Skocz do zawartości

Pieprzenie

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 278,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano

Czy kącik  serialowy można by wypie,rdolić do sąsiedztwa regionu filmowego?

Ciągle widze tylko nowy post w jkaims zyebanym temacie  o zyebanym serialu ktory  ogladaja 3 osoby.

Opublikowano

Nie można by.

Poza tym nie wchodź do seriali, w czym problem?

Ja nie narzekam, że muszę patrzeć na Twoje posty o zjebanych horrorach, które obejrzały 3 osoby.

Opublikowano

Nie można by.

Poza tym nie wchodź do seriali, w czym problem?

Ja nie narzekam, że muszę patrzeć na Twoje posty o zjebanych horrorach, które obejrzały 3 osoby.

Chodzi o to że posty z seriali wyświetlają się na stronie głównej. Przecież wiesz, nie trzeba wchodzić do działu seriali.

Opublikowano

Że tak zacytuje klasyka:

"RELAKS MI NIE WYCHODZI"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widze ze w holywood dorosli ludzie maja nowa zabawe: podloga to lawa Kevin Spejsi.

Opublikowano

A te jego przypały to takie potwierdzone są? Beka by była jakby się okazało, że to nieprawda.

Opublikowano

Dostałby wtedy dwa Oscary na otarcie łez.

Opublikowano

A te jego przypały to takie potwierdzone są? Beka by była jakby się okazało, że to nieprawda.

Wiesz, ktoś rzucił info, że 30 lat temu Kevin się do niego przystawiał, no i trudno to teraz potwierdzić, z drugiej strony nie ma w tym nic nieprawdopodobnego, Spacey profilaktycznie przeprosił, ale stwierdził, że nic takiego nie pamięta, a tak w ogóle jest gejem (xd). Zresztą teraz nie ma chyba dnia, żeby nie padło oskarżenie na kogoś z Hollywood (z najnowszych Dustin Hoffman), gdzie skala "wykroczeń" waha się od niesmacznego tekstu na podryw, po faktyczne molestowanie. 

Opublikowano

Przesrane, dobrze, że nie jestem sławny. Podobnie przecież było z Tysonem, tylko on miał tego pecha, że trafił do pie.rdla. No nie chce mi się wierzyć, że facet, któremu laski same się pakują do łóżka, bawiłby się w gwałt.

Opublikowano

Pewnie tak, ktoś by wykorzystał moje dobre serce.

Opublikowano

Przesrane, dobrze, że nie jestem sławny. Podobnie przecież było z Tysonem, tylko on miał tego pecha, że trafił do pie.rdla. No nie chce mi się wierzyć, że facet, któremu laski same się pakują do łóżka, bawiłby się w gwałt.

Nie chce mi się wierzyć, że bogaci ludzie mogą kraść oraz, że można pić wódkę ze smakiem. Życie bywa rozczarowujące.

Opublikowano

Najfajniej to by było, gdyby się zaraz okazało, że ktoś z zarządu netflixa też wsadzał łapy tam gdzie ciepło i zlikwidowaliby wszystko w czym, ekhm.. maczał palce.

Opublikowano

Dobra lista, ale że koleś nazywający się Andy Dick takie rzeczy wyprawia to bym się nie spodziewał.

Opublikowano

Andrzej Kutasiarz znowu w akcji.

Opublikowano

Rok 2017 zabiera więcej gwiazd niż 2016:(

Edytowane przez gekon

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Złote Globy w tym roku będzie można po raz pierwszy oglądać na żywo w internecie (m.in. na Youtube). Fajnie choć wątpię bym mógł oglądać ze względu na pracę. Co do samych nominacji? Beka z Get Out w kategorii komedia/musical. Liczę, że del Toro będzie doceniony nie tylko za The Shape of Water ale za wszystkie jego filmy. Ale Dunkierka i  Call Me by Your Name mogą pokrzyżować plany. Zaskoczeniem nie będzie na pewno statuetka dla najlepszego aktora. Nikt chyba nie wątpi, że Gary Oldman zgarnie Globa. Podobnie będzie z animacją. Coco wydaje się być solidnym faworytem.

Kurde, pewnie nie zobaczę większości z nominowanych filmów w tym roku bo nie będzie gdzie. Za to nowe 50 twarzy Grey'a będą wyświetlać przez cały tydzień w lokalnym kinie. Zwierzęta :( 

Opublikowano
4 godziny temu, Farmer napisał:

Nikt chyba nie wątpi, że Gary Oldman zgarnie Globa.

Czytałem kilka opinii, że Phantom Thread to najlepsza rola Day-Lewisa w karierze, więc zobaczymy. Cholernie jestem ciekawy obu filmów.

Opublikowano

Złote Globy

Best motion picture, drama: “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Best director, motion picture: Guillermo del Toro, “The Shape of Water”

Best performance by an actress in a motion picture, drama:Frances McDormand, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

Best performance by an actor in a motion picture, drama: Gary Oldman, “Darkest Hour”

reszta

https://www.nytimes.com/2018/01/07/movies/golden-globes-winners-list.html?ad-keywords=GG&BKB&dclid=CNOk08Hhx9gCFREh0wodrqQI2A