Opublikowano 26 grudnia 201113 l kwestia gustu. jego seria [films of...] jest spoczko. najlepsze końcoworoczne montaże i tak dostarcza ten gościu:
Opublikowano 13 stycznia 201213 l planował film o howardzie hughesie po tym co było opowiedziane w aviatorze scorsesego, kiedy to już dostał kompletnego pier.dolca, ale nic nie wiadomo na bank.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Nikt tutaj nie mówi o Złotych Globach? FILM DRAMATYCZNY "Spadkobiercy" KOMEDIA LUB MUSICAL "Artysta" REŻYSERIA Martin Scorsese - "Hugo i jego wynalazek" SCENARIUSZ Woody Allen - "O północy w Paryżu" AKTORKA W DRAMACIE Meryl Streep - "Żelazna Dama" AKTOR W DRAMACIE George Clooney - "Spadkobiercy" AKTORKA W KOMEDII LUB MUSICALU Michelle Williams - "Mój tydzień Marilyn" AKTOR W KOMEDII LUB MUSICALU Jean Dujardin - "Artysta" AKTORKA DRUGOPLANOWA Octavia Spencer ("Służące") AKTOR DRUGOPLANOWY Christopher Plummer ("Debiutanci") ANIMACJA "Przygody Tintina" FILM NIEANGLOJĘZYCZNY "Rozstanie" (Iran) MUZYKA "Artysta" PIOSENKA "Masterpiece" - "W.E." FILM TELEWIZYJNY LUB MINISERIAL "Downton Abbey" SERIAL DRAMATYCZNY "Homeland" SERIAL KOMEDIOWY "Współczesna rodzina" AKTOR W SERIALU DRAMATYCZNYM Kelsey Grammer - "Boss" AKTORKA W SERIALU DRAMATYCZNYM Claire Danes - "Homeland" AKTORKA W SERIALU KOMEDIOWYM Laura Dern - "Iluminacja" AKTOR W SERIALU KOMEDIOWYM Matt LeBlanc - "Odcinki" AKTORKA W MINISERIALU LUB FILMIE TELEWIZYJNYM Kate Winslet - "Mildred Pierce" AKTOR W MINI-SERIALU LUB FILMIE TELEWIZYJNYM Idris Elba - "Luther" AKTORKA DRUGOPLANOWA W SERIALU, MINI-SERIALU LUB FILMIE TELEWIZYJNYM Jessica Lange - "American Horror Story" AKTOR DRUGOPLANOWY W SERIALU, MINI-SERIALU LUB FILMIE TELEWIZYJNYM Peter Dinklage - "Gra o tron"
Opublikowano 16 stycznia 201213 l http://film.onet.pl/wiadomosci/ricky-gervais-na-zlotych-globach-byly-momenty-ale-,1,4998784,wiadomosc.html
Opublikowano 21 stycznia 201213 l Trzeba byc chorym psychicznie, zeby isc na ten film po zobaczeniu trailera.
Opublikowano 10 lutego 201213 l Poda ktoś listę godnych uwagi filmów Woo, do Hard Boiled modlę się regularnie.
Opublikowano 11 lutego 201213 l No to stary gość rządzi Konkret filmy to np z tych starszych (poniżej 2000) "Tajna broń", "Ochroniarz". Nowsze to z chęcią polecę "1949", "Trzy królestwa", i najnowszy film "The Red Circle" ---> To są filmy naprawdę wartę obejrzenia Pozdr.
Opublikowano 11 lutego 201213 l Jeśli mógłbym prosić to kilka dobrych tytułów z udziałem Vin'a Diesel'a, Channinga Tatum'a
Opublikowano 21 lutego 201213 l Ja polecam Trenera i Fightera ,a Diesel'a to w XXX,jak chcesz możesz zobaczyć też Szybkich i Wściekłych,szczególnie pierwszą część.
Opublikowano 21 lutego 201213 l No jak Vin Diesel, to raczej Pitch Black i Kroniki Riddica, może być też pierwsza część Szybkich....
Opublikowano 17 marca 201213 l Mi się podobał Babylon A.D. z Diselem, Riddick to oczywista oczywistość.
Opublikowano 7 kwietnia 201212 l Wywiad z Zackiem Snyderem. Z przed pół, ale może kogoś zainteresuje. http://kultura.newsweek.pl/zack-snyder--miliarder-kina,75341,1,1.html
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Można nazwać film The Proposition westernem czy co najwyżej filmem utrzymanym w konwencji westernu? Jestem prawie pewien, że to drugie, ale zapytam.
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l Zależy gdzie. No ale raczej można nazwać westernem. Przykładowo, Manohla Darghis nazwała go westernem, więc jakby ktoś się czepiał to można zapytać, czy się znają na kinie bardziej niż Manohla Darghis. Edytowane 13 kwietnia 201212 l przez ogqozo