Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

Ash vs. Evil Dead, The Man in The High Castle, drugi sezon Fargo.

Bezgusteq, tak jak mówiłem.

Edytowane przez Rozi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 278,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano

I jeszcze parę innych, poza tym jak to takie ciężkie jak pisze Milan to na kacu tymbardziej nie będę oglądał :niedobrze:

Opublikowano

Ash vs. Evil Dead, The Man in The High Castle, drugi sezon Fargo.

Bezgusteq, tak jak mówiłem.

Wszystkie 3 seriale się obecnie skończyły więc Twój argument jest inwalidą. 

Opublikowano

Kropką nad i będzie Screen Actors Guild Award, które zostaną rozdane 30 stycznia. Złoty Glob, Critic's Choice Award (nagrody już zdobyte przez Leo) i Screen Actors Guild Award tworzą oskarowego pewniaka.

Kropka nad i postawiona.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wyjasnić fakt  iż w popkulturze gdy jest mowa  o frankensteinie to wszyscy myśla  o potworze, podczas gdy każdy film wskazuje ze frankenstein to doktorek a  jego potwór to potwór frenkensteina.

Dziwne uproszczenie,

Opublikowano

Niższa klasa miałaby za trudno i za długo powiedzieć 'poproszę figurkę potwora doktora Frankensztajna'.

Problem solved.

BTW. Milan, jestem już w połowie 'Dear Zachary', mam nadzieję, że jesteś ze mnie dumny.

Opublikowano

Przede wszystkim jakieś 75 % ludzi (dane z du.py) ani nie oglądała żadnego filmu, ani nie czytała książki, ot po prostu hasło Frankenstein sobie funkcjonuje i tyle.

To trochę tak, jak z "zakwasami". Na dodatek znając fakty, i tak używa się tej uproszczonej wersji, żeby się normalnie dogadać. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mhmmmm, cała moc zakończenia poszła sie yebać w tej hipsterskiej abominacji

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

dlaczego niby  fiat 126p  w anime jest polsksim akcentem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś fajnego jest już

Deadpool 2016 720p HC HDRip x264 AAC-ETRG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szef AMC jest otwarty na pozwolenie używania telefonu w kinach

"When you tell a 22-year-old to turn off the phone, don’t ruin the movie, they hear please cut off your left arm above the elbow. You can’t tell a 22-year-old to turn off their cellphone. That’s not how they live their life."

:facepalmz:

Opublikowano

A to komuś zabraniają? W polsce w kinach i tak każdy korzysta.

Opublikowano

W polsce też możesz sobie legalnie wypić piwo :sorcerer:

Opublikowano

Legalnie to nawet lamusów nie można na forumku obrażać, bo od razu warna dadzą. Wiem, że w niektórych sieciach to wprowadzali, chyba w Heliosie widziałem piwo, ale jakieś siki były. Poza tym, nie wiem czy to dobry pomysł, bo Polacy chyba nie dorośli do takich udogodnień.

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Krakowie w studyjnych na lajcie w barze można kupić piwo i bez problemu sobie możesz sączyć podczas filmu :lapka:

Opublikowano

W multikinie tez mozna kupic piwo do nachosow