Skocz do zawartości

potrzebna pomoc zbox live

konopiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam ogromny problem mianowicie podlaczylem sobie xboxa do netu i wszystko piekne smiga pobieram dema bez wiekszych problemow i gram w tekkena na sieci ale gdy wlaczam gears of war2 to mam problem i nie moge znalezc rozgrywki ciagle szuka i nic dodam ze konsola jest nowa nie przerobiona na ps3 net mi smiga bez problemu blagam pomocy

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziwne, u mnie pomagało, Gears of War 2 jest jedną z tych gier, której wyszukiwanie meczy jest uzależnione w pewnym stopniu od locale (jak miałem ustawione na Polskę to znalezienie meczu graniczyło z cudem).

Opublikowano

Zapewne musisz przekierować porty (patrz portforward.com). Bez tego są kłopoty. PS3 dobrze współpracuje z UPnP, więc może sobie samo przekierowało, zaś X360 na żadnym z moich routerów nie skorzystał z UPnP.

Opublikowano

Zapewne musisz przekierować porty (patrz portforward.com). Bez tego są kłopoty. PS3 dobrze współpracuje z UPnP, więc może sobie samo przekierowało, zaś X360 na żadnym z moich routerów nie skorzystał z UPnP.

a jak to zrobic bo w tym temacie to jestem ciemny ps czasem mam komunikat ze odlaczono mnie od komunikatora

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...