JoZi 14 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Są już mody, które czynią grę bardziej casualową. Mam paczkę z pięknymi teksturami, mapą, 10 wybranymi przez siebie spawnpointami, "licznikiem" ile czasu zostało do rozwalenia danego bloku itp. - pograłem tak 2 dni i już bym nie mógł wrócić do podstawowej wersji. jak możesz to wrzuć info nt. tego o czym piszesz, bo jeśli rzeczywiście istnieją już takie udogodnienia to może i warto się tym zainteresować Tu też masz coś co może cie zainteresować Wynika że dzięki temu programowi może zrobić swojemu światu totalnego rentgena pod względem lokalizacji konkretnych minerałów, systemów jaskiń itp Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 22 grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 grudnia 2010 Co byście powiedzieli na forumowy server? Cytuj
scuff 463 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Do want. Juz mi sie single znudzil, a random serwery sa nudne. Cytuj
Gość ako Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Co byście powiedzieli na forumowy server? W jaki sposób chcesz to zrealizować? Znalazłeś jakiś hosting który oferuje serwery do Mine? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 23 grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 grudnia 2010 Liczę na kogos z wystarczająco mocnym kompem ze moglby to postawic Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Ha, bylo mnie spytac rok temu kiedy mialem 13mb uploadu i dzialajacy stacjonarny komp. teraz mam lapa i neostrade. Zreszta i tak nie mam gry, fuck me. 1 Cytuj
molly 311 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Są już mody, które czynią grę bardziej casualową. Mam paczkę z pięknymi teksturami, mapą, 10 wybranymi przez siebie spawnpointami, "licznikiem" ile czasu zostało do rozwalenia danego bloku itp. - pograłem tak 2 dni i już bym nie mógł wrócić do podstawowej wersji. jak możesz to wrzuć info nt. tego o czym piszesz, bo jeśli rzeczywiście istnieją już takie udogodnienia to może i warto się tym zainteresować http://kaen-paradise.co.cc/viewtopic.php?f=19&t=119 Jest mapka (można zmieniać powiększenie), są ładne tekstury, jest znakomity "licznik" czasu do ukończenia rąbania danego pola, nie widzę tylko informacji o spawnpointach. No ale naprawdę gra się niesamowicie z tą paczuszką. @Pikol, ale co nas to obchodzi? Fajnie, że miałeś 13 mb uploadu, ale skoro nawet nie grałeś w Minecrafta to po co tu piszesz, żeby się pochwalić? I widzę, że ktoś tam o serwerach pisał - polecam bardzo grę ze znajomymi. Stawiam serwer dla 3-4 osób i na raczej słabym komputerze ze średnim łączem uciąga starsze wersje bez problemu. Nie polecam natomiast bety - Notch wprowadził "opadanie" liści z drzewek i są NIEZIEMSKIE lagi, przez które w ogóle nie ma szansy grać. Także jakaś alpha (preferuję 1.2.2) w łapę, zebrać znajomych i w kilka osób buduje się takie zamki fajne... Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 grudnia 2010 (edytowane) (pipi) legion, lagi sa juz poprawione i beta chodzi znacznie lepiej niz alpha pieprz.ysz to przeklenstwo, spoko :teehee: Edytowane 24 grudnia 2010 przez Mikes Cytuj
scuff 463 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 mam ochote na podwodny domek, ale odechciewa mi sie na mysl o kopaniu Cytuj
molly 311 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 (pipi) legion, lagi sa juz poprawione i beta chodzi znacznie lepiej niz alpha pieprz.ysz to przeklenstwo, spoko :teehee: nie wiem jak może chodzić szybciej, skoro na multi z ziomkiem śmiga mi tak, że nie może szybciej ta alpha. nie pie'przę, bo kiedy to pisałem zdecydowania większość graczy miała takie lagi, że nie dało się w ogóle grać. jak to poprawili to spoko, może sprawdzę betę później. Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Kolejna odsłona Minecraft Interstate Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Haha niesamowite, tego się nie spodziewałem: http://www.youtube.com/watch?v=WWRS-lDBWrQ 1 Cytuj
firana140 622 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 chciałbym podpalić ten domek xD Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Czy kupując grę mogę zainstalować ją na dwóch komputerach u siebie i u brata (tak bym mógł grać ja i on) ? Szukając w google "minecraft demo" znalazłem jakąś alfę 1.1.2, nie wiem w sumie czy to rzeczywiście jest demo czy po prostu nielegalna wersja tej gry. Może ktoś wie ? Edytowane 10 stycznia 2011 przez fazzeer Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Nie ma dema. "Demo" jest na stronie Grę możesz instalować ile razy chcesz, ale na raz może grać chyba tylko 1 osoba. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Chodzi mi na netbooku :potter: Ale nie mam myszki do niego, a na taczpadzie to nie gra ;/ Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Chodzi mi na netbooku :potter: Ale nie mam myszki do niego, a na taczpadzie to nie gra ;/ Ja chciałem tylko do tego kupić netbooka XD Cytuj
Gość Oran Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 To na Acerze d255 z 2gb ramu chodzi elegancko, ale na najniższych detalach tam wlaczonych Ale myszy nie mam i du.pa, a kasy mi szkoda na myszkę taką malutką. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 ciekawe ile mu to zajelo. Cytuj
Gość ako Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Podsumowanie tego, co doszło w najnowszym apdejcie: Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 A Minecraft właśnie osiągnął sprzedaż na pułapie 1,000,000 egzemplarzy o.O Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 nie chcę być złośliwy ale gość sprzedał 1m egzemplarzy swojej gry, wszedł w etap beta a w 6 minutowym review lwią część zajmuje rozwodzenie się nad zmianą koloru wełny podczas gdy tak ważne rzeczy jak znaczniki, mapa, rozwój ekwipunku (jak chociażby naprawa, wprowadzenie nowego oręża) nadal pozostają nietknięte powoli z tej gry robią się simsy gdzie jedyną zabawą jest budowanie chatki i urządzanie jej 10 kolorami płótna 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 No moderzy robia wiecej niz Notch, leniwa rura. Ja ostatnio obadalem to http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=124219 Fajnie gdyby grubas coś z tego oficjalnie wprowadził Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Zaraz to wypróbuję o.O Wygląda megaśnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi