Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Cytat Po skandalu związanym z molestowaniem seksualnym, Kevin Spacey zniknął ze świata filmowego, jednak mimo to do dystrybucji trafił ostatni film z jego udziałem. Fabuła produkcji Billionaire Boys Club rozgrywa się w latach 80. w Los Angeles i jest oparta na prawdziwej historii. Grupa bogatych młodych ludzi chce zarobić miliony, wykorzystując do tego piramidę finansową. Spacey gra inwestora i oszusta, Rona Levina. Poza nim w obsadzie są również Ansel Elgort, Taron Egerton, Jeremy Irvine, Emma Roberts, Suki Waterhouse, Billie Lourd, Cary Elwes i Judd Nelson. Film właśnie wkroczył na ekrany wybranych amerykańskich kin i zanotował kiepskie otwarcie. Produkcja nie była promowana ani dystrybuowana na szeroką skalę jak najlepsze blockbustery i pojawiła się w zaledwie 10 kinach w różnych miastach, ale mimo to wynik finansowy z pewnością zawodzi oczekiwania – w dniu premiery film zarobił jedynie 126 dolarów. Informacje zagranicznych portali wskazują, że Billionaire Boys Club debiutował w większych miastach, takich jak Miami, New Orleans czy Phoenix. https://naekranie.pl/aktualnosci/fatalne-otwarcie-nowego-filmu-spaceya-zarobil-tylko-126-dolarow-3442279
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Głupi to mało powiedziane szczególnie że ja poza kinem oglądam filmy których 90 % tutaj obecnych by nawet nie ruszyło a i z marvela oglądam tylko niektóre te śmieszniejsze filmy a dc nie ruszam nawet palcem.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 9 minut temu, Masorz napisał: Tak, ale mi się nie chce. Zresztą głupi pomysł, no szanujmy się! No to był żart, niepotrzebny dział, tylko Twoje odniesienie się było dla mnie niezrozumiałe. 2 minuty temu, blantman napisał: Głupi to mało powiedziane szczególnie że ja poza kinem oglądam filmy których 90 % tutaj obecnych by nawet nie ruszyło a i z marvela oglądam tylko niektóre te śmieszniejsze filmy a dc nie ruszam nawet palcem. Biedny blantman, post na miarę jestem silny, mądry i dobrze się odżywiam. Zero dystansu. Edytowane 19 sierpnia 20186 l przez milan
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, milan napisał: No to był żart, niepotrzebny dział, tylko Twoje odniesienie się było dla mnie niezrozumiałe. Biedny blantman, post na miarę jest silny, mądry i dobrze się odżywiam. nie słucham kogoś kto ogląda vege. Niżej upaść nie można filmowo
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Okej, aż wstałem do kompa przenieść posty. Papryk Vegeta chuyowy filmmaker od jakiegoś czasu, ale obejrzałem Botoks, i wystawiłem mu aż 5/10. O ile pierwsza połowa filmu jest o kant chuya rozbić, tak druga sporo lepsza a Stramowski ma bardzo spoko rolę pociesznego idioty. Dyskutujmy.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Nie ma o czym, botoks to nawet nie jest film w zasadzie, tylko paru aktorów spotkało się by poimprowizować i nagrało to. Jest określenie na oglądanie czegoś tak tandetnego, guilty pleasure? A do tego w paru scenach jest przebłysk geniuszu z czasów serialu pitbull. Tyle, o dziwo ten cały botoks i tak lepszy niż kobiety mafii. Oczywiscie na żadnym nie byłem w kinie. 2 blantmany / 10.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Nie wiem ostatni raz nabrałem się na vege przy okazji zachwalanej kontynuacji pitbulla od tamtej pory obiecałem sobie nigdy więcej tego gówna Co do Kevina i filmu który przez jednego aktora jest zlewany przez kina to przykro się to czyta. Rozumiem że Kevin ma swoje na sumieniu ale zabawy rok temu z wymianą aktora 2 miesiące przed premierą albo teraz zlewanie dobrego filmu tylko z powodu jednego aktora w nim grającego... Dobrze że kroniki we wrześniu będą z Franko. Tutaj też się bałem nagłej podmiany aktora a serial jest w sumie jego popisem jak kiedyś house of cards kevina.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 7 minut temu, milan napisał: Jest określenie na oglądanie czegoś tak tandetnego, guilty pleasure? Guilty pleasure lub u mnie 'Supergirl' Obejrzałbym 'Kobiety Mafii'.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l jest na torrentach z angielskim tytułem. Ale ostrzegam, jezeli botoks był miksem, pomieszaniem, tak tutaj w zasadzie Vega zrobił film by namówić Nianie na pokazanie cycków.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l 9 minut temu, blantman napisał: Nie wiem ostatni raz nabrałem się na vege przy okazji zachwalanej kontynuacji pitbulla od tamtej pory obiecałem sobie nigdy więcej tego gówna Co do Kevina i filmu który przez jednego aktora jest zlewany przez kina to przykro się to czyta. Rozumiem że Kevin ma swoje na sumieniu ale zabawy rok temu z wymianą aktora 2 miesiące przed premierą albo teraz zlewanie dobrego filmu tylko z powodu jednego aktora w nim grającego... Dobrze że kroniki we wrześniu będą z Franko. Tutaj też się bałem nagłej podmiany aktora a serial jest w sumie jego popisem jak kiedyś house of cards kevina. No bo HBO nie ma nic do zarzucenia Jamesowi i chwalą sobie współpracę z nim, więc żadnych takich akcji nie będzie. 1 minutę temu, milan napisał: jest na torrentach z angielskim tytułem. Ale ostrzegam, jezeli botoks był miksem, pomieszaniem, tak tutaj w zasadzie Vega zrobił film by namówić Nianie na pokazanie cycków. Tylko dla Kasi Warnke to zrobię. Jaki ten tytuł?
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Arigatou gozaimasu. A Kasia no co, świetna 40tka. Jakbym miał taką mamę to bym sam sobie brata zrobił.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l No nie wiem, mi nie pasuje, taka Boczarska bije ją pod każdym względem.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Dobra Milan, oddawaj moje 28 minut. Nawet pół naga Olga Bołądź tego nie uratuje.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Wlasnie wróciłem zajarany z Octopus Film Festival. Chcąc podzielić się wrażeniami zacytujęego pewnego blogera: "Usłyszeć jak Krystyna Czubówna w czasie lektorowanie The Room mówi "Tommy Wiseau będzie celował w pochwę samicy znajdującą się tuż nad jej pępkiem" to jest jednak coś." Kajetan Kusina - Kusi na kulturę Wspaniały event, zobaczyć i usłyszeć panią Krystyna na żywo lektorującą "The room" Bezcenne.
Opublikowano 2 września 20186 l Godzinę temu, Farmer napisał: Ale Pana Rybkę zobaczysz? Szczerze, to mi się nie chce. Superherosi już serio bokiem wychodzą. W najbliższej przyszłości powracam do tej listy, bo widziałem z niej zaledwie 16 filmów: