałem niż sam film). To był dla mnie ból. Fizyczny i psychiczny. Żeby tak bezczelnie scenzurować dzieło wszech czasów, i ten żałosny lektor. Tony (pipi) zajmij się nimi proszę! Na miejscu De Palmy bym pozwał TVP i każdą stację, która puści jego film w takim stanie.

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano

No ale po to się robi rimejki, żeby dzieciarnia miała radochę. Dorośli oglądają prawdziwego "Scarface'a", a młodzież kulerski remake De Palmy. Wszyscy zadowoleni.

Opublikowano (edytowane)

Żeby dzieciarnia miała radochę ;/. Oj Oggozo wątpię żeby 30 lat temu przyświecała ta sama idea co teraz przy kręceniu rimejków wątpię by celem De Palmy było "uszczęśliwienie dzieciarni". A także Scarface to ten absolutny wyjątek od reguły kiedy remake jest lepszy od oryginału. Nie mówię, że oryginał to zły film, nic takiego ale nie oszukujmy się; Scarface De Palmy>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.

Scarface dla gimbusów to jest akurat dobry rodzyn; dla gimbusów, rzekł kto?

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Widzieliście co wczoraj zrobiło TVP z "Scarface'em"? :/ Po około 25 minutach przełączyłem na Polsatowskiego "Revolvera"(tak pociętego reklamami, że częściej je widziałem niż sam film). To był dla mnie ból. Fizyczny i psychiczny. Żeby tak bezczelnie scenzurować dzieło wszech czasów, i ten żałosny lektor. Tony (pipi) zajmij się nimi proszę! Na miejscu De Palmy bym pozwał TVP i każdą stację, która puści jego film w takim stanie.

A co zrobili? Ja też oglądałem Revolvera bo nie mogę nagrywać Polshitu. Miałem fart że nie zasnąłem na 15. minutowych reklamach.

Opublikowano

I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego.

nie wierzę, to nie możliwie, nie, proszę, nieeeeeee :shok: