Opublikowano 23 listopada 20159 l Charles Sheen po raz pierwszy przegrał. Gdzieś musiało pójść coś nie tak przy tej orgii yebania wszystkiego co popadnie. Kto wie, może nawet został pchnięty przez kolesia z tęczą na tyłku.
Opublikowano 23 listopada 20159 l szkoda trochę Nicka, teraz już filmy z nim żenują. Ale co by nie mówić w latach 90-tych filmy z nim zapewniały solidną rozrywkę. Oprócz tych co wymieniliście warto dodać 8mm i Oczy Węża. Może się chłop jeszcze odrodzi:)
Opublikowano 23 listopada 20159 l jeszcze niech ktoś powie, że 60 sekund z Nickiem to kiepski film Mowie. Jak ktos narzeka na za duzo amerykanizmu w amerykanizmie w armagedonie to niech sobie obejrzy transformersy 4.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Charles Sheen po raz pierwszy przegrał. Gdzieś musiało pójść coś nie tak przy tej orgii yebania wszystkiego co popadnie. Kto wie, może nawet został pchnięty przez kolesia z tęczą na tyłku. Przeciez on ruchał typów i typiary to nie dziwota
Opublikowano 23 listopada 20159 l On generalnie ruchał wszystko co się ruszało i nie ruszało. Dodatkowo nie trzeźwiał i ćpał takie ilości narkotyków, że normalnego człowieka by to zabiło na miejscu. Cena za zabawę.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Nick zagrał w co najmniej kilku dobrych filmach, ale on sam w(pipi)ia mnie tak, że rzyg jest obfity i rzęsisty. Wild at Heart, Leaving Las Vegas w pewnym stopniu, Lord of War i The Rock to dobre obrazy. Reszta niespecjalnie. Kolo ma w(pipi)iający głos, wygląd i manierę grania.
Opublikowano 23 listopada 20159 l reszta niespecjalnie o losie. facet zagrał samego charliego kaufmana, a będzie kojarzony z jakąś twierdzą, czy innym 60 sekund.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Przy Adaptacji myślałem, że zejdę z nudów. Nic mną tam nie potrząsnęło.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Zaczynam się jarać Mostem Szpiegòw Spielberga, głòwna rola dla Toma Hanksa, to nie może nie być dobre.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Niech to się już kończy i oddaje dominację wśród blockbusterów jakimś innym tworom. w segmencie wesołe pegi13 w cgi jest jeszcze całkiem utalentowany i niedoceniany reżyser majkel bej - wartka akcja i świetny humor, polecam !
Opublikowano 26 listopada 20159 l Przy Adaptacji myślałem, że zejdę z nudów. Nic mną tam nie potrząsnęło. no to może ptasiek (birdie) ? jest troszku akcji. mocna kawusia i idzie jakoś wysiedzieć Zaczynam się jarać Mostem Szpiegòw Spielberga, głòwna rola dla Toma Hanksa, to nie może nie być dobre. nie wiem co to, widziałem jakiś teaser w tv, ale jakby spielberg poszedł w kierunku monachium, to poszedłbym do kina. ale wyczuwam jakieś pompatyczne tiruriru
Opublikowano 26 listopada 20159 l Niech to się już kończy i oddaje dominację wśród blockbusterów jakimś innym tworom. w segmencie wesołe pegi13 w cgi jest jeszcze całkiem utalentowany i niedoceniany reżyser majkel bej - wartka akcja i świetny humor, polecam ! No ta sama półka co Mad Max.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Niech to się już kończy i oddaje dominację wśród blockbusterów jakimś innym tworom. w segmencie wesołe pegi13 w cgi jest jeszcze całkiem utalentowany i niedoceniany reżyser majkel bej - wartka akcja i świetny humor, polecam ! No ta sama półka co Mad Max. Kazub, bierz go.
Opublikowano 27 listopada 20159 l taa czekaj wróć to dobry moment na w pełni zasłużonego minusa, zwasze mi zostają. o, już a to jeszcze sutkowi za całokształt i podły gust. cyk, jest Edytowane 27 listopada 20159 l przez Kazub