Farmer 3 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzisiaj ogladajac Lucy i reklame Interstellar przypomnial mi sie film z dziecinstwa - autysztyczny nieco chlopak byl leczony za posrednictwem gier wirtualnych i na koncu sam w wirtualna rzeczywistosc sie przeniosl, kontrolujac siec itp.. Bardzo, bardzo stary film - lata 80-90maks. Ktos kojarzy tytul, bo mi spokoju nie daje. Kosiarz Umysłów fajny film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mam pytanie odnośnie horrorów Powstały w ostatnim czasie lub powstają klasyczne slashery ? Czy teraz tylko horrory to paranormalne zjawiska / ktoś kogoś torturuje i wszystko robione jest na jedno kopyto ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Slaszery powstają cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 slashery kiedyś muszą się skończyć, przerobili już chyba kązdy krajobraz, każda maskę, porę roku, i kolejność umierania. Ostatnim dobrym slasherem był chyba kolekcjoner 1.. Ale wszystko teraz idzie w kierunku jednak tortur. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mógłby ktos zarzucić tytułami które warto obejrzeć ? Nie siedze w filmach za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) wolf creek 2 dla sceny z kangurami http://www.dailymotion.com/video/x1s5l86_wolf-creek-2-clip-kangaroo-massacre_shortfilms Edytowane 22 Lipca 2015 przez Toudi_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 slashery kiedyś muszą się skończyć, przerobili już chyba kązdy krajobraz, każda maskę, porę roku, i kolejność umierania. Ostatnim dobrym slasherem był chyba kolekcjoner 1.. Ale wszystko teraz idzie w kierunku jednak tortur. propsy Milan, że szanujesz kolekcjonera. ale dwójka już chu.jowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 słuchajcie panowie mam bardzo duże zaleglosci filmowe, ogladam moze ze 3 filmy rocznie i chcialbym dziś zapodac cos dobrego na leniwe swiateczne poludnie do czipsow, co polecacie? ps mad max widzialem ps2 prosze nie polecac tych obsranych blockbusterow typu avengers czy inne ch,ujnie z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Kapuśniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 'Inherent Vice' Wczoraj oglądałem i prawie skończyłem, zostało 20 minut do końca, ale wątpię żeby zniszczyło całą zajebistą resztę filmu. 'Kapuśniaczek wiadomo', motzne propsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 słuchajcie panowie mam bardzo duże zaleglosci filmowe, ogladam moze ze 3 filmy rocznie i chcialbym dziś zapodac cos dobrego na leniwe swiateczne poludnie do czipsow, co polecacie? ps mad max widzialem ps2 prosze nie polecac tych obsranych blockbusterow typu avengers czy inne ch,ujnie z gory dziekuje i pozdrawiam "antychryst". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Stalker Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Stalker bez znajomosci "Pikniku" moze byc niezrozumialy Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 w takim razie może"tam gdzie rosną poziomki" albo "paranoid park". Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Madness in the Desert Paris to Dakar - widziałem dzisiaj fragment na TVN turbo i myślałem, że zobacze całe na TVN player ale tam tylko jakieś seriale. Wie ktoś gdzie to można zobaczyć? Na BBC nie ma, a wiekszość torrentów już kaput. Może być po polsku/angielsku z napisami. Na youtube jest jakiś zaciemniony film Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jest na kickass torrents w HD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Nie ogarniam tej strony, trzeba pobrac ten downloader? W googlach mi znajduje ale z piratebay bez seedów Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Trzeba tylko mieć np utorrent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Wiem ;-) po prostu nie widze wyszukiwarki torrentow na tej stronce.Mam, 2 seedów ale idzie Edytowane 3 Września 2015 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Czy ktoś poza mną też ma problem z Gyllenhaalem ? Wczoraj widziałem Prisioners i po raz kolejny miałem wrażenie, że im bardziej stara się być twardzielem, tym bardziej mu nie wychodzi. Ten gość ma coś z mimiką. Na zdjęciach czy statycznych ujęciach często wygląda klimatycznie i charyzmatycznie, a kiedy porusza się i gada, to cały efekt chu.j strzela. Nie wiem, czy to kwestia tych ogromnych, okrąglutkich, niebieskich oczu, które wywołują efekt wyrazu twarzy nieszkodliwego pięciolatka, czy przytłumionego głosu bez wyrazu. Przecież w tym Prisioners Jackman głośniej szeptał, niż Dżejk krzyczał. On nawet jak kimś szarpie o napier/dala po ścianach to ma się wrażenie, że zaraz przeprosi i spyta czy nie za mocno. Jak do tej pory w pełni wiarygodnie wypadł tylko za gnoja w Donnie Darko no i może jeszcze w Jarhead, chociaż tu już pewne zgrzyty były. Aaa, no i jeszcze w Brokeback Mountain ten wyraz pyska labradora pasował. Muszę w końcu Nightcrawlera ogarnąć i zobaczyć jak sobie w roli freaka radzi, bo przy zataczającym coraz szersze kręgi zbiorowym spuście nad jego aktorstwem mam niekomfortowe uczucie, że coś mnie omija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nie mam z nim problemu. Co więcej uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów z hameryki jakimi karmi się masową widownię. Umie świetnie wejść w rolę, nie gra na jedno kopyto, nie jest chwilowo modnym aktorem, który charyzmą próbuje nadrabiać braki warsztatowe. W Prisoners miał grać twardziela? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 No jeżeli pracujący samotnie, wytatuowany detektyw o nazwisku Loki ze 100% ratio rozwiązanych spraw nie miał być twardzielem, to nie wiem czym miał być. Zresztą ma przecież w scenariuszu sceny, w których wrzeszczy, szarpie i okłada ludzi, tylko problem polega na tym, że w takich właśnie momentach, choćby nie wiem jak starał się robić groźne miny, to i tak wygląda dla mnie jak sympatyczny, grzeczny facet z sąsiedztwa, który bardzo stara się kogoś przestraszyć, ale kompletnie mu nie wychodzi. To trochę jak z próbami robienia z Marka Wahlberg bohatera kina akcji. Chwilowo modni aktorzy to był np. kapitan szkolnej drużyny futbolowej z kwadratową szczęką Sam Worthington, który nie miał ani talentu ani charyzmy i dość szybko słuch o nim zaginął. Albo Olga Kurylenko robiąca swego czasu za kwiatek do wazonu w co drugim akcyjniaku, która jest modelką, a nie aktorką. Bycie na wyższym poziomie warsztatu od tego typu wynalazków to nie jest jakiś szczególny wyczyn. Gyllenhaal niewątpliwie ten warsztat ma, tylko właśnie jak na moje oko z charyzmą u niego nie najlepiej, albo role w jakich jest obsadzany nie pozwalają mu jej pokazać. Przy czym tak jak napisałem, nie widziałem Nightclawrera, za którego jest bardzo chwalony i po którym ludzie krzyczeli, że to on powinien być nowym Jockerem. Być może to jest jego emploi, bo dotychczas w rolach osób z mniejszymi lub większymi szumami pod czaszką wypadał nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Lol, skuteczny detektyw= twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 No oczywiście doje/bałeś się do najmniej istotnego fragmentu opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 No bo najbardziej odstawał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi