tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 dziś warto czekać na inherent vice. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 dziś warto czekać na inherent vice. Nie ma blureja na horyzoncie? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 już od dawna w sieci, ale trzymam się twardo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Adi świrze, chcę to zobaczyć w kinie Nawet walka Black zawiera ten kiczowaty styl serialu. Plus słowo od Adi'ego Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D - widział ktoś? Edytowane 26 Lutego 2015 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Co warto zobaczyc w kinie dzis? Turyste albo Polskie Gó.wno Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 ale sztos to power rangers. przypomina bardzo tego shorta mortal kombat: rebirth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 No weź. Napisz jeszcze, że Punisher od Shankara też kupa Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 he he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) no sztos, że zaje.biste. dirty laundry też kosa. z tym, że w przypadku tego fanowskiego filmu raczej nie zaowocuje to serialem internetowym ani żadną inną forma współpracy pomiędzy reżyserem i właścicielami praw bo podobno z vimeo kazali mu to zdjąć i grożą jeszcze ostrzejszymi działaniami. Edytowane 26 Lutego 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) A to zwracam honor. Przyrównałeś to do tej szmiry Rebirth więc źle zrozumiałem przesłanie. Adi zrobił ten kawałek filmiku z kaprysu. Ciekaw jestem czy z jego wypowiedzi można snuć przypuszczenia, że kolejnym projektem będą X-Meni. Fajowo by było. Orlando jako Jean Grey xD Ja w ogóle nie wiem co siedzi u niego w głowie. Ma kasę żeby robić genialne darmowe krótkometrażówki, a boi się wziąć za kolejnego Dredda bo nieopłacalny. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) chodziło mi o analogię, że reżyser azjatyckiego pochodzenia do tej pory kojarzony głównie z wideoklipami kręci finansowany niezależnie short na bazie znanej marki kompletnie obracając ją do góry nogami (no z rebirth nie do końca tak było, ale jednak wizja tanchoerona znacznie odbiegała od dotychczasowych fiilmowych mortali). w każdym razie tak jak w tym filmiku adi mówi fajnie byłoby zobaczyć co kahn zrobiłby z wielkim hollywoodzkim budżetem. bo na razie to takie chałtury wali : Edytowane 26 Lutego 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kurde, popieprzyły mi się Mortale. Nie wiem czemu ale myślałem o tym serialu Conquest. Fabularnie był słaby (choć cała reszta to wykapany Mortal z 1997). Teraz już rozumiem o co ci chodzi. Co do reżysera to marnuje się chłopina z tymi teledyskami. Może kiedyś z Shankarem zrobi coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Się porobiło. Ścigają Adi'ego za power/rangers. Ściągneli z vimeo i z youtube. A nawet ścigają go za mix kawałka do filmiku “[The music in the film] is an original composition. It’s an original score. So now they’re attacking the remix culture. So now what does that say about anyone on the Internet who does a musical parody, who does a cover song?” Ostatecznie Zuckerberg pozwolił mu udostępnić filmik na facebooku http://screenrant.com/power-rangers-bootleg-fan-film-copyright-controversy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) w ogóle "kimberly" z tego filmiku przypomniała mi jak bardzo liczę na to, że marvel dogada się z i zobaczymy ją za kilka lat w kostiumie Edytowane 27 Lutego 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) musze przyznac, ze ostatnie kilka tyg. o 180 st. zmienilo moj sposob postrzegania Matthew McConaughey'a. Ten gosc kompletnie zmienil zarowno swoj wyglad (on przeszedl jakiegos raka czy cos??), jak i role, ktore wybiera. Do tej pory zawsze byl dla mnie lalusiowatym piz.dusiem od romantycznych komedii, ale pierwszy raz zaszokowal mnie w "Wilkach z Wall Street" (chlop nie do poznania- jakbym nie spojrzal na obsade przed ogladaniem, to pewnie przez caly film bezskutecznie zachodzilbym w glowe, skad ja kojarze tego typa), tydzien temu obejrzalem pierwszy odcinek serialu "Detektyw" z nim w roli glownej, a potem trafilem na jakis kolejny film z nim, w ktorym gra jakiegos chorego na AIDS typa (nie pamietam tytulu, a nie chce mi sie sprawdzac- widzialem w kazdym razie fragmenty koncowki i dawalo rade). Gosc jest dla mnie obecnie powaznym aktorem pelna geba, z potencjalem na oskara. Szok i szacun. Edytowane 2 Marca 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 z potencjalem na oskara. . Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 wspomnisz moje slowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tommi odchodź czasem od Battlefielda Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 juz chyba miesiac na odwyku jestem a oscary juz nie takim dawali, takze spokojnie- zobaczymy, co sie bedzie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Serio nie kojarzysz czy trolujesz tylko? Nie ma co się dziać. Matiuł już zgarnął oskara za pierwszoplanową rolę w Dallas Buyers Club... w zeszłym roku . Oczywiście życzę mu dalszych świetnych ról i kolejnych nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) - jest potencjał na oskara !!! - ale.... - zobaczycie !!! - ale ma już oskara - spokojnie, nie takim dawali, nie ma się czym jarać E - w sensie, że nie ogarnął ? to much Edytowane 2 Marca 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Serio nie kojarzysz czy trolujesz tylko? Nie ma co się dziać. Matiuł już zgarnął oskara za pierwszoplanową rolę w Dallas Buyers Club... w zeszłym roku . Oczywiście życzę mu dalszych świetnych ról i kolejnych nagród. serio nie wiedzialem lol nie sledze tego co roku. Heh, w kazdym razie dobrze go ocenilem Edytowane 3 Marca 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No własnie widać, żeś siedział pod kamieniem skoro dopiero teraz ogladasz True Detectiva czy DBC. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) jeszcze z tego okresu nowego etapu w karierze matju dobre jest mud. Edytowane 3 Marca 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi