tk___tk 4 795 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 chyba się starzeję... lubię również czołówki seriali z fajnymi piosenkami Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Każdy chyba lubi? Ja też. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 no, ale już nie robią takich rzeczy. świat się zmienia, nie potrafię za tym nadążyć... czuję się wykluczony przez nieobecność napisów na początku filmów pełnometrażowych i brak piosenki w serialu weeds. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 (edytowane) A jeśli już przy intrach jesteśmy to jakie jest wasze ulubione ever? Moje to będzie to chyba: Zawsze dreszcze ... A tak btw wczoraj oglądałem nowych Predatorów i film ten ogólnie rzecz biorąc ma imo słabsze efekty niż T2(przypomnę, że to film z 1991 roku x_x), np ogień jest zrobiony żałośnie. Edytowane 28 września 2010 przez Wiolku Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 (edytowane) denis, nigdy o tobie nie zapomnę! niech ci ziemia lekką będzie. chociaż mało mi punktów dałeś, skurczybyku. Edytowane 28 września 2010 przez tk___tk 1 Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 T Salvation powinien wygladac tak jak poczatek T2, odkad Cameron przestal rezyserowac Terminator sie stoczyl, i sam Cameron w sumie tez... Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 (edytowane) Tak do połowy jeszcze był w miare, ale końcówka zje.bana niemiłosiernie. I nic się nie nauczyli po tym co zrobili w T3. http://www.youtube.com/watch?v=VHn1zogeyO4 Wiem że nie kult i nie jest to niezależne kino ormiańskie, ale intro daje radę. Edytowane 28 września 2010 przez ksztyrix Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Przecież T3 jest świetna <ok>. Tylko już nie ten klimat. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Ale robiony tak jakby sami autorzy nie wiedzieli co ma z tego wyjść. Kino akcji, godny następca kultu T2, autoparodia? I córka specjalisty od sieci informatycznych nie wie że Skynet to nie jeden komputer. Toż nawet dzieci wiedzą że zwykłego internetu nie da się wyłączyć, a co dopiero wojskowe sieci które sterują cała obroną kraju. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Widzieliście co wczoraj zrobiło TVP z "Scarface'em"? Po około 25 minutach przełączyłem na Polsatowskiego "Revolvera"(tak pociętego reklamami, że częściej je widziałem niż sam film). To był dla mnie ból. Fizyczny i psychiczny. Żeby tak bezczelnie scenzurować dzieło wszech czasów, i ten żałosny lektor. Tony (pipi) zajmij się nimi proszę! Na miejscu De Palmy bym pozwał TVP i każdą stację, która puści jego film w takim stanie. Edytowane 5 października 2010 przez Wiolku Cytuj
marjano 161 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 scarface to film w sam raz dla gimbusow. 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Parsknąłem. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 No ale po to się robi rimejki, żeby dzieciarnia miała radochę. Dorośli oglądają prawdziwego "Scarface'a", a młodzież kulerski remake De Palmy. Wszyscy zadowoleni. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Żeby dzieciarnia miała radochę ;/. Oj Oggozo wątpię żeby 30 lat temu przyświecała ta sama idea co teraz przy kręceniu rimejków wątpię by celem De Palmy było "uszczęśliwienie dzieciarni". A także Scarface to ten absolutny wyjątek od reguły kiedy remake jest lepszy od oryginału. Nie mówię, że oryginał to zły film, nic takiego ale nie oszukujmy się; Scarface De Palmy>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Scarface dla gimbusów to jest akurat dobry rodzyn; dla gimbusów, rzekł kto? Edytowane 5 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Scarface jest bardzo dobry, scena z piłą nawet dzisiaj daje radę, chociaż na dobrą sprawę wiele nie pokazali. :] Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 A także Scarface to ten absolutny wyjątek od reguły kiedy remake jest lepszy od oryginału. lol po maksie Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Widzieliście co wczoraj zrobiło TVP z "Scarface'em"? Po około 25 minutach przełączyłem na Polsatowskiego "Revolvera"(tak pociętego reklamami, że częściej je widziałem niż sam film). To był dla mnie ból. Fizyczny i psychiczny. Żeby tak bezczelnie scenzurować dzieło wszech czasów, i ten żałosny lektor. Tony (pipi) zajmij się nimi proszę! Na miejscu De Palmy bym pozwał TVP i każdą stację, która puści jego film w takim stanie. A co zrobili? Ja też oglądałem Revolvera bo nie mogę nagrywać Polshitu. Miałem fart że nie zasnąłem na 15. minutowych reklamach. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Nie macie Scarface'a na DVD, że musicie w TV oglądać? Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Ja używam DivX a nie DVD. To ktoś powie co zrobili na TVP2? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Jesteś złodziejem i nie zasługujesz by żyć. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) A ty jesteś romanistą Poza tym nie kradnę tylko moi znajomi się ze mną dzielą, wszystko na legalu. Edytowane 5 października 2010 przez ksztyrix Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 To ktoś powie co zrobili na TVP2? a co mieli zrobić? to samo, co zawsze - obcięcie bluzgów Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 I brutalnych scen, które są wizytówką tego filmu zaraz obok klimatu i Tonego. nie wierzę, to nie możliwie, nie, proszę, nieeeeeee Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi