Opublikowano 25 września 20168 l Bardzo przepraszam za dziwne pytanie, ale gdzie mogę znaleźć polskie filmy? Najlepiej z angielskimi napisami. Mogą być płatne źródła, kino z oczywistych względów odpada, w dvd się nie bawię. Głównie nowości z dwóch ostatnich lat bym chciała. Pozdrawiam.
Opublikowano 25 września 20168 l pieprzenie selene? odpowiadam: cda.pl masz duzo filmów z napisami i nawet lektorami Edytowane 25 września 20168 l przez milan
Opublikowano 25 września 20168 l No właśnie nie znalazłam tam polskich filmów, których szukałam, dlatego liczyłam, że podpowiecie inne źródło.
Opublikowano 25 września 20168 l aha, polskie, nie doczytałem, to chyba zostaje premium cda, i chomikuj, Ostatecznie kosz w tesco
Opublikowano 25 września 20168 l Jest tu jakiś temat odnośnie Netflixa? http://www.psxextreme.info/topic/114008-netlfix/ Tak.
Opublikowano 25 września 20168 l Bardzo przepraszam za dziwne pytanie, ale gdzie mogę znaleźć polskie filmy? Najlepiej z angielskimi napisami. Mogą być płatne źródła, kino z oczywistych względów odpada, w dvd się nie bawię. Głównie nowości z dwóch ostatnich lat bym chciała. Pozdrawiam. Tutaj http://vod.pl/filmy masz całe mnóstwo płatnych polskich filmów z ostatnich (i nie tylko) lat. Sporo z nich jest w full HD.
Opublikowano 25 września 20168 l Bardzo przepraszam za dziwne pytanie, ale gdzie mogę znaleźć polskie filmy? Najlepiej z angielskimi napisami. Mogą być płatne źródła, kino z oczywistych względów odpada, w dvd się nie bawię. Głównie nowości z dwóch ostatnich lat bym chciała. Pozdrawiam. Tutaj http://vod.pl/filmy masz całe mnóstwo płatnych polskich filmów z ostatnich (i nie tylko) lat. Sporo z nich jest w full HD. Nie możemy wyświetlić filmu Materiał nie jest dostępny w Twoim kraju
Opublikowano 25 września 20168 l Szieeeeeet Ponoć można oszukiwać internety, że się jest z Polski (albo z dowolnego kraju) tylko nigdy tego nie robiłem. Może jakieś infomatyki pomogą, Raven? Edytowane 25 września 20168 l przez Masorz
Opublikowano 25 września 20168 l https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=pl To sobie zainstaluj, selene.
Opublikowano 25 września 20168 l Ściągnąłem "The man from earth" bo ktoś tu polecał i węszę lekkiego wała po prześledzeniu urywków Jakiego znowu 'wała'? W sensie, że to gówniany film a ktoś go polecał. Zaznaczam, że jeszcze nie oglądałem, a naciąłem sie kiedyś tak na wrong turn 2 wiec teraz uważam
Opublikowano 25 września 20168 l Wiem, że pewnie jestem slowpoke.jpg ale dzisiaj odkryłem taką postać jak Andrzej Bartkowiak a jak zobaczyłem jego portfolio to się mocno zdziwiłem, że wyreżyserował taką ilość kultowych filmów. Lekkie zdziwko.
Opublikowano 26 września 20168 l to źle ze wszyscy widzą? Tak. Masorz boj sie boga najlepszy film tarantino w wieku 40 lat obejrzec. były ważniejsze rzeczy supergirl flash shield z kropkami arrow Masorz nadal ojca chrzestnego nie obejrzał ani kilku innych klasyków. Woli supergirl:D Moze kupi ksiazke 1001 filmow ktore musisz obejrzec przed smiercia i uratuje swoja dusze. albo znajdzie taką liste w internecie Będę se oglądał co będę chciał i kiedy będę chciał. Edytowane 26 września 20168 l przez Masorz
Opublikowano 26 września 20168 l Musiales ku,rwa cytować, przenosić żeby odpowiedzieć na te posty jak ostatni daun? xd
Opublikowano 26 września 20168 l Bo odpowiedziałem w innym temacie Bartek jakbyś nie zauważył. 'Ostatnio widziałem' nie służy do spamu i Wam też dobrze radzę.
Opublikowano 26 września 20168 l Masorz to do czego jest ten temat, skoro kasujesz posty za pieprzenie?
Opublikowano 26 września 20168 l Nie lepiej bylo dac moderke w kaciku filmowym Mendrkowi? Ma wieksze doswiadczenie w porządkach i jest mniejszą ciamajdą filmową niż Masorz, potrafi również napisać coś ciekawego i innego niż "obejrzałem film z top10 kinematografii dopiero wczoraj". Z tylu osób, które mają pojęcie o filmach i potrafią napisać coś ciekawego daliście narzędzia jakiemuś totalnemu casualowi, który teraz za wszelką cenę przenosi i kasuje posty. Niesamowite forum.
Opublikowano 26 września 20168 l Masorz to do czego jest ten temat, skoro kasujesz posty za pieprzenie? Jesteśmy w filmowym, więc spam powinien być w tematyce owej, a nie jakieś pierdy Milana o Mendrku i słuchaniu power metalu. Nie lepiej bylo dac moderke w kaciku filmowym Mendrkowi? Ma wieksze doswiadczenie w porządkach i jest mniejszą ciamajdą filmową niż Masorz, potrafi również napisać coś ciekawego i innego niż "obejrzałem film z top10 kinematografii dopiero wczoraj". Z tylu osób, które mają pojęcie o filmach i potrafią napisać coś ciekawego daliście narzędzia jakiemuś totalnemu casualowi, który teraz za wszelką cenę przenosi i kasuje posty. Niesamowite forum. Zeszło już?
Opublikowano 26 września 20168 l Ja rozumiem, ze spam jest na kilka stron i nie dotyczy kwestii filmowych, ale jak ktos obejrzy we "wlasnie obejrzalem" film i zacznie sie watek na 5 postow o glownej postaci to po co to ruszac? Skonczy sie zanim sie zacznie a tak dwa, trzy posty "nie na temat" laduja od razu w pieprzeniu. Troche wiecej luzu. Ten kacik w ogole nie potrzebuje jakiejs uber moderacji, nigdy nie potrzebowal bo wszystko regulowalo sie samo. Wiec co sie zmienilo tak nagle?
Opublikowano 26 września 20168 l najlepsza zmiana w ciągu ostatnich 10 lat to zmiana nazwy horrorów... na horror, chociaż ja zostawiłbym horrory. ok ale już koniec pare propozycji, jak już się widze ostro nudzisz masorz: na ost. 2 stronach przerób tytuły filmów na oryginalne plus polskie, i daj rok w nawiasie (jeden standard, np. kwadratowe), dodaj tagi , z gatunkiem i np. głównymi aktorami. Zarządź grzecznie by nowe tematy mialy ten standard, w najg. razie sam poprawisz te 5%. Zamiast dopeirdalać się, zrób coś pozytecznego.