Pikol 336 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 o kutwa ale fajnie by bylo jakby ktos odwzorowal shirne of worship z Shadow of the colossus :o Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Nie bądź lama, buduj z ulepszonego kamienia [nie pamiętam jak to się nazywało ;f ] Bez cheatów to bardzo pracochłonne Ale ile satysfakcji daje I wcale nie jest takie straszne, robisz sobie "hutę" z np 10 piecami , wrzucasz kamulce jak idziesz wydobywać i siup Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Jeszcze drzewka trzeba pościnać... mam Magic Mouse i wiecie... nie muszę nic więcej pisać. Tak, gram w Minecrafta na czymś takim: I się da! Szkoda, że nie ma zwykłej rolki do zmieniania itemów, ale już się nauczyłem odruchowo walić ręką w klawiaturę. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 I wcale nie jest takie straszne, robisz sobie "hutę" z np 10 piecami , wrzucasz kamulce jak idziesz wydobywać i siup Jeżeli dobrze pamiętam to jeden węgiel "przerobi" 6 kamyczków Cytuj
firana140 622 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us XD kur.wa Wyobrażacie sobie żeby developerzy jakiejś poważnej gry ogłosili "oh nie wiemy czy uda nam się zdążyć z premierą na wyznaczony dzień bo chyba pogramy sobie w portal2 " Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Odpalam Minecrafta a tu dobra wiadomość czyli aktualizacja Minecraft Beta 1.5 (You will need to update your servers as well) * Weather (rain, snow, thunder) * Statistics * Achievements * Detector rail * Booster rail * Performance improvements More statistics and achievements will be added over time as we develop the game. They’re only stored locally at the moment, but we’ll slowly be rolling out online storing of achievements over time. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Już trochę gram w 1.5 i nie widziałem jeszcze piorunów, a już na pewno tych, które by mi chatkę spaliły. WTF? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Już trochę gram w 1.5 i nie widziałem jeszcze piorunów, a już na pewno tych, które by mi chatkę spaliły. WTF? Strasznie nieregularne to to... jak gram prawie codziennie od czasu update, tak z pogody widziałem 2x deszcz, 1x snieg, 2x burzę - z czego WSZYSTKO to w przeciągu jakichś 3h grania... a potem znów nic. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M_FkfrbsEMI 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 To powinien być oficjalny trailer gry Cytuj
scuff 463 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 http://mojang.com/2011/04/26/achtung-uwaga-attention/ hehe! enjoy your ban jak sie nie chcialo dolozyc 10zl do oryginalnego kodu Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3zTtwXQ5PJM Piękne Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 ....co to? Jak to co? "Texz account, New World 1" xD No głupie pytanie Stonka, no Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Chodziło mi o tego penisa co tryska Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Chodziło mi o tego penisa co tryska Mnie również ;p Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Niet, to nie moje. Ale bardzo inspirujące. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Za tydzień porzucam Terraria i wracam do Mineścierwa: http://twitter.com/#!/notch/statuses/71249054318862336 Cytuj
django 549 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 A future update will bring a “sky dimension” to Minecraft, joining Hell and, you know, the one you normally walk around in. Notch tweeted a series of images of an experimental “sky dimension” for Minecraft yesterday. It seems he was just messing about, but after the images drew attention from PC Gamer among others, the developer confirmed the addition. “And because PC Gamer made such a big deal of the sky dimension, I guess I’ll have to finish it. Consider it confirmed,” he said. co za typ... Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) Notch zamiast brać się za konkrety dodać np. pasek głodu, więcej zwierząt, oswajanie i ich hodowlę, może więcej potworów [bo w końcu ma to być survival] to wypuszcza patcha raz na rok dodając 1 nowy półklocuszek i niby rozwija gre. Albo akcja gdy nie był pewien czy zdąży z patchem, bo będzie musiał pograć w Portala 2, żenada. Tu nie ma co odkrywać po kilku dniach grania. Po co komu świnia zamieniająca się w jakiegoś świankozombiaka czy co to tam jest, jak nawet w tej grze nie ma co robić dla takich ludzi jak ja, którzy szukają survivalu i czegoś konkretnego, bo ileż można siedzieć i budować nie martwiąc się o nic. Oczywiście to tylko moja opinia, nie wiem co wy o tym sądzicie.Może to ja coś sobie ubzdurałem Edytowane 20 maja 2011 przez Empro 2 Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 To nasza "rodzinna" wiocha, któraś z kolei, bo wciąż pojawiają się coraz to nowsze wersje i dodatki fajna sprawa z tymi fajerwerkami ;p Cytuj
sroxer 19 Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 Witam! Wraz ze znajomymi postanowiliśmy kręcić filmiki z gry Minecraft, seria nosi nazwę "Good ideas" na nasz "Seria Dobrych Pomysłów" . Głównie są to filmiki z naszych przygód, jest również prezentowanie ciekawych budowli i systemów. No i tych trzech co będą nawijali Filmiki dodajemy co tydzień w każdy weekend! Możemy się pochwalić, że jako pierwsi w Polsce(na świecie chyba też) wykonaliśmy szklaną butelkę w Minecraft! Link do kanału: http://www.youtube.com/user/MineGoodPLideas?feature=mhum Zapraszamy do subskrybowania i oglądania! Pozdrawiamy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi