Andreal 2 123 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Z tym, że nie ma żadnego komiksu. Były tylko takie plany. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Ejejejej, weź może obczaj link http://www.comicsbeat.com/why-oblivion-is-the-most-miraculous-comic-book-movie-of-all-time/ “That was the original treatment, the story. At the time I was ready to turn it into a screenplay, WGA went on strike and we couldn’t actually hire a screenwriter to work on a screenplay at that point. So in order to keep the process moving forward I teamed up with Radical Comics to develop and illustrate a novel in parallel based on this story. And we did that over a couple years, and then I got pulled into ‘Tron,’ which was a couple years, and as ‘Tron’ was in post [production] I had enough between the story and the illustrations I had done with Andree [Wallin], the artist, I had enough of a package to go out and set the project up at a studio which is what I did. And then I went into feature mode so, we never actually finished the graphic novel because once it got picked up I realized that the way I wanted this story to be experienced was on the big screen and not out of the book.” Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 29 listopada 2015 Opublikowano 29 listopada 2015 Przy Adaptacji myślałem, że zejdę z nudów. Nic mną tam nie potrząsnęło. no to może ptasiek (birdie) ? jest troszku akcji. mocna kawusia i idzie jakoś wysiedzieć Ło! Modine w Birdy byl zajehuhu. Nie wiem, Nick niby robi w tym filmie swoje, ale ja czuje do niego tylko awersje. Do jego maniery grania, do jego powaznej twarzy, ktora dla mnie jest pelna sztucznosci i kompletnie nieudanej mimiki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Też zakończyłem maraton z kobietą i poszedłem kolejno 4-5-1-2-3-6 i dla nowej nieobytej z uniwersum osoby to chyba najlepsza kolejność. co kur.wa Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Sutek, ale z takimi to od razu do pieprzenia, nie każ mi prosić 2 razy. Głównie Zemsta Sithów dała radę. Jedynie 3 się tu wybija. https://www.youtube.com/watch?v=ABcXyZn9xjg Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Też zakończyłem maraton z kobietą i poszedłem kolejno 4-5-1-2-3-6 i dla nowej nieobytej z uniwersum osoby to chyba najlepsza kolejność. co kur.wa To samo chcialem napisac bo ktos faktycznie mu taka kolejnosc polecil ale sadzilem, ze to byl troll i sie nie nabierze ;/ Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Nadal nie kumam tej kolejności 4-5-1-2-3-6 ock? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Taka kolejność pozwala osobie, która nic wcześniej nie wiedziała o SW przeżywać podobne emocje jak ci co oglądali wiele lat temu. A zostawienie Powrotu na koniec dodatkowo daje twista z Leią no i dopiero tu do Vadera mówią Anakin. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 w sumie coś w tym jest, szkoda, że ja już oglądałem, fajnie by było obejrzeć wszystkie części na świeżo jak jakiś noob Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Proszę ostatni raz o nieofftopowanie, tylko wrzucanie luźnych przemyśleń tutaj. Albo do tematu o Star Wars. Ciężko, czy mam jak to powiedział Django 'nakurwiać warnami'? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Taka kolejność pozwala osobie, która nic wcześniej nie wiedziała o SW przeżywać podobne emocje jak ci co oglądali wiele lat temu. A zostawienie Powrotu na koniec dodatkowo daje twista z Leią no i dopiero tu do Vadera mówią Anakin.No ale kto jest starym wiadomo kogo dowiadujemy się w 5 części, więc nie wiem czy to aż taka szczwana kolejność. Aż poprosiłem swoją kobietę o opinię ;] no i dla niej obejrzenie 3 przed 6 daje całkiem inny odbiór Vadera i jego konfliktu pod koniec. Oczywiście można jechać 1-2-3-4-5-6, ale wtedy odpada parę fajnych twistów, a 4-5-6-1-2-3 chyba wypada najsłabiej. 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Taka kolejność pozwala osobie, która nic wcześniej nie wiedziała o SW przeżywać podobne emocje jak ci co oglądali wiele lat temu. A zostawienie Powrotu na koniec dodatkowo daje twista z Leią no i dopiero tu do Vadera mówią Anakin. To zdanie nie ma sensu. Przeciez ci co ogladali wiele lat temu robili to w kolejnosci pojawiania sie filmow w kinach, wiec nie moga to byc te same emocje co ludzi ogladajacych nie po kolei lata pozniej. 2 Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 w sumie coś w tym jest, szkoda, że ja już oglądałem, fajnie by było obejrzeć wszystkie części na świeżo jak jakiś noob Czy ja wiem, gdybym obejrzał pierwszy raz w wieku 31 lat, to by mi nic nie drgnęło, a przy nowej trylogii potrzebowałbym dodatkowo motywacji w postaci pieniędzy za stracony czas Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie wiem czy już kiedyś się tu pojawiło: Cytuj
[InSaNe] 2 509 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Most szpiegów Spielberga - warto obejrzeć? Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 Ojciec Chrzestny 1, 2 Czas Apokalipsy Pluton Trylogia Dolarowa Chłopcy z Ferajny Człowiek z Blizną Brudny Harry Parszywa Dwunastka Full Metal Jacket Bullit Fight Club Rezerwowe Psy i Pulp Fiction Dzika Banda Bez Przebaczenia Podejrzani Te film wielbiciel kina MUSI zobaczyć chociaż raz. A na tym forumku śmieją się z ludzi co nigdy Gwiezdnych wojen nie widzieli Wracając do tematu Arrow. Ostatni odcinek 0 zaskoczeń i to dla mnie duży minus. Cały ten sezon to jedna równa linijka. 0 ciekawych wątków poza gościnnym występem Constantine. Te widziałem oraz masę innych filmów dla silnie heteroseksualnych mężczyzn. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 (edytowane) Tylko Dzikiej bandy nie widziałem. No ale blantman dobrze napisał. Oglądać jakieś guwna typu agenci tarczy czy twd a nie obejrzeć Ojca chrzestnego. Edytowane 13 grudnia 2015 przez suteq Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Ok już nawet rozumiem nie obejrzeć Ojca Chrzestnego ale ja cię proszę. Zobacz po trzeźwości przynajmniej Full Metal Jacket. A żeby cię zachęcić to ci napiszę, że po tym filmie inaczej spojrzysz na Kingpina z Daredevila. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 jestem zdumiony, że paweł nie widział ojca, trylogi dolarowej czy brudnego harrego, serio zamiast marnować czas jakieś go,wno seriale weź obejrzyj coś porzadnego Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Matko z ojcem, nie widzieć Bullita, to nie oglądać nigdy żadnej sceny pościgowej. FMJ, Pluton? Ranisz mi serce ;( O reszcie to już nawet nie wspomnę, bo mi przez palce nie przechodzi. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Scena poscigu w Bullicie. O matko i corko. x10 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 lel masorz jaki lamus filmowy, a taki męderek na imprezkach :czesc: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi