Krilioner 0 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Moja miejscówka. Trochę się przy niej namęczyłem. No i spory obszar lasu poszedł z dymem. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Zrób screena isometric, bo tak za dużo nie widać Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Udostępniam owoc swojej pracy. Jak już mówiłem, całość nie jest ukończona nawet w 10%, na razię tworzę szkielet, gdzie, nie gdzie starając się go lekko upiększyć Po odpaleniu sejwa wystarczy iść schodkami. Link Jak ktoś się skapnie co to jest, niech napisze Cytuj
Gość ako Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Jak ktoś się skapnie co to jest, niech napisze Może to będzie strzał w płot, ale czy to nie Posiadłość z RE1? Strzał, bo nie grałem, tylko schody mi się kojarzą Edytowane 19 listopada 2010 przez ako Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Strzał w dyszkę Naprawdę ciężko jest ją odwzorować w tej grze i kapeć z tego wyszedł, ale jak już zacząłem to skończę, nie ma bata Polecam obczaić mój pomysł na kopanie i "darmowe" oświetlenie wykopalisk. Znajdziecie to w piwnicy domku, który jest za plecami miejsca startowego od sejwa. Nie dało to co prawda mocnego efektu, ale wiem jak to poprawić, tylko musiałbym poeksperymentować Edytowane 20 listopada 2010 przez MierzejX Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Szkoda że słabo widać szklany dach Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Szacun, jakie toto ma wymiary? ;] Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Stona - super sprawa. Ja zacząłem sobie grę od nowa i juz na samym początku trafiłem na tak gigantyczny system jaskiń, że to jest jakaś masakra. Można po nim błądzić długimi minutami . W każdym razie znowu kocham tą grę, a wraz z nowymi pomysłami na budowlę cały czas śmigam. Aha, polecam kanał tego typka z pierwszego posta, niejakiego X. Jego "adventures in minecraft" świetnie się ogląda, mogą dużo nauczyć a przy okazji pokazują ogrom tej gry . Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Jak skończę to wrzucę jakiś filmik czy cuś, bo na screenach to bida jest Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Nawet fanfiction powstaje o tej grze :o http://www.fanfiction.net/game/Minecraft/ Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Stona, rzuć no nazwę skinpacka Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Podłoga już prawie skończona Widok z sufitu tekstury Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Wygląda kapitalnie, podziwiam że Ci się chciało, tym bardziej z tą lawą Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 thx Ano jak mi się nudzi to polatam troszku, podziobię. A z lawą to @#%@^%$& , bo czasami biegłem z wiadrem pełnym lawy , otwieram drzwi PSSSSSSSSSSS lawa się leje XD Masakracja. Teraz mam 4 wiadra i nie jest tak źle, lawę mam w jaskini pod zamkiem, więc kilkanaście sekund i jestem z powrotem Cytuj
Marciin 0 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Ja też od ponad tygodnia kopie tunele;) i robię zameczek. Jakieś pomysły, sugestie? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Daje radę Ale następnym razem nie bądź lamka i wypal sobie porządny kamień, a nie to przerobowe coś Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Marciin, według mnie dobra robota a z tym kamieniem to kwestia gustu. Ja ogólnie nie wypalam, bo nie chcę mieć domu z tego samego kamienia co pod ziemią Cytuj
scuff 463 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Tylko cioty buduja z kamienia! Prawdziwi faceci mają zamki z TNT. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 AAAAaaa, mam dość tej góry w którą się wgryzam. Uploaded with ImageShack.us Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Zamek rośnie - noł lajf kwitnie ;D Ta gra jest świetna. O ile mojej lubej nie przeszkadza, gdy cioram w BFa godzinami, to w tej grze nie widzi sensu i strasznie się wnerwia jak gram coś w tym jest, ale lubię budować takie różne Edytowane 23 listopada 2010 przez MierzejX Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Stona, ile Ty w to dziennie grasz nołlajfie jeden Strzelam że całe 8 godzin w pracy Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Nie wiem, nie gram w to w pracy Niestety gra nie ma licznika, więc ciężko mi powiedzieć. Dziś z 3h poszły raczej haha, nie wiem czy widać, przypadkiem zbudowałem sobie teleport dla szkieletów Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Krilioner 0 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Stworzyłem nowy świat (w starym przez przypadek spaliłem chate ), zbudowałem podstawę domu i stwierdziłem że trochę pozwiedzam w nocy. Trafiłem do jakiegoś systemu jaskiń, a że było bogato to szedłem dalej i zbierałem minerały. W końcu wylazłem na powierzchnię ale nie miałem kompletnie pojęcia gdzie się znajduję. Wdrapałem się na pierwsze lepsze wzgórze (wysokie w ch#j), wzeszło słońce, w tle zagrała spokojna melodia a moim oczom ukazał się taki oto widok: Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Stworzyłem nowy świat (w starym przez przypadek spaliłem chate ), zbudowałem podstawę domu i stwierdziłem że trochę pozwiedzam w nocy. Trafiłem do jakiegoś systemu jaskiń, a że było bogato to szedłem dalej i zbierałem minerały. W końcu wylazłem na powierzchnię ale nie miałem kompletnie pojęcia gdzie się znajduję. Wdrapałem się na pierwsze lepsze wzgórze (wysokie w ch#j), wzeszło słońce, w tle zagrała spokojna melodia a moim oczom ukazał się taki oto widok: Kozacko aż prosi się zbudować tam chate w centralnym punkcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi