Gość _Be_ Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A studyjne to chyba oczywiste. Myślałem, że rozmawiamy o sieciach. No to w multikinie i cinemacity już dawno widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No i zawsze możesz wnieść swoje piwo (zresztą dla mnie browar w kinie to absurd, zaraz zaczyna się latanie do kibla). Szef AMC jest otwarty na pozwolenie używania telefonu w kinach "When you tell a 22-year-old to turn off the phone, don’t ruin the movie, they hear please cut off your left arm above the elbow. You can’t tell a 22-year-old to turn off their cellphone. That’s not how they live their life." :facepalmz: Żałosna gadka. Nie widzę nic złego w rzuceniu okiem na ekran w celu sprawdzenia godziny czy coś, ale przekaz cytowanego fragmentu dotyczy innego problemu. Lekko gardzę brakiem umiejętności skupienia się na jednej rzeczy i ciągłą potrzebą kontaktu ze światem zewnętrznym w pewnych sytuacjach (kino/knajpa ze znajomymi/siłka). Mentalne adhd. A to komuś zabraniają? W polsce w kinach i tak każdy korzysta. Zabraniać to nie, ale grzeczna prośba o wyłączenie telefonów wyświetlona przed seansem to raczej klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No też kompletnie nie rozumiem jak można się w kinie rozpraszać telefonami. Kurde ja nawet w domu oglądając serial/film rzucam telefon gdzieś w pizdu i nawet nie zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja dlatego do kina najbardziej lubię chodzić w ostatnich tygodniach wyświetlania danego filmu, zazwyczaj pustki na sali i nikt cię nie w(pipi)ia Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Mimo wszystko powiem szczerze, że przez te -naście lat chodzenia do multipleksów (z czego wiele seansów to typowa komercha), na dodatek, jak na cebulaka przystało, często w środy, nie spotkałem się ani razu z naprawdę przeszkadzającymi osobami. Śmieszkowanie występowało nieraz w trakcie trailerów, a później spokój. Może mam farta, może to kwestia godzin, w których się tam pojawiam (raczej po 20:00), no oby passa trwała. A propos : jest jakiś pewny sposób na sprawdzenie, do kiedy grają dany film ? Bo jak na moje to chyba płynna kwestia, zależna od zainteresowania widzów (pamiętam, że Watchmen już chyba po dwóch tygodniach był wyświetlany ze dwa-trzy razy dziennie, w jakichś chorych godzinach, poszedłem na seans o 22:40, jeszcze w wyniku niezrozumiałej dla mnie pomyłki, okazało się, że na sali leci jeszcze jakaś polska komedia i film rozpoczął się jakieś pół godziny później lol). Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Daje tu bo nie wiem, czy plota, czy nie. Batman Afflecka dostanie swój solowy film Jaram sie... Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Potwierdzone już dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Coming Soon http://funko.com/blogs/news/121432003-coming-soon-new-aliens-figures-happy-aliens-day Ripley jak na popa to super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Będzie zaje.biste. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 no będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jako, że to najlepszy temat do rozmów o niczym:Koncert muzyki filmowej na rozpoczęcie festiwalu zawsze na plus, usłyszenie SW Main Theme w pełnej orkiestrowej aranżacji też robi swoje - cieszę się, że Transatlantyk przeniósł się do Łodzi, to projekt ciekawy i mający zdecydowany pomysł na siebie. Wybór filmów dobry, kino kulinarne rodem z Berlinale, 150 filmów w tydzień i super ciekawy konkurs dla młodych kompozytorów.No i jeden festiwal z głowy - nie muszę nigdzie jeździć :vTa edycja będzie też darmowa, więc jak ktoś chce zobaczyć dobre, różnorodne kino, mieszka dość blisko i ma czas to warto się zainteresować (dzień przed pokazami otwiera się rejestracja, więc trzeba rezerwować bilety). Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 z czego to? e: http://www.filmweb.pl/film/Porz%C4%85dna+kobieta-2004-107507 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 London Has Fallen [2016] - :pawel: :pawel: :rotfl: :pawel: :pawel: 1/10 Właśnie obejrzałem. Radną Niemiec zagrała obrzydliwa i szpetna kur.wa, poszli w stronę realizmu... Tylko za to dałbym już mocne 3. No to tylko tutaj bo poza tym nie ma czegoś takiego jak realizm w London Has Fallen. Zaraz dooglądam The Witch, bo byłem zmuszony w połowie przerwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Chyba tutaj najbardziej pasuje. Wyszedł ost do Neon Demon, do dorwania na Tidalach, Spotifyach i innych tego typu rzeczach Polecam przed premierą filmu za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) U mnie już leci z półek sklepowych, potem oj będzie odtwarzane. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Chyba tutaj najbardziej pasuje. Wyszedł ost do Neon Demon, do dorwania na Tidalach, Spotifyach i innych tego typu rzeczach Dobre to? Bo kojima na twitterze obsr.al mi cala sciane tym filmem a pierwsze slysze. Czy znowu jakies kino artystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Metacritic coś około Batman V Superman. Ale chcę iść do kina na audiowizualną ucztę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Metacritic coś około Batman V Superman. Ale chcę iść do kina na audiowizualną ucztę. Ale na IMDB 7.0 Only God Forgives też został zgnojony przez krytyków, ale mi się go oglądalo wybornie także Edytowane 14 Lipca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Właśnie dlatego idę przekonać się sam, chociaż nie ukrywam, że fabuły ten film jak dla mnie nawet nie musi mieć żadnej. A MC 51 a Bat v Sup ma 44 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No ale Batman to kupa to sie mu nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Hej, czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry szwedzki sklep z filmami. Bo ten co miałem niedaleko mi zamknęli, a z tych nowych co otworzyli trochę strach kupować. Jak coś na PW. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Łap :potter: Edytowane 31 Lipca 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi