Skocz do zawartości

Pieprzenie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No można by wytłumaczyć gdzie ta gloryfikacja się objawiała :)

No teraz mi się nie chce.

O żesz (pipi) to jest dopiero cięta riposta, wszystkim aż w pięty poszło. Jestem prawdziwym fanem inteligentnych dyskusji, forum nigdy nie zawodzi...

Gość Mr. Blue
Opublikowano

"Wiem, ale nie powiem bo mi się nie chce" jest jeszcze gorsze od samego "wiem, ale nie powiem". :confused:

Opublikowano

"M" musi pójść do Media Marktu kupić DVD z "Social Network", żeby napisać coś w stylu "w połowie filmu Garfield daje lasce szalik", w ten sposób przekonując ludzi, że jednak wypowiada się o filmie, który widział.

Niestety dzisiaj Media Markt jest zamknięty.

Opublikowano

aha aha, dobra ogqozo, mówiłes ze czytałes sporo wypowiedzi ludzi, którzy doostrzegli gloryfikacje twórcy fb

powiedz w takim razie, skoro mm dla " M" jest niedostepny, co ci ludzie mówili, jakimi argumentami fechtowali

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam Social Network 2dvd nówka w folii za 12 zeta, jakiś typ sprzedawał na Allegro :potter:

Królestwo dobry film ? Zostaje coś w bani czy tylko pokrzyczą, postrzelają i diend ? Usiąść przed tv z pifkiem, czy iść na pifko z ziomkami ?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W okresie wakacyjnym w Kinie Pod Baranami odbywa się Letnie Tanie Kinobranie. Bilet za 6 zł i każdy tydzień przeglądu filmowego ma określoną tematykę, np. nadchodzący to Między bojaźnią a drżeniem i można zobaczyć w nim następujące filmy:

ANTYCHRYST | ANTICHRIST (Lars von Trier), DE/DK/FR/SE/IT/PL 2009, 108' EN

BIAŁA WSTĄŻKA | DAS WEISSE BAND (Michael Haneke), DE/FR/AT/IT 2009, 145' DE/IT

CHLOE | CHLOE (Atom Egoyan), USA/CA/FR 2009, 96' EN

CRASH | CRASH (David Cronenberg), CA/GB 1996, 98' EN/SE

CZARNY ŁABĘDŹ | BLACK SWAN (Darren Aronofsky), USA 2010, 108', EN

CZŁOWIEK NA LINIE | MAN ON WIRE (James Marsh), GB/USA 2008, 94' EN

DO SZPIKU KOŚCI | WINTER'S BONE (Debra Granik), USA 2010, 100' EN

DOGVILLE | DOGVILLE (Lars von Trier), DK/SE/GB/FR/DE/NE/NO/FI 2003, 178' EN

DOM ZŁY | DOM ZŁY (Wojciech Smarzowski), PL 2009, 105’ PL

KWIAT PUSTYNI | DESERT FLOWER (Sherry Horman), GB/DE/AT 2009, 120' EN/FR

LABIRYNT FAUNA | EL LABERINTO DEL FAUNO (Guillermo del Toro), ES/USA/MX 2006, 112' ES

NIE OGLĄDAJ SIĘ | NE TE RETOURNE PAS (Marina de Van), FR/LU/BE/IT 2009, 110’ FR/IT

PACHNIDŁO: HISTORIA MORDERCY | PERFUME: THE STORY OF A MURDERER (Tom Tykwer), DE 2006, 147’ EN

POZWÓL MI WEJŚĆ | LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN (Tomas Alfredson), SE 2008, 114’ SE

WKRACZAJĄC W PUSTKĘ | ENTER THE VOID (Gaspar Noé), FR/DE/IT/CA 2009, 154' JP/EN

Więcej w linku:

http://kinopodbaranami.pl/wydarzenie.php?evnt_id=1136

Generalnie tytuły prezentują się ciekawie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

filmowelowy.blox.pl

NAJLEPSZY BLOG| O FILMACH W POLSZY

"Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji."

• Minusik 1
Opublikowano

Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra definitywna nisza tajlandzka aka 20 oddanych głosów, oczywiście 10/10. Też sobie chyba znajdę jakiś randomowy film z 3 wołtami, produkcja Liechtenstein - doda mi to centymetrów krytycyzmu i klimatu podziemia filmowego.

• Plusik 6