Gość mate5 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Jak ktoś z Krakowa to warto: http://kinokika.pl/berg.php Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Oglądał ktoś film Opona (Rubber) ? Wczoraj widzialem ostatnie 30 minut i chyba nie dodarło do mnie przesłanie tego dzieła dla inteligentnych Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Nie oglądałem, ale dzięki, na pewno zobaczę, po tym jak przeczytałem początek opisu na imdb: When Robert, a tire, discovers... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 http://www.kickstarter.com/projects/anomalisa/charlie-kaufmans-anomalisa?ref=history 40 minutowa animacja poklatkowa od charliego kaufmana (być jak john malkovic, adaptacja, zakochany bez pamięci, synekdocha, nowy jork), dana harmona (community) i dino stanomonoupoapolousa (moral orel, mary shelley's frankenhole). pare dni temu zbiórka wystartowała na kickstarerze i już jest prawie cała kwota. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 z filmów Kaufmana wymienionych w nawiasie nie widziałem tej Synekdochy. podobno jakaś kultowa sprawa, trzeba będzie zobaczyć w końcu. nie chcę wiedzieć o czym to jest, tylko niech ktoś powie w jakiej konwencji jest to utrzymane, jak to się ogląda ? (żebym się odpowiednio nastawił) Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Imo konwencja troche przypomina "Zakochanego bez pamięci" w takim sensie, że film jest lekkim mindfuckiem. Na pewno mniej humorystyczny niż Zakochany... 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 W październiku do sklepów w USA trafi rocznicowe wydanie "Łowcy androidów" na Blu-rayu. Pięciopłytowy box będzie zawierał ponad dziesięć godzin materiałów. Wśród nich m.in.: - wersja "final cut" filmu na Blu-rayu i DVD + trzy inne wersje na jednej płycie - dokument "Dangerous Days" - licząca ponad tysiąc zdjęć galeria Do zestawu dołączono również 72-stronnicowy album poświęcony "Łowcy androidów" oraz zabawkę będącą imitacją latających samochodów z filmu. Jak podaje portal Blu-ray.com, wydawnictwo będzie kosztować ponad 60 dolarów. Wydanie raczej tylko dla fanów, ale 60$ wydaje mi się niezbyt wygórowaną ceną, za tak bogaty zestaw. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) A mówili, że to G. Lucas jest mistrzem sprzedawanie tego samego w nowym opakowaniu. Film wg mnie bardzo dobry, ale różne wersje (chyba z 3 lub 4), reedycje, zestawy kolekcjonerskie trochę mnie drażnią. Edytowane 18 lipca 2012 przez Shankor Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) a mnie nie, Łowcę po premierze zlano ciepłym moczem, dopiero po iluś tam latach się ludzie obudzili. co prawda to już 3 czy 4 wznowiona edycja, ale to Święty Gral kina sci-fi, niech zarobi. Gwiezdne Wojny ? ogólno światowy hype, czy wręcz fanatyzm jest tu moim zdaniem przegięciem, zwłaszcza dzisiaj, kiedy ta saga niczym się już nie broni (zeżarł ją czas, został tylko sentyment), i dzisiaj i trzydzieści lat temu było to tylko luźna bajka fantasy (okreslanie Star Wars jako scifi to nieporozumienie). chociaż może z drugiej strony to dobrze, że nie ma wokół Blade Runerra takiego festynu. skończyłem niedawno Deus Ex Human Revolution i jest on dla mnie tym dla gier trochę, czym jest BR dla filmu. I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those ... moments will be lost in time, like tears...in rain. Time to die. Edytowane 18 lipca 2012 przez Kazub Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Jest gdzieś opisany trening Toma Hardy`ego, którym sie przygotowywał do The Warrior, że wychodował tak wielkie kaptury? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Hehehe, życzę połamania karku;] http://www.menshealth.co.uk/building-muscle/fast/tom-hardys-warrior-workout 1 Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Ktos wrzucal tu kiedys fajny plakat Drive z taką 8 Moze sie przyzna i da linka? Albo najlepiej stronke z plakatami Cytuj
marjano 161 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 o to cho? nie jest to osemka 1 Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Dobra ale o to chodziło DZIEKI bede miec nosić z twoim nickiem A jest jakis link do większego? Mam Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Codename Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 (edytowane) pierwszy w polsce art-house'owy multipleks otwarty! http://www.heliosnh....nosc.do?id=2514 na start dwie perełki - "alpy" lanthimosa i "wrong" pana oizo http://www.filmneweu...ław/menu-id-158 zapraszamy wszystkich fanów ambitniejszego kina do stolicy dolnegośląska Edytowane 31 sierpnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Myślę, że wypadałoby ustalić jakieś miejsce na informowanie o nowych ripach jakie pojawiają sie w sieci. Na kandydata proponuje ten temat lub założenie nowego. Wiec jeśli ukaże sie coś godnego oglądnięcia prosze o wrzucanie tu samej nazwy danego wypustu. Dziekuje dobranoc Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 http://explore.bfi.org.uk/sightandsoundpolls/2012 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Stalker na 29ym Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Stalker na 29ym Według Ciebie za nisko czy za wysoko? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) Nie no, minęły dwa miesiące od wydania a ty już wrzucasz, przyznaję ci nagrodę za szybkie newsy im. Obso. Edytowane 2 października 2012 przez ogqozo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 ktoś musi podtrzymywać tradycje powoli wymierającej elity foruma. fajną listę chaciński sklecił - taka bardziej przystępna dla przeciętnego widza. za to u eberta "drzewo życia" chyba na ósmym. Cytuj
michal 558 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 (edytowane) jakis syf zapodałeś bo Surrealmoviez dało swego czasu 1001 filmów, które trzeba obejrzeć przed śmiercią. Edytowane 3 października 2012 przez _M_ Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 jakis syf zapodałeś bo Surrealmoviez dało swego czasu 1001 filmów, które trzeba obejrzeć przed śmiercią. ooo, to musiała być dobra lista Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Świat mnie załamuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi