Sven Froost 488 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Przy odpowiednich okolicznosciach musze obejrzec Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Dopiero teraz. przy oglądaniu trylogii Władcy Pierścieni w 1080p, widzi się, jak bardzo efekty komputerowe się postarzały. Ten Gollum wygląda okropnie XD Śmiesznie też wyglądali powklejani orkowie na Czarnej Bramie w Dwóch Wieżach xd No ale nadal są kurde ciareczki, jeszcze jak ta przepiękna muzyka zacznie grać, o mój Borze Tucholski. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 No i po co niszczysz nasze najlepsze kinowe wspomnienia innowierco? 5 minut temu, Rozi napisał: Śmiesznie też wyglądali Śmiesznie, to ... Oni chociaż byli szczupli. Cytuj
Mike 97 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 14 godzin temu, Rozi napisał: Dopiero teraz. przy oglądaniu trylogii Władcy Pierścieni w 1080p, widzi się, jak bardzo efekty komputerowe się postarzały. Teraz to się ogląda w 4k, a nie w FHD jak zwierzęta. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 W 4K jeszcze bardziej to widać Niemniej jednak trylogia 10/10. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Nawet bym powiedział, że 11/10 ponieważ spodobała się mojej dziewczynie, a jak ona słyszy elfy i smoki to od razu wyrzuca do kibla, a tutaj Gandalf to jedna z jej ulubionych postaci, a później Aragorn. Dla mnie trylogia to dalej świetne filmy i oglądajać w FHD, ale z daleka i na małej przekątnej nie zauważyłem minusów. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 widziałem niedawno LOTR. Efekty w walkach moze i przestarzale, najbardziej mi sie podobaly te ujecie na rozlegle, puste polacie terenu. Oraz wątek cierpienia i przyjazni pomiedzy hobbitami, najwyrazniej zaakcentowany w ostatniej czesci. Z dlugich trylogii polecam tez Human Condition Kobayashiego Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 maja 2021 Opublikowano 9 maja 2021 Ogladal ktos i moze potwierdzic ze jest az tak zle? https://www.metacritic.com/movie/tom-clancys-without-remorse Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 9 maja 2021 Opublikowano 9 maja 2021 (edytowane) Ja oglądałem i według mnie jest to poprawny film sensacyjny, bez skomplikowanej fabuły, która by przeszkadzała w nieźle zrealizowanych scenach akcji. Michael B. Jordan dźwiga ten film i z chęcią zobaczę następne. Mocne 7/10. Edytowane 9 maja 2021 przez Shankor 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 13 maja 2021 Opublikowano 13 maja 2021 Dzieki, widzialem i byl spoko no i bardzo mnie cieszy ze bedzie w koncu Rainbow Six w filmach Cytuj
michal 558 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Na swoje pieniądze z tego zestawienia zasługują jedynie Dorocinski i Linda. Reszta to takie pachołki reklamowe. https://finanse.wp.pl/10-najlepiej-zarabiajacych-polskich-aktorow-6114827354097281a?nil=&src01=f1e45&src02=isgf Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 Gdzie wy oglądacie to Pig z N. Cagem? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Szukam jakiegoś box setu czy innej kompilacji filmów Sergio Leone. Może być na DVD albo jeszcze lepiej Blu-ray i co by polskie napisy byli. Widział ktoś gdzieś coś bo szukam i nie ma wcale tak łatwo? Cytuj
Bielik 732 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Kurfa byłem wczoraj po raz pierwszy od początku pandemii w multikinie - trafiło na bonda. Czy tam technologia w ogóle nie idzie do przodu? Super, że mamy wielki ekran, ale jakość obrazu to jakiś żart XD Przecież ciemne sceny to rozmazana paćka. Nagłośnienie tak samo, strasznie ciepła barwa dźwięku, dość cicho i słabe efekty sourround. Czy tylko ja mam takie wrażenia? Czy mi się w dupie poprzewracało od oglądania w kapciuszkach na oledzie filmów w 4k w tandemie ze średnim soundbarem z tylnymi satelitami (głośniej i lepsze efekty niż w kinie xD) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Może jakieś stare kino sobie wybrałeś. Niektóre Multikina już mają ponad 20 lat. Cytuj
Bielik 732 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Rumia także nie jest to jakiś staruszek, no chyba, że w każdej sali są odmienne warunki, ja byłem na małej, seans godzinę wcześniej był na dużo większej, ale coś powątpiewam w inne odczucia co do seansu. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Najlepsze są te zakurzone i brudne ekrany, które podczas jasnych scen pokazują wszystkie syfy. A ciemne sceny? No piękny clouding kurwa. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Ja mega żałuję, że w Trójmieście nie ma IMAX kina, bo ogólnie też jestem zawiedziony jakością. Czy to multikino czy Helios Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Zauważyliście w ostatnich latach (szczególnie w okresie oskarowym) nasilenie filmów które są w kolorze czarno białym? Robi się to powoli nudne. W tym roku Belfast i C'mon C'mon z J. Phoenixem. Jak gdyby czarno biale kino miało nam zapalać lampke "o! To ambitne artystyczne kino". 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 Takie filmy nie zalewają nas masowo, więc nie ma nic przeciwko. Dla mnie to jest sposób do oddania emocji i osobistego wyrazu. Jakoś inaczej odbieram takie filmy, podobnie jak zdjęcia. Weźmy zresztą takie Lighthouse - przecież to wygląda fantastycznie w czerni i bieli. No i trzeba pamiętać, że jest to łatwy sposób na kontrolowanie barw na ekranie. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 W końcu sprawiłem sobie lepsze nagłośnienie i chcę zobaczyć Dune. Czy nieznajomość książki i uniwersum wypłynie negatywnie na odbiór filmu? Można bez tego obejrzeć? Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 10 minut temu, Czoperrr napisał: W końcu sprawiłem sobie lepsze nagłośnienie i chcę zobaczyć Dune. Czy nieznajomość książki i uniwersum wypłynie negatywnie na odbiór filmu? Można bez tego obejrzeć? Można sspokojnie. Inna sprawa że po filmie pewnie zacznie Cie mocno ciągnąć do książki bo świat jest interesujący. Film się kończy w połowie pierwszej książki więc się nie zdziw. 2 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 5 stycznia 2022 Opublikowano 5 stycznia 2022 Kupiłam sobie ten abonament w Cinema City i cieszę się jak dziecko, mieliście tak kiedyś? Teraz będę oglądać wszystkie crapy. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 5 stycznia 2022 Opublikowano 5 stycznia 2022 Hej Selene, mamy przez ostatnie kilka miesiecy niezly fest kielbaskowy na forum i jestes jedyna dziewczyna tutaj. Taka tylko ciekawostka, pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi