Gość suteq Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Przed Globami bym nie stawiał na Leosia w Oscarach, natomiast po nich jakoś tak zaczynam wierzyć, że może się udać. Generalnie nie widziałem jeszcze The Big Short oraz Steve'a Jobsa więc nie mogę oceniać w całości jego roli, ale wydaje mi się, że konkurentem jak na razie może być dla niego tylko Samuel L. Jackson z H8. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Balboła ze Złotym Globem Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zlota maline juz mial, wiec czas na globa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Czy Ci którzy mieli obejrzec obejrzeli już dokument o którym była tu kiedyś mowa Dear Zachary? pamiętam że były chyba dwie osoby które się przygotowywały do tego, michu, masorz? Jestem ciekaw relacji ludzi którzy to obejrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 O właśnie, mam na dysku chyba od dwóch lat. Dobra, to obejrzę w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 O właśnie, mam na dysku chyba od dwóch lat. Heh, jak tak samo, podobnie z Born Natturunnar. Czuję że oba te filmy to katalizatory dla samobójców i jakoś nie jest mi prędko je oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Oglądac póki nie macie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Nominacje do Złotych Malin Najgorszy film Fantastyczna Czwórka Pięćdziesiąt twarzy Greya Jupiter: Intronizacja Paul Blart: Mall Cop 2 Piksele Najgorszy reżyser: Andy Fickman – Paul Blart: Mall Cop 2 Tom Six – Ludzka stonoga 3 Sam Taylor-Johnson – Pięćdziesiąt twarzy Greya Josh Trank – Fantastyczna Czwórka Andy i Lana Wachowscy – Jupiter: Intronizacja Najgorszy aktor: Johnny Depp – Bezwstydny Mortdecai Jamie Dornan – Pięćdziesiąt twarzy Greya Kevin James – Paul Blart: Mall Cop 2 Adam Sandler – The Cobbler oraz Piksele Channing Tatum – Jupiter: Intronizacja Najgorsza aktorka Katherine Heigl – Home Sweet Hell Dakota Johnson – Pięćdziesiąt twarzy Greya Mila Kunis – Jupiter: Intronizacja Jennifer Lopez – Chłopak z sąsiedztwa Gwyneth Paltrow – Bezwstydny Mortdecai Najgorszy aktor drugoplanowy Chevy Chase – Hot Tub Time Machine 2 oraz W nowym zwierciadle: Wakacje Josh Gad – Piksele oraz Polowanie na drużbów Kevin James – Piksele Jason Lee – Alvin i wiewiórki: Wielka wyprawa Eddie Redmayne – Jupiter: Intronizacja Najgorsza aktorka drugoplanowa Kayley Cuoco-Sweeting – Alvin i wiewiórki: Wielka wyprawa oraz Polowanie na drużbów Rooney Mara – Piotruś. Wyprawa do Nibylandii Michelle Monaghan – Piksele Julianne Moore – Siódmy syn Amanda Seyfried – Love the Coopers oraz Piotruś. Wyprawa do Nibylandii Najgorszy remake lub sequel Alvin i wiewiórki: Wielka wyprawa Fantastyczna Czwórka Hot Tub Time Machine 2 Paul Blart: Mall Cop 2 Najgorsza ekranowa drużyna Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan i Jamie Bell jako grupa superbohaterów – Fantastyczna Czwórka Johnny Depp i jego przyklejony wąs – Bezwstydny Mortdecai Jamie Dornan i Dakota Johnson – Pięćdziesiąt twarzy Greya Kevin James i jego segway lub jego przyklejony wąs – Paul Blart: Mall Cop 2 Adam Sandler i każda para butów – The Cobbler Najgorszy scenariusz Fantastyczna Czwórka Pięćdziesiąt twarzy Greya Jupiter: Intronizacja Paul Blart: Mall Cop 2 Piksele Odkupiciel Złotej Maliny: Elizabeth Banks M. Night Shyamalan Will Smith Sylvester Stallone Obstawiam że fantastyczna czwórka zgarnie wszystko gdzie była nominowana, większego gówna w tamtym roku nie oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Najgorszy film = najgorszy scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja mocno licze na obsypanie nagrodami 50 twarzy greya. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dla mnie faworytem jest jupiter a potem fanstastyczna 4, 50 twarzy to adaptacja ujowej książki, trudno na podstawie gówna zrobić coś co nie jest gównem Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tylko Fantastic 4. Okazało się, że da się spieprzyć bardziej i tak słabą serię. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 pare dni temu właczyłem ten film, cos nieprawdopodobnego, ciekawe ile osób w trakcie kręcenia dostało raka i umarło. Największe było moje zdziwienie gdy sie okazało ze ponowne odwiedziny planety są rowniez ostatnią sceną w filmie, zero widowiskowosci. Zgadzam się że rownie złego filmu na podstawie komiksu nie widziałem od czasu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zauważyłem, że w aplikacjach telewizora znalazł się Netflix i aby aktywować ten jeden miesiąc darmowy to trzeba wpisać nr karty. Czy jeśli usunę dane o karcie już po aktywacji to czy ten okres próbny nie będzie dezaktywowany czy tak jak z ps+ mogę sobie je usunąć i będzie git? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Możesz usunąć i wszystko będzie ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 chyba leonardo doczeka się w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Kropką nad i będzie Screen Actors Guild Award, które zostaną rozdane 30 stycznia. Złoty Glob, Critic's Choice Award (nagrody już zdobyte przez Leo) i Screen Actors Guild Award tworzą oskarowego pewniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 O właśnie, mam na dysku chyba od dwóch lat. Dobra, to obejrzę w najbliższych dniach. no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zbyt dużo dobrych seriali ostatnio wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 ta (pipi)a, supergirl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przecież oprócz x-files obecnie nic ciekawego nie ma z seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Przecież oprócz x-files obecnie nic ciekawego nie ma z seriali. Ty chyba raczysz żartować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No to wymieniaj te killery tylko bez jakiś komiksowych guwien, bądźmy poważni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi