Skocz do zawartości

Pieprzenie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

no sztos, że zaje.biste. dirty laundry też kosa. z tym, że w przypadku tego fanowskiego filmu raczej nie zaowocuje to serialem internetowym ani żadną inną forma współpracy pomiędzy reżyserem i właścicielami praw bo podobno z vimeo kazali mu to zdjąć i grożą jeszcze ostrzejszymi działaniami.

Edytowane przez tk___tk

A to zwracam honor. Przyrównałeś to do tej szmiry Rebirth więc źle zrozumiałem przesłanie.

Adi zrobił ten kawałek filmiku z kaprysu. Ciekaw jestem czy z jego wypowiedzi można snuć przypuszczenia, że kolejnym projektem będą X-Meni. Fajowo by było. Orlando jako Jean Grey xD Ja w ogóle nie wiem co siedzi u niego w głowie. Ma kasę żeby robić genialne darmowe krótkometrażówki, a boi się wziąć za kolejnego Dredda bo nieopłacalny.

Edytowane przez Farmer.

chodziło mi o analogię, że reżyser azjatyckiego pochodzenia do tej pory kojarzony głównie z wideoklipami kręci finansowany niezależnie short na bazie znanej marki kompletnie obracając ją do góry nogami (no z rebirth nie do końca tak było, ale jednak wizja tanchoerona znacznie odbiegała od dotychczasowych fiilmowych mortali). w każdym razie tak jak w tym filmiku adi mówi fajnie byłoby zobaczyć co kahn zrobiłby z wielkim hollywoodzkim budżetem. bo na razie to takie chałtury wali   :/:

Edytowane przez tk___tk

Się porobiło. Ścigają Adi'ego za power/rangers. Ściągneli z vimeo i z youtube. A nawet ścigają go za mix kawałka do filmiku

“[The music in the film] is an original composition. It’s an original score. So now they’re attacking the remix culture. So now what does that say about anyone on the Internet who does a musical parody, who does a cover song?”

Ostatecznie Zuckerberg pozwolił mu udostępnić filmik na facebooku

http://screenrant.com/power-rangers-bootleg-fan-film-copyright-controversy/

musze przyznac, ze ostatnie kilka tyg. o 180 st. zmienilo moj sposob postrzegania Matthew McConaughey'a. Ten gosc kompletnie zmienil zarowno swoj wyglad (on przeszedl jakiegos raka czy cos??), jak i role, ktore wybiera. Do tej pory zawsze byl dla mnie lalusiowatym piz.dusiem od romantycznych komedii, ale pierwszy raz zaszokowal mnie w "Wilkach z Wall Street" (chlop nie do poznania- jakbym nie spojrzal na obsade przed ogladaniem, to pewnie przez caly film bezskutecznie zachodzilbym w glowe, skad ja kojarze tego typa), tydzien temu obejrzalem pierwszy odcinek serialu "Detektyw" z nim w roli glownej, a potem trafilem na jakis kolejny film z nim, w ktorym gra jakiegos chorego na AIDS typa (nie pamietam tytulu, a nie chce mi sie sprawdzac- widzialem w kazdym razie fragmenty koncowki i dawalo rade).

Gosc jest dla mnie obecnie powaznym aktorem pelna geba, z potencjalem na oskara. Szok i szacun.

Edytowane przez tommi

Serio nie kojarzysz czy trolujesz tylko? Nie ma co się dziać. Matiuł już zgarnął oskara za pierwszoplanową rolę w Dallas Buyers Club... w zeszłym roku :teehee: . Oczywiście życzę mu dalszych świetnych ról i kolejnych nagród.

serio nie wiedzialem lol 

nie sledze tego co roku. Heh, w kazdym razie dobrze go ocenilem :D

Edytowane przez tommi