Opublikowano 24 marca 20178 l Milczenie dla mnie dobry i dlatego 7. Łotr 1 jako film dla mnie taki sobie, ale jako widowisko podciągnąłem sobie ocenę do 7. Z nazwaniem Wielkiego Muru gniotem może poleciałem trochę. A już wogóle to już wydaje mi się ze ważniejsze jest skonstruowanie kilku zdań, by każdy mógł z tego wyciągać jakieś wnioski , a nie z durnej cyferki na końcu.
Opublikowano 24 marca 20178 l dalbym 5, ale.... 1. Dzesika jakas tam pokazuje cyca 2. Jest aktor z jakiegos tam serialu 3. Metaluszki w soundtracku Dam 8
Opublikowano 24 marca 20178 l Znowu jak dasz 5/6 jakiemuś "klasykowi" to zaraz deszcz minusów i jak to, przecież to jest KLASYK, minimum 8
Opublikowano 24 marca 20178 l No fajnie zakrzywiacie rzeczywistość, ale z drugiej strony to klasyczna reakcja na forum.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l miałem iść dzisiaj na film fantastyczno-naukowy Duch w Zbroi, ale wczoraj wieczorem obejrzałem Wołyń. I już nie chce iść do kina. W sumie to już nic nie chce oglądać.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l No ale Kong byl w najlepszym przypadku sredni i selene najlepiej go opisala. Ja się dobrze bawiłem, chociaż druga połowa filmu jest gorsza. Lepszy film od Ghost In The Shell.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l obejrze Konga, i jak sie okaze szambelanie ze kłamiesz, to mocno tutaj to nakresle. A co do GITS, jak jesteś taki psychofan to polecam mange, z lekka się zdziwisz, jak odbiega od jedynej poprawnej anime wersji.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Jeżeli czyjąś opinię o filmie podciągasz do kategorii 'kłamstwo/prawda' to trochę masz zawężone ocenianie czegokolwiek. Mangę czytałem dosłownie 2 dni temu. Film jest mocną 'kopią' animacji z 1995 i jeszcze scala Puppetmastera oraz Kuze w jedną postać. Dodatkowo kopiuje chamsko sceny z animacji 1995 więc nie wiem dlaczego mi tu wyskakujesz z mangą i jaki miał być tego cel.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l A jak Azja to pewnie będzie 10/10? Niedawno oglądałem film japoński 'Outrage' i dałem 5/10. Za to Kong bardzo fajny, cieszy mnie że Bizon24 przy każdej ostatnio recenzji filmu czy serialu porównuje się ze mną. Liczy się chłopak z moim zdaniem. Staram sie tylko ostrzec innych przed ewentualnym szambem, którego jestes fanem patrzac po twoich zachwytach nad jakimis totalnymi go wnami.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Ten jakie pieczywko. Co tam Bizon, seriale sensacyjne 3/10 i inne guwno już obejrzane?
Opublikowano 4 maja 20177 l Ogólnie to te trailery zrobiły się słabe i na siłę ale tutaj końcówka im nawet wyszła.
Opublikowano 31 maja 20177 l To będzie nowy film Blomkampa czy tylko krótka zajawka i nic dłuższego? https://youtu.be/_K0RogrIXno Wygląda całkiem fajnie.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jeden z lepszych filmów tak złych, że aż dobrych: "Hard Ticket to Hawaii". Edytowane 12 czerwca 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 30 września 20177 l Botoks - jak dla mnie to Vega sie rehabilituje za ostatnie Pitbulle. Wszystkie wątki czytelne i konsekwentnie prowadzone. Mało politycznego bełkotu w stylu mafii paliwowych. Dużo MOCNYCH scen, zwłaszcza po początku na którym jest dużo śmieszkowania. Nie jest nasrane postaci z dupy, wszyscy fajnie nakreśleni. Dla mnie pozytyw po chaosie który był w niebezpiecznych kobietach. Kilka żenujących scen które na trailerach miały przyciągnąć niż intelektualny do sal kinowych. Podsumowując jest dobrze a nastawiałem sie na kupsztal. Oglądać, zwłaszcza z partnerką, najlepiej jak już ma poród za sobą. Botoks - film lepszy od pitbula. W sumie to myślałem, że będzie gorzej, a film był nawet całkiem całkiem :) ragus już czyha z minusami.