JoZi 14 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Projekt z TV mnie zmiażdżył, chociaż i tak czuję że najbardziej miażdżące projekty jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak macie Humble Indie Bundle 3, to możecie grać w Minecrafta za darmo do 14 sierpnia. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nawet jak się kupiło gdy nie było jeszcze tej promocji to teraz wchodząc na swoją stronę jest specjalne pole, gdzie możemy sobie wygenerować kod do Minecrafta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 My tu gadu gadu, a za jakiś tydzień wskoczą 3 miliony sprzedanych kopii. Najlepsze jest to, że sprzedaż nie spada, ciekawe co będzie po premierze 1.8 a potem pełnej wersji O__O Już widze ten wysyp filmów na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 plus pewnie drugie tyle albo więcej piratów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 wam sie serio wydaje ze ludzie chca grac w minecraft ale czekaja z tym do pelnej wersji bo beta z nazwy to dla nich za malo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Nie. Ale po pełnej wersji na pewno ruszy jakaś większa reklama, a do tego wielu nowych let's playerów pewnie zacznie robić filmy z Minecrafta, a starzy prawdopodobnie go odświeżą po adventure update. Tym samym będzie szansa dotarcia do jeszcze większej ilości osób. To + wersja na Xklocka i mocny wzrost sprzedaży jest więcej niż pewny Edytowane 30 Lipca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 wam sie serio wydaje ze ludzie chca grac w minecraft ale czekaja z tym do pelnej wersji bo beta z nazwy to dla nich za malo? Tak. Pełno teraz gier w betach i Minecraft to jedyny wyjątek, który zrobiłem, jakby nie wzrost cen to nie wiem czy bym kupił, masa jest takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) tzn pelno ludzi ktorzy kupili bete minecraft? bo z tym "tak" i tym co potem piszesz to sam sobie przeczysz <br /><br />i pokaz mi prosze inna gre gdzie musisz KUPIC bete by w nia grac i potem dostaje "pelna" wersje ZA DARMO, bo cos tam mowisz o pelno. (preordery sie nie licza bo tam placisz za pelna wersje a nie bete) Edytowane 31 Lipca 2011 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Czytanie ze zrozumieniem, pełno jest ludi, ktorzy wciaz czekają az wyjdzie pełna wersja, ja kupiłem tylko dlatego, bo cena wzrastała. Beta model sprzedazy jest coraz czestszy, wejdź sobie na indie games i coś poczytaj, z tych najwiekszych: Overgrowth natutal selection 2 spy party Lords of uberdark pewnie też jak juz bedzie bardziej stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dopisał bym tutaj też (chyba Steamowe) Space Pirates & Zombies czy coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja bym dopisał Wiedźmina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Audiosurf, anyone? Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Koleś się tam zastanawiał, czy to jest pre-definiowany układ czy randomowe. Odpaliłem filmik dwa razy i układ był dokładnie ten sam. Nawet w tych samych miejscach koleś obrywał. Wnioskuję więc że do wyuczenia na pamięć i po problemie! Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Gra ktoś w fanowskie adventure mapy? Bo po 3 tygodniach w końcu udało mi się ukończyć "omgomg-megaEPIC!!111" projekt i potrzebuję kogoś do ocenienia całości plus szukania bugów ;] http://www.minecraft...he-cubeception/ Skromny trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ZbcjPPMXIyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Napisz proszę coś więcej o tym, nie wiedziałem, że takie rzeczy w ogóle istnieją O_o? Skąd się bierze te mapy? Gra się w nie offline czy online? W jaki sposób to działa? Ta gra mnie coraz bardziej zadziwia, to jest niesamowite, co można za jej pomocą stworzyć. Wyobraźnia ludzi + minecraft + miliony grających = OMGWTFWOW. Wiedzieliście, że można grać w Minecrafta normalnie przez przeglądarkę ? Jak ma się konto nie-premium to była wersja Classic dostępna, teraz mi się odpala normalnie beta 1.7.3. I tutaj pytanko: można jakoś w tego Classica online grać? Fajne to było, można było po prostu budować . Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mapy bierze się z forum Minecrafta bądź fanowskich stron (sprawdź dział "Maps" w moim linku . Zasady zależą od typu mapy, zwykle spisane są na forum bądź na początku gry (tabliczki FTW). Rozróżnia się głównie mapy Survival (np. jakaś zaprojektowana przez kogoś wyspa na środku oceanu lawy, ograniczone zasoby itp.) ; Adventure (tu pasuje prawie wszystko, np. remake Zeldy) ; Parkour (mnóstwo skakania, polecam na początek świetny pseudo - Mirrors Edge http://www.minecraftforum.net/topic/302905-parkour-minecrafts-edge-75000-downloads/ oraz Puzzle (np. Portal w wersji klockowej). Są mapy i do single playera, i do multi, nic tylko zagłębić się w forum i szukać ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki wielkie, na początek łykam tą mapkę CUBEception i Minecraft's Edge - potem sobie szukam dalej. Niesamowite! Społeczność jest niesamowita, bez niej notch mógłby sucharki jeść a nie latać po świecie >_>. W sumie te moje pytania były głupie, rozejrzałbym się trochę i bym wszystko wiedział. Jak ostatni n00b, ale dzięki za odpowiedź tym bardziej . Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Po co komu Battlefield czy CoD? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Hehe, dobry ten mod ;] Zaczynam powoli pracę nad sequelem mapy, tym razem będzie to coop inspirowany Portalem 2, czyli zagadki zaprojektowane dla 2 graczy ;] I tak sobie myślę, czy zrobienie własnego textura packa jest trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie, masz gotowe szablony i obrabiasz je sobie np w fotoszopce Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 http://www.vg247.com/2011/08/12/minecon-tickets-on-sale-now/ sto dolcow za bilet, hahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Jadę! cosplay mam wygrany, bo mi koleżanki mówią że i tak jestem Creepy xD Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BB1s_KijmYw http://www.youtube.com/watch?v=TkVw4mqeAKU Olimpiada w Minecraft też daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi