Whisker 1 433 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Jest tu jakiś temat odnośnie Netflixa? Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Bardzo przepraszam za dziwne pytanie, ale gdzie mogę znaleźć polskie filmy? Najlepiej z angielskimi napisami. Mogą być płatne źródła, kino z oczywistych względów odpada, w dvd się nie bawię. Głównie nowości z dwóch ostatnich lat bym chciała. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 (edytowane) pieprzenie selene? odpowiadam: cda.pl masz duzo filmów z napisami i nawet lektorami Edytowane 25 września 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 No właśnie nie znalazłam tam polskich filmów, których szukałam, dlatego liczyłam, że podpowiecie inne źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 aha, polskie, nie doczytałem, to chyba zostaje premium cda, i chomikuj, Ostatecznie kosz w tesco Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Jest tu jakiś temat odnośnie Netflixa? http://www.psxextreme.info/topic/114008-netlfix/ Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 selene: jeszcze są płatnie na ipli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 I na Youtube, ale to raczej starsze tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Bardzo przepraszam za dziwne pytanie, ale gdzie mogę znaleźć polskie filmy? Najlepiej z angielskimi napisami. Mogą być płatne źródła, kino z oczywistych względów odpada, w dvd się nie bawię. Głównie nowości z dwóch ostatnich lat bym chciała. Pozdrawiam. Tutaj http://vod.pl/filmy masz całe mnóstwo płatnych polskich filmów z ostatnich (i nie tylko) lat. Sporo z nich jest w full HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Bardzo przepraszam za dziwne pytanie, ale gdzie mogę znaleźć polskie filmy? Najlepiej z angielskimi napisami. Mogą być płatne źródła, kino z oczywistych względów odpada, w dvd się nie bawię. Głównie nowości z dwóch ostatnich lat bym chciała. Pozdrawiam. Tutaj http://vod.pl/filmy masz całe mnóstwo płatnych polskich filmów z ostatnich (i nie tylko) lat. Sporo z nich jest w full HD. Nie możemy wyświetlić filmu Materiał nie jest dostępny w Twoim kraju Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 (edytowane) Szieeeeeet Ponoć można oszukiwać internety, że się jest z Polski (albo z dowolnego kraju) tylko nigdy tego nie robiłem. Może jakieś infomatyki pomogą, Raven? Edytowane 25 września 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 no to zostaje oglądanie potopu i pana wołodyjowskiego na youtubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=pl To sobie zainstaluj, selene. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Ściągnąłem "The man from earth" bo ktoś tu polecał i węszę lekkiego wała po prześledzeniu urywków Jakiego znowu 'wała'? W sensie, że to gówniany film a ktoś go polecał. Zaznaczam, że jeszcze nie oglądałem, a naciąłem sie kiedyś tak na wrong turn 2 wiec teraz uważam Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Wiem, że pewnie jestem slowpoke.jpg ale dzisiaj odkryłem taką postać jak Andrzej Bartkowiak a jak zobaczyłem jego portfolio to się mocno zdziwiłem, że wyreżyserował taką ilość kultowych filmów. Lekkie zdziwko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) to źle ze wszyscy widzą? Tak. Masorz boj sie boga najlepszy film tarantino w wieku 40 lat obejrzec. były ważniejsze rzeczy supergirl flash shield z kropkami arrow Masorz nadal ojca chrzestnego nie obejrzał ani kilku innych klasyków. Woli supergirl:D Moze kupi ksiazke 1001 filmow ktore musisz obejrzec przed smiercia i uratuje swoja dusze. albo znajdzie taką liste w internecie Będę se oglądał co będę chciał i kiedy będę chciał. Edytowane 26 września 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Musiales ku,rwa cytować, przenosić żeby odpowiedzieć na te posty jak ostatni daun? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Bo odpowiedziałem w innym temacie Bartek jakbyś nie zauważył. 'Ostatnio widziałem' nie służy do spamu i Wam też dobrze radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Masorz to do czego jest ten temat, skoro kasujesz posty za pieprzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Nie lepiej bylo dac moderke w kaciku filmowym Mendrkowi? Ma wieksze doswiadczenie w porządkach i jest mniejszą ciamajdą filmową niż Masorz, potrafi również napisać coś ciekawego i innego niż "obejrzałem film z top10 kinematografii dopiero wczoraj". Z tylu osób, które mają pojęcie o filmach i potrafią napisać coś ciekawego daliście narzędzia jakiemuś totalnemu casualowi, który teraz za wszelką cenę przenosi i kasuje posty. Niesamowite forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 będzie filmowo reakcja na informację o moderce masorza w filmowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Ale Mendrek i filmy? Kilka wpisów czytałem. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Masorz to do czego jest ten temat, skoro kasujesz posty za pieprzenie? Jesteśmy w filmowym, więc spam powinien być w tematyce owej, a nie jakieś pierdy Milana o Mendrku i słuchaniu power metalu. Nie lepiej bylo dac moderke w kaciku filmowym Mendrkowi? Ma wieksze doswiadczenie w porządkach i jest mniejszą ciamajdą filmową niż Masorz, potrafi również napisać coś ciekawego i innego niż "obejrzałem film z top10 kinematografii dopiero wczoraj". Z tylu osób, które mają pojęcie o filmach i potrafią napisać coś ciekawego daliście narzędzia jakiemuś totalnemu casualowi, który teraz za wszelką cenę przenosi i kasuje posty. Niesamowite forum. Zeszło już? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Ja rozumiem, ze spam jest na kilka stron i nie dotyczy kwestii filmowych, ale jak ktos obejrzy we "wlasnie obejrzalem" film i zacznie sie watek na 5 postow o glownej postaci to po co to ruszac? Skonczy sie zanim sie zacznie a tak dwa, trzy posty "nie na temat" laduja od razu w pieprzeniu. Troche wiecej luzu. Ten kacik w ogole nie potrzebuje jakiejs uber moderacji, nigdy nie potrzebowal bo wszystko regulowalo sie samo. Wiec co sie zmienilo tak nagle? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 najlepsza zmiana w ciągu ostatnich 10 lat to zmiana nazwy horrorów... na horror, chociaż ja zostawiłbym horrory. ok ale już koniec pare propozycji, jak już się widze ostro nudzisz masorz: na ost. 2 stronach przerób tytuły filmów na oryginalne plus polskie, i daj rok w nawiasie (jeden standard, np. kwadratowe), dodaj tagi , z gatunkiem i np. głównymi aktorami. Zarządź grzecznie by nowe tematy mialy ten standard, w najg. razie sam poprawisz te 5%. Zamiast dopeirdalać się, zrób coś pozytecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi