redundantor 4 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Niedługo zagramy w najgenialniejszą bijatykę pod słońcem. Powyższy trailer mnie rozwalił. Chyba na imprezach to będzie hicior. Ma być tylko po PSN. Recenzje (np. w ostatnim PE) są bardzo dobre. Już widziałem, że rozpisują konkursy kto pierwszy przejdzie grę na golasa i wstawi finałową walkę na forum. Co więcej nie potrzeba do tego move tylko ps3 eye. 1 Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 O tak, to będzie genialne, nie mogę się doczekać! Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Eee tam... W takie gry lepiej lepiej będzie się grało na Kinect'cie. Skoro płaci się 5 razy więcej to musi być lepiej, co nie? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Ta gierka to będzie ideał na imprezy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 oni ta gre zrobili chyba tylko po to zeby kompletnie skompromitować kinecta i pokazac ze kilkuletnia 6 razy tansza kamerka potrafi to samo co to "cudo" za 600zł Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Już widzę miny przedstawicieli Microsoftu. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Wiem, że kupię to kung fu live, na imprezy w sam raz. Biedni sąsiedzi na dole :] Najciekawiej zapowiadający się tytuł do grania bez kontrolera wychodzi nie na kinecta tylko na PS eye :] Cytuj
rozz 0 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 ale ktoś wie kiedy bo miał być we wrześniu Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Pod koniec roku lub na początku 2011 będzie. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 Wszytko fajnie działa tyle że mam za mały pokój ... Cytuj
mishka 5 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 wlasnie ja mam ten sam problem - pokoj dlugi acz waski i w dodatku skosny sufit - musze chyba najpierw pozyczyc move i zobaczyc czy zda egzamin. Cytuj
adi 189 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 (edytowane) W sumie to tak duzo miejsca nie wymaga-mam co prawda duzy pokój, ale jak się zapomnę i za bardzo się oddalam , lub zbyt "latam" na boki to i tak gra "upomina" do wrócenia w wyznaczony przed rozgrywką obszar. Ale fakt, bardzo łatwo w coś uderzyć, kopnąć lub zaczepić o żyrandol-ale warto Acha-mishka nie trzeba mieć Mova, wystarczy sama kamerka. Edytowane 12 grudnia 2010 przez adi Cytuj
mishka 5 Opublikowano 12 grudnia 2010 Opublikowano 12 grudnia 2010 wiem wiem, widzialem na trailerze, ale wkrecilem sie u kumpla w walki gladiatorow na movie, wiec nosze sie z zamiarem kupna tego sprzetu;) Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Na amerykańskim PSS jest dostępne demko. Działa zadziwiająco dobrze, jednak chyba poczekam na jakąś obniżkę. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) Gra jest zajefajna, imprezowy killer, znajomym bardziej się podobał niż Sports Champions, osoby które w to nie grały szybciej łapały co i jak. Wielki freestyle w walce, można bić rękami, nogami, zalicza też ciosy z bańki :]]] Do tego mamy ciosy specjalne, czyli stajemy w odpowiedniej pozie i np. razimy przeciwników prądem, spowalniamy czas i ich obijamy czy szybko podbijamy do przeciwnika z mocnym ciosem. Przeciwnicy nie za trudni, pot, zadyszka murowana. Próbowaliśmy trochę "czitować" w grze ale program nie za bardzo łapał kija do baseballa ;] Co etap gra prosi by ustawić się w odpowiednich pozach, robi zdjęcia wkleja je do komiksu w którym opisywana jest historia pomiędzy kolejnymi arenami walki. Aby gra dobrze fungowała trzeba mieć sporo miejsca, 2,5 m do telewizora i z 3 m na boki, dobrze oświetlone pomieszczenie i ubranie odcinające się od tła. Edytowane 5 stycznia 2011 przez Pryxfus Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 5 stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 stycznia 2011 Ubranie odcinające się od tła to podstawa. Ja na początku grałem w samych majtkach bo po pierwsze mam za sobą bardzo ciemną kanapę, po drugie gra daje wycisk 10 razy większy niż sport champions. Ale jest niezła Potwierdzam też, że demko jest na PSS US. To jest taki freestyle - leje się jak złoto czym popadnie. Można nawet strzelić z tyłka Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ja niestety zawiodłem się na tej gierce z racji tego,że nie mam 3metry miejsca przed tv więc urządzenie dobrze zczytuje tylko moje ręce Jednak jeśli ktoś ma dużo miejsca i jasny pokój to mega szczerze polecam Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 nie widziałem tam takiej opcji... ale to by było niebezpieczne >.< chyba, ze online coop Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 nie widziałem tam takiej opcji... ale to by było niebezpieczne >.< chyba, ze online coop Dziś właśnie zasadziłem brejdakowi niechcący kopa w tyłek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi