Opublikowano 5 grudnia 201212 l Ja obejrze ten film nie dlatego, ze to niby jakis tarantino-coen, tylko dlatego, ze to Martin McDonagh!!!! Uwielbiam In Bruges:)
Opublikowano 20 grudnia 201212 l z jakimi narkotykami oglądaliście enter the void? Bez nich mną pier,dolonął
Opublikowano 28 grudnia 201212 l http://www.slashfilm.com/watch-star-wars-episode-vii-writer-michael-arndt-talk-screenwriting-for-one-hour/ gratka dla wszystkich fanów scenariuszopisarstwa. coś jak wykład kaufmana co kiedyś wrzucałem chyba.
Opublikowano 4 stycznia 201312 l http://bmpc-k.tumblr.com/post/39688996582/my-bilionerzy-kochamy-swoje-zabawki blog ten jest prawie tak dobry jak ten figaro i ciut gorszy od recenzji filmowych myszaka w PSXE EXTREME. o "kinie".
Opublikowano 5 stycznia 201312 l z jakimi narkotykami oglądaliście enter the void? Bez nich mną pier,dolonął tylko z marihuana, ciezko sie ogladalo. Ale, filmik w ogólnym rozrachunku bardzo mily
Opublikowano 24 stycznia 201312 l Z ciekawości przeleciałem się dziś po kanałach kreskówkowych w TV. Muszę przyznać, że dzisiejsze kreskówki to tak gnój, że to się w głowie nie mieści. Oglądanie kreskówek zawsze będzie mi sprawiać frajdę, ale to, co kiedyś leciało na Fox Kids, czy Cartoon Network to Mount Everest w porównaniu do tego, co dziś puszczają. Nic dziwnego, że wiele dzisiejszych dzieciaków ma guwno zamiast mózgu.
Opublikowano 24 stycznia 201312 l Nie zgodze sie, jest wiele dobrych wspołczesnych kreskówek. Czas na przygodę!
Opublikowano 24 stycznia 201312 l W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ?
Opublikowano 24 stycznia 201312 l W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ? No, z pewnością dwa głupie psy, krowa i kurczak, łasica, atomówki to był mount everest intelektu i pożywki dla młodego umysłu.
Opublikowano 24 stycznia 201312 l W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ? No adventure time jak juz pisałem. Kilka znam ale nie chce mi sie pisac;]
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Adventure Time spongebob Bravest Warriors Zwyczajny serial trochę tego będzie. I dla mnie wszystkie te wymienione biją krowę i kurczaka, dextera i ataomówki (nie ujmując tym serialom. A to tylko początek wymienieniania i nawet nie mysle o japonskch animkach i serialach pokroju futurama, southpark i famili gay Edytowane 25 stycznia 201312 l przez gekon
Opublikowano 25 stycznia 201312 l SpongeBob to fajna kreskówka, ale swoje początki miała już '99 roku, więc zaliczyłbym ją do staro szkolnych Generalnie nie znam tych, które wymieniłeś, ale po prostu nie jestem na czasie z nowościami. Wystarczyło mi pooglądać trochę nowości i wiem, że to nie dla mnie, ale wiadomo - co kto lubi
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Ale nie wszystkie "nowości" są takie same. Jak oglądałeś randomowe gówna to się nie dziw. Badziewie było, jest i będzie puszczane nezaleznie od lat. Podobnie jak perełki. Aha,m jak już gadamy o wspołczesnych kreskówkach? WTF. o co chodzi z kucykami ponny? Myslałem, że to kreskówka dla 3latek, aż się ostatnio dowiedziałem o jakiejś subkulturze i że oglądają to nawet chłopcy, ba. mężczyźni (przynajmniej wiekowo) w moim wieku około 30. I takich typów jest na serio dużo. Sam ich znam. Mają własne fora i czaty. Tak. 30letni faceci dyskutują na forach o bajce dla 3letnich dziewczynek.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l może chcą być na bieżąco z bajkami dla małych dziewczynek żeby łatwiej im było namówić je na sex
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Byłem podobnego zdania. Ale nie, oni dyskutują między sobą na temat ulubionych odcinków i postaci. Hejtują też innych ludzi, którzy nie oglądają kucyków.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Haha dobre, o kucykach nie słyszałem Swoją drogą, mnie też facet oglądający takie rzeczy kojarzy się tylko z pedofilem.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l No o obczaj to. U nas w polsce też tego od groma. Nawet kilku znam. niezła beka
Opublikowano 4 lutego 201312 l Kłócicie się i kłócicie, a nikt nie poddał odpowiednich argumentów , to nie w My little pony leży problem tylko w fanach tego serialu ,gdyby bronies nie odnosili się tak za bardzo ze swoim serialem na każdej stronie internetowej i nie spamowali obrazkami ,filmikami z serialu oraz nie zaczynali kłótni, wtedy nikt by ich nie hejtował ,czytałem wiele tematów o MLP w których emocje brały górę i zaczął się regularny flejm ,oglądajcie sobie te kucyki ja do was nic nie mam, problemem jest wasze nachalne wciskanie tej kreskówki osobą nie zainteresowanych tematem o erotycznej wersji MLP nie wspomnę, bo każdy NORMALNY fan tej kreskówki nie akceptuje tego główna, a fapanie to tego...ehehm zostawię to bez komentarza...