Opublikowano 23 października 20177 l Czy kącik serialowy można by wypie,rdolić do sąsiedztwa regionu filmowego? Ciągle widze tylko nowy post w jkaims zyebanym temacie o zyebanym serialu ktory ogladaja 3 osoby.
Opublikowano 23 października 20177 l Nie można by. Poza tym nie wchodź do seriali, w czym problem? Ja nie narzekam, że muszę patrzeć na Twoje posty o zjebanych horrorach, które obejrzały 3 osoby.
Opublikowano 23 października 20177 l Nie można by. Poza tym nie wchodź do seriali, w czym problem? Ja nie narzekam, że muszę patrzeć na Twoje posty o zjebanych horrorach, które obejrzały 3 osoby. Chodzi o to że posty z seriali wyświetlają się na stronie głównej. Przecież wiesz, nie trzeba wchodzić do działu seriali.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Ale beka, wycinają Spaceya z już nakręconego filmu i robią dokrętki z nowym aktorem... http://m.filmweb.pl/news/Kevin+Spacey+straci%C5%82+%22Wszystkie+pieni%C4%85dze+%C5%9Bwiata%22-125711
Opublikowano 9 listopada 20177 l Widze ze w holywood dorosli ludzie maja nowa zabawe: podloga to lawa Kevin Spejsi.
Opublikowano 9 listopada 20177 l A te jego przypały to takie potwierdzone są? Beka by była jakby się okazało, że to nieprawda.
Opublikowano 9 listopada 20177 l A te jego przypały to takie potwierdzone są? Beka by była jakby się okazało, że to nieprawda. Wiesz, ktoś rzucił info, że 30 lat temu Kevin się do niego przystawiał, no i trudno to teraz potwierdzić, z drugiej strony nie ma w tym nic nieprawdopodobnego, Spacey profilaktycznie przeprosił, ale stwierdził, że nic takiego nie pamięta, a tak w ogóle jest gejem (xd). Zresztą teraz nie ma chyba dnia, żeby nie padło oskarżenie na kogoś z Hollywood (z najnowszych Dustin Hoffman), gdzie skala "wykroczeń" waha się od niesmacznego tekstu na podryw, po faktyczne molestowanie.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Przesrane, dobrze, że nie jestem sławny. Podobnie przecież było z Tysonem, tylko on miał tego pecha, że trafił do pie.rdla. No nie chce mi się wierzyć, że facet, któremu laski same się pakują do łóżka, bawiłby się w gwałt.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Nawet Steven Seagal ma już swoje ofiary, a wy co? http://www.rmf24.pl/rozrywka/szolbiznes/news-seagal-oskarzany-o-molestowanie-rozpial-przede-mna-spodnie,nId,2463471
Opublikowano 10 listopada 20177 l Przesrane, dobrze, że nie jestem sławny. Podobnie przecież było z Tysonem, tylko on miał tego pecha, że trafił do pie.rdla. No nie chce mi się wierzyć, że facet, któremu laski same się pakują do łóżka, bawiłby się w gwałt. Nie chce mi się wierzyć, że bogaci ludzie mogą kraść oraz, że można pić wódkę ze smakiem. Życie bywa rozczarowujące.
Opublikowano 11 listopada 20177 l Teraz już nie w dniach a w godzinach można mierzyć pojawianie się kolejnych molesterów, tym razem Louis C.K. http://m.tmz.com/#2017/11/10/louis-c-k-confession-masturbation-women-accusers-true/ Zgaduję, że Netflix teraz szybko skasuje wszystkie jego show.
Opublikowano 12 listopada 20177 l Najfajniej to by było, gdyby się zaraz okazało, że ktoś z zarządu netflixa też wsadzał łapy tam gdzie ciepło i zlikwidowaliby wszystko w czym, ekhm.. maczał palce.
Opublikowano 13 listopada 20177 l https://www.nytimes.com/interactive/2017/11/10/us/men-accused-sexual-misconduct-weinstein.html?mc=adintl&mcid=facebook&mccr=blitzpush&ad-keywords=IntlAudDev&subid1=TAFI macie liste łobuzów w hollywood
Opublikowano 13 listopada 20177 l Dobra lista, ale że koleś nazywający się Andy Dick takie rzeczy wyprawia to bym się nie spodziewał.
Opublikowano 13 listopada 20177 l Rok 2017 zabiera więcej gwiazd niż 2016:( Edytowane 13 listopada 20177 l przez gekon
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Złote Globy w tym roku będzie można po raz pierwszy oglądać na żywo w internecie (m.in. na Youtube). Fajnie choć wątpię bym mógł oglądać ze względu na pracę. Co do samych nominacji? Beka z Get Out w kategorii komedia/musical. Liczę, że del Toro będzie doceniony nie tylko za The Shape of Water ale za wszystkie jego filmy. Ale Dunkierka i Call Me by Your Name mogą pokrzyżować plany. Zaskoczeniem nie będzie na pewno statuetka dla najlepszego aktora. Nikt chyba nie wątpi, że Gary Oldman zgarnie Globa. Podobnie będzie z animacją. Coco wydaje się być solidnym faworytem. Kurde, pewnie nie zobaczę większości z nominowanych filmów w tym roku bo nie będzie gdzie. Za to nowe 50 twarzy Grey'a będą wyświetlać przez cały tydzień w lokalnym kinie. Zwierzęta
Opublikowano 6 stycznia 20187 l 4 godziny temu, Farmer napisał: Nikt chyba nie wątpi, że Gary Oldman zgarnie Globa. Czytałem kilka opinii, że Phantom Thread to najlepsza rola Day-Lewisa w karierze, więc zobaczymy. Cholernie jestem ciekawy obu filmów.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Złote Globy Best motion picture, drama: “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” Best director, motion picture: Guillermo del Toro, “The Shape of Water” Best performance by an actress in a motion picture, drama:Frances McDormand, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” Best performance by an actor in a motion picture, drama: Gary Oldman, “Darkest Hour” reszta https://www.nytimes.com/2018/01/07/movies/golden-globes-winners-list.html?ad-keywords=GG&BKB&dclid=CNOk08Hhx9gCFREh0wodrqQI2A