tk___tk 4 795 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 nie czytałem. co polecisz bartek z takich nie dla janusza? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 nie czytałem. co polecisz bartek z takich nie dla janusza? Bartezoo włąśnie pisze "Swan cośtam" Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) ajajaj młodość atakuje, ratuj sie kto może. bartoszek to chyba ostateczne stadium krytyka filmu i książki. musiał chyba poświęcić całe swoje młode życie na ogarnięcie tego wszystkiego i wyrobienie tak stanowczego zdania. Spoiler alert: nie trzeba w ogóle poświęcać czasu na cokolwiek, żeby mieć o tym stanowcze zdanie. (Źródło: 99% zawartości internetu) Edytowane 2 stycznia 2015 przez ogqozo Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Tak, a Krwawy południk to głupi western. Zjedz kalafiorka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 No jak jestes pokemonem z filmweba to faktycznie 6/10 to słaba ocena. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) nie czytałem. co polecisz bartek z takich nie dla janusza? zobacz na filmik z M on coś polecał, błazej zdasz do liceum to może i trochę lepszych ksiązek poczytasz to zweryfikujesz swoje stanowisko, no ale ogólnie to nie wiem po co ta (pipi)burza, przecież dałem 5/5 dla the road na goodreadsach więc szczymryje Edytowane 2 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Na Filmwebie 6 to "niezły". Kwestia kontekstu. Jeśli kolejny film Jarmuscha jest dla mnie filmem "niezłym", to zawód, jeśli kolejny Marvel jest dla mnie filmem "niezłym", no to zarąbista robota. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Przeszedłem już liceum. Mocny boss był na końcu? @tk jeszcze de sasura polecał Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Tego pierwszego, z 5 maja, przespałem. Korzyści czytania książek i sukcesów w olimpiadzie literatury i języka polskiego . Edytowane 2 stycznia 2015 przez blazej10 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Kazub- ja wiem, że w The Road chodzi o to co było 'po' i że o ludziach, ale ja widziałem te błędy i one serio drażnią przez cały film. A przynajmniej mnie. No ale był Omar Little aka Chalky White więc niech będzie 6/10 aka niezły film. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Wytnij sceny gdzie mała pisdeczka płacze, czyli 99% z jego udziałem to wtedy dam 7. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) wtedy film będzie bez sensu i nie zasłuży na 7 to włączaj se mastodona w trakcie tych scen i dawaj 7 Edytowane 2 stycznia 2015 przez Kazub Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Bardzo duże zaległości ostatnio zrobiły mi się i pomyślałem, że dziś obejrzałbym jakieś 2 filmy The Mule vs Predestination vs Gone Girl vs The Drop vs Fury vs The Judge vs Nightcrawler vs The Dark Valley vs The Guest vs I Origins vs A Most Wanted Man vs The Homesman vs A Hard Day vs The Rover To chyba wszystko interesujacego z ostatnich 30 stron na release24 Co najbardziej niszczy musk i targa moszne? błagam pomuszcie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Nightcrawler jeszcze obczaj Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 > cormac mccarthy jest dla debili > predestination nie Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 nightcrawler nie jest taki super jak niektorzy tutaj mowia. to juz lepsza zaginiona dziewczyna. furia jest tez spoko ale nie niszczy mozgu. reszty z tych co podales nie widzialem ale jakbym sie mial zabierac za ogladanie to zaczalbym od predestination Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Gone girl nie oglądałem ale wiem, że ta dupeczka nie zaginela tylko spjyerdoliłła do koleżanki czy coś bo jakiś ulung zaspoilerował pod trailerem na YT. Wezmę predestination bo dużo spustów na forumku a jako drugi może the drop? Druga taka okazja pewnie szybko nie nadejdzie bo po robocie wolę książki czytać niż oglądać cokolwiek. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Gone girl nie oglądałem ale wiem, że ta dupeczka nie zaginela tylko spjyerdoliłła do koleżanki czy coś bo jakiś ulung zaspoilerował pod trailerem na YT. No to już nie masz po co oglądać! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 homeseman najlepszy z tej listy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi