tukan 1 917 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Mnie interesuje jednak opinia o tym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja obejrze ten film nie dlatego, ze to niby jakis tarantino-coen, tylko dlatego, ze to Martin McDonagh!!!! Uwielbiam In Bruges:) Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 jak zawsze na poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 z jakimi narkotykami oglądaliście enter the void? Bez nich mną pier,dolonął Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 http://www.slashfilm.com/watch-star-wars-episode-vii-writer-michael-arndt-talk-screenwriting-for-one-hour/ gratka dla wszystkich fanów scenariuszopisarstwa. coś jak wykład kaufmana co kiedyś wrzucałem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://bmpc-k.tumblr.com/post/39688996582/my-bilionerzy-kochamy-swoje-zabawki blog ten jest prawie tak dobry jak ten figaro i ciut gorszy od recenzji filmowych myszaka w PSXE EXTREME. o "kinie". Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 z jakimi narkotykami oglądaliście enter the void? Bez nich mną pier,dolonął tylko z marihuana, ciezko sie ogladalo. Ale, filmik w ogólnym rozrachunku bardzo mily Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Z ciekawości przeleciałem się dziś po kanałach kreskówkowych w TV. Muszę przyznać, że dzisiejsze kreskówki to tak gnój, że to się w głowie nie mieści. Oglądanie kreskówek zawsze będzie mi sprawiać frajdę, ale to, co kiedyś leciało na Fox Kids, czy Cartoon Network to Mount Everest w porównaniu do tego, co dziś puszczają. Nic dziwnego, że wiele dzisiejszych dzieciaków ma guwno zamiast mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Taki to ma cel, żeby robić sieczke z mózgu juz od najmlodszych lat Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie zgodze sie, jest wiele dobrych wspołczesnych kreskówek. Czas na przygodę! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Family Guy chyba jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ? No, z pewnością dwa głupie psy, krowa i kurczak, łasica, atomówki to był mount everest intelektu i pożywki dla młodego umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ? No adventure time jak juz pisałem. Kilka znam ale nie chce mi sie pisac;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No tak też myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Adventure Time spongebob Bravest Warriors Zwyczajny serial trochę tego będzie. I dla mnie wszystkie te wymienione biją krowę i kurczaka, dextera i ataomówki (nie ujmując tym serialom. A to tylko początek wymienieniania i nawet nie mysle o japonskch animkach i serialach pokroju futurama, southpark i famili gay Edytowane 25 Stycznia 2013 przez gekon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 SpongeBob to fajna kreskówka, ale swoje początki miała już '99 roku, więc zaliczyłbym ją do staro szkolnych Generalnie nie znam tych, które wymieniłeś, ale po prostu nie jestem na czasie z nowościami. Wystarczyło mi pooglądać trochę nowości i wiem, że to nie dla mnie, ale wiadomo - co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ale nie wszystkie "nowości" są takie same. Jak oglądałeś randomowe gówna to się nie dziw. Badziewie było, jest i będzie puszczane nezaleznie od lat. Podobnie jak perełki. Aha,m jak już gadamy o wspołczesnych kreskówkach? WTF. o co chodzi z kucykami ponny? Myslałem, że to kreskówka dla 3latek, aż się ostatnio dowiedziałem o jakiejś subkulturze i że oglądają to nawet chłopcy, ba. mężczyźni (przynajmniej wiekowo) w moim wieku około 30. I takich typów jest na serio dużo. Sam ich znam. Mają własne fora i czaty. Tak. 30letni faceci dyskutują na forach o bajce dla 3letnich dziewczynek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 może chcą być na bieżąco z bajkami dla małych dziewczynek żeby łatwiej im było namówić je na sex 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Byłem podobnego zdania. Ale nie, oni dyskutują między sobą na temat ulubionych odcinków i postaci. Hejtują też innych ludzi, którzy nie oglądają kucyków. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Spytaj Lucka, on będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Haha dobre, o kucykach nie słyszałem Swoją drogą, mnie też facet oglądający takie rzeczy kojarzy się tylko z pedofilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 No o obczaj to. U nas w polsce też tego od groma. Nawet kilku znam. niezła beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kotka co nie lubiła młotka 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Kłócicie się i kłócicie, a nikt nie poddał odpowiednich argumentów , to nie w My little pony leży problem tylko w fanach tego serialu ,gdyby bronies nie odnosili się tak za bardzo ze swoim serialem na każdej stronie internetowej i nie spamowali obrazkami ,filmikami z serialu oraz nie zaczynali kłótni, wtedy nikt by ich nie hejtował ,czytałem wiele tematów o MLP w których emocje brały górę i zaczął się regularny flejm ,oglądajcie sobie te kucyki ja do was nic nie mam, problemem jest wasze nachalne wciskanie tej kreskówki osobą nie zainteresowanych tematem o erotycznej wersji MLP nie wspomnę, bo każdy NORMALNY fan tej kreskówki nie akceptuje tego główna, a fapanie to tego...ehehm zostawię to bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi