Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 277,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano

Milczenie dla mnie dobry i dlatego 7. Łotr 1 jako film dla mnie taki sobie, ale jako widowisko podciągnąłem sobie ocenę do 7. Z nazwaniem Wielkiego Muru gniotem może poleciałem trochę.

A już wogóle to już wydaje mi się ze ważniejsze jest skonstruowanie kilku zdań, by każdy mógł z tego wyciągać jakieś wnioski , a nie z durnej cyferki na końcu.

Opublikowano

dalbym 5, ale....

1. Dzesika jakas tam pokazuje cyca

2. Jest aktor z jakiegos tam serialu

3. Metaluszki w soundtracku 

Dam 8 

Opublikowano

No fajnie zakrzywiacie rzeczywistość, ale z drugiej strony to klasyczna reakcja na forum.

Opublikowano

Nie ten temat! 

Opublikowano

miałem iść dzisiaj na film fantastyczno-naukowy Duch w Zbroi, ale wczoraj wieczorem obejrzałem Wołyń. I już nie chce iść do kina. W sumie to już nic nie chce oglądać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ale Kong byl w najlepszym przypadku sredni i selene najlepiej go opisala.

Ja się dobrze bawiłem, chociaż druga połowa filmu jest gorsza. 

Lepszy film od Ghost In The Shell.

Opublikowano

obejrze Konga, i  jak sie okaze szambelanie ze kłamiesz, to mocno  tutaj to nakresle.

A co do GITS, jak jesteś taki psychofan to polecam mange,  z lekka się zdziwisz, jak odbiega od jedynej poprawnej anime wersji.

Opublikowano

Jeżeli czyjąś opinię o filmie podciągasz do kategorii 'kłamstwo/prawda' to trochę masz zawężone ocenianie czegokolwiek.

Mangę czytałem dosłownie 2 dni temu. Film jest mocną 'kopią' animacji z 1995 i jeszcze scala Puppetmastera oraz Kuze w jedną postać.

Dodatkowo kopiuje chamsko sceny z animacji 1995 więc nie wiem dlaczego mi tu wyskakujesz z mangą i jaki miał być tego cel.

Opublikowano

gits? przehajpowany średniak, akira o wiele lepsza

Opublikowano

A jak Azja to pewnie będzie 10/10? :pawel:

Niedawno oglądałem film japoński 'Outrage' i dałem 5/10.

Za to Kong bardzo fajny, cieszy mnie że Bizon24 przy każdej ostatnio recenzji filmu czy serialu porównuje się ze mną. Liczy się chłopak z moim zdaniem.

Staram sie tylko ostrzec innych przed ewentualnym szambem, którego jestes fanem patrzac po twoich zachwytach nad jakimis totalnymi go wnami. 

Opublikowano

Ten jakie pieczywko. Co tam Bizon, seriale sensacyjne 3/10 i inne guwno już obejrzane?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie to te trailery zrobiły się słabe i na siłę ale tutaj końcówka im nawet wyszła.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z lepszych filmów tak złych, że aż dobrych: "Hard Ticket to Hawaii".

Edytowane przez ogqozo

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Botoks - jak dla mnie to Vega sie rehabilituje za ostatnie Pitbulle. Wszystkie wątki czytelne i konsekwentnie prowadzone. Mało politycznego bełkotu w stylu mafii paliwowych. Dużo MOCNYCH scen, zwłaszcza po początku na którym jest dużo śmieszkowania. Nie jest nasrane postaci z dupy, wszyscy fajnie nakreśleni. Dla mnie pozytyw po chaosie który był w niebezpiecznych kobietach. Kilka żenujących scen które na trailerach miały przyciągnąć niż intelektualny do sal kinowych. Podsumowując jest dobrze a nastawiałem sie na kupsztal. Oglądać, zwłaszcza z partnerką, najlepiej jak już ma poród za sobą.

Botoks - film lepszy od pitbula. W sumie to myślałem, że będzie gorzej, a film był nawet całkiem całkiem :)

ragus już czyha z minusami.