Skocz do zawartości

Minecraft

Featured Replies

Opublikowano

Ja tylko czekam, aż Notch pokaże, że jednak nie jest taki zły jak go malują i zrobi Humble Minecraft Bundle.

O ILE nie jest taki zły, jak go malują.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 836
  • Wyświetleń 116,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja to odbieram w trochę inny sposób. Minecraft był grą indie w okresie alfa, w momencie przejścia na betę (w pewnym sensie wymuszonego) i obecnie kiedy to mają ~3 miliony sprzedanych kopii gra przesta

• (pipi)łem

• mam do powiedzenia tylko jedno: co za baran. mogl wykopac doline i by sie zmiescilo ale nie bo lepiej nie myslec i zwalac na gre ze ograniczyla

Opublikowano

Żartujesz? :) Napisali na oficjalnym forum, że oczywiście Ci którzy kupili wersję alpha mają dożywotnie update tej samej gry (o nazwie Minecraft) za darmo. Wersja na Xbox'a to zupełnie inna gra (według autorów) pod inną nazwą (Minecraft Xbox 360 Edition) tak samo jak wersja na telefony (Minecraft Pocket Edition) i obie te wersje są liczone osobno. Najwyraźniej zmiana nazwy to zabieg prawny, pozwalający ominąć niefortunną obietnicę Notcha.

Opublikowano

Tak się grubas z tego wywinął, hah. Nie no, oczywiście nie sądziłem, że ktoś dostał klucze do Minecrafta na XBLA, ale byłem ciekaw, jak się z tego wytłumaczyli.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

http://www.minecraftforum.net/topic/940974-125sonic-ethers-unbelievable-shaders-glsl-shaders-dynamic-shadows-more/

Wygląda to bajecznie, kiedyś chwilkę miałem MC na dysku ale długo przy nim nie bawiłem. Coś czuję, że trzeba będzie to sprawdzić jak tylko czas pozwoli.

Notch może i nie napracował się przy wyglądzie swojej gry, ale przynajmniej dał jakąś podstawę do tworzenia takich fajnych modyfikacji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
projekty między 1 a 5 minutą filmu po prostu miażdzą oO
Opublikowano

ten typ klocek po klocku to wszystko buduje czy korzysta z edytorów jakiś?

Opublikowano

Nikt nie buduje niczego "klocek po klocku" ;p

World Edit, MCedit, World Painter - przyspieszają pracę nieraz kilkunastokrotnie.

Opublikowano

Ja buduje

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie Notch na wakacje pojechal.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś gra w customowe mapy adventure / CTM / survival, to polecam moją własną mapę, stworzoną z kilkoma znajomymi (tutaj) - post apokaliptyczny sandbox stworzony z użyciem wszystkich możliwości patcha 1.3 i 1.4 (nowe bloki i moby, custom spawnery, custom loot, traderzy, beacony itp.). Screeny na zachętę ;p

LZWPA.png

N2EfD.jpg