Gattz 217 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 tez trudno mi uwierzyc ze sa jakies roznice (z wyjatkiem tego ze jedna jest w przegladarce ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ale troll comix Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Odpalcie wersję przeglądarkową. Jest w końcu darmowa, więc musi mieć ograniczenia. Tak aby nikt mi nie zarzucał (opcje wersji przeglądarkowej): Edytowane 6 Czerwca 2011 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Wszyscy wyżej myśleli, że odpalasz przeglądarkową betę, nic nie pisałeś o darmowej wersji :potter: Edytowane 6 Czerwca 2011 przez scuff Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Minecraft na xboxa xD No to papa updaty na pc, bo bedzie dlc na xboxie. Notch ty chciwa dziwko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Minecraft na xboxa xD No to papa updaty na pc, bo bedzie dlc na xboxie. Notch ty chciwa dziwko Pewno: Updejty będą do fulla, dalej DLC. Notch ty gruba chciwa dziwko! edit: inteligentny komentarz Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 wy(pipi)ane, ja tam mam konto od alfy, dawać dlc :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 kurde, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Skoro to będzie na Kinecta, to oznacza, że nie ma szans pograć padem jako alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Przecież finalna wersja Minecrafta jest zapowiedziana jakoś na jesień tego roku z tego co pamiętam? A minecraft jest zapowiedziany na zimę więc wyjdzie już gdy na pc będzie już finalna wersja. MierzejX, no ja zakładam że sterowanie Kinectem to tylko OPCJONALNE sterowanie, ale teraz to już sam zwątpiłem bo z newsów nie wynika jasno czy sterowanie kinectem to tylko opcja czy jedyna możliwość... Jak będzie możliwość grania padem kupuje na 1000000000000% ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Brak obsługi pada w tej grze to byłby strzał nie w kolano ale prosto w jądra. Dla mnie tak się nie stanie na 99%, pewnie będzie to jedna z tych gier, która mają napisane "better with Kinect" i nic ponad to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 famas, ale to nie minecraft, a minecraft classic. To jest co innego tak naprawdę już. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak wydadzą kinect only to podbiją sobie sprzedaż a o to chyba im chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Eeeee... nie kumam. Jak wydadzą "better with kinect" to chyba jasne, że zgarną więcej klientów. Chyba, że masz na myśli sprzedaż kinectów, ale wtedy lamersko by się grało. Kopanie rozumiem, ale poruszanie się, precyzja, nie, nie, nie. No chyba nie myślą, że ludzie kupią kinecta, byleby grać w taką popierdółkę. Oby tylko Ci od FortressCrafta nie odpuszczali to może będą tworzyć dobrą konkurencję, bo jak na razie to kiszka ta gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Eeeee... nie kumam. Jak wydadzą "better with kinect" to chyba jasne, że zgarną więcej klientów. Chyba, że masz na myśli sprzedaż kinectów, ale wtedy lamersko by się grało. Kopanie rozumiem, ale poruszanie się, precyzja, nie, nie, nie. No chyba nie myślą, że ludzie kupią kinecta, byleby grać w taką popierdółkę. Oby tylko Ci od FortressCrafta nie odpuszczali to może będą tworzyć dobrą konkurencję, bo jak na razie to kiszka ta gierka. W sumie zależy jaki MS ma cel. Minecraft to popierdółka ale popierdółka o dużżżej mocy Wiadomo, że jeżeli Minecraft będzie tylko na Kinecta to jego sprzedaż będzie o wiele mniejsza, ale z drugiej stronie może to być jeden z mocnych argumentów do wahających się nad kupnem Kinecta - tak mi się wydaje. Jedno jest pewne, ja w tym skakaniu przed tv nic nie widzę i nic mnie nie przekona do kupna Kinecta A jeśli będzie obsługa pada to kupie od ręki grę za 1200MSP bo pewnie tyle będzie kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Eeeee... nie kumam. Jak wydadzą "better with kinect" to chyba jasne, że zgarną więcej klientów. Chyba, że masz na myśli sprzedaż kinectów, ale wtedy lamersko by się grało. Kopanie rozumiem, ale poruszanie się, precyzja, nie, nie, nie. No chyba nie myślą, że ludzie kupią kinecta, byleby grać w taką popierdółkę. Oby tylko Ci od FortressCrafta nie odpuszczali to może będą tworzyć dobrą konkurencję, bo jak na razie to kiszka ta gierka. Chodziło mi o sprzedaż kinecta,. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Gra wyjdzie na zimę, będzie tytułem tworzonym przez inne niż Mojang studio, będzie niezależnym tworem stricte konsolowym... Nie ma powodów żeby wieszać na Notchu psów, zwłaszcza że w niczym nie przeszkodzi w "rozwijaniu" wersji PC/MAC. Dla mnie to ciekawa popierdółka. Czekam na 1.7. Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Jakby zrobili Fortresscrafta na ps3 to bym był wniebowzięty Myślicie, że istnieje taka opcja w przyszłości? Edytowane 11 Czerwca 2011 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ten klon Minecrafta na XBL Indie Games? Bez jaj, po co komu on? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 @Empro Twórca FortressCrafta mówił coś, że dostał propozycję od sony, ale nie zdradził szczegółów. Mówił, że to oferta, której nie wypada odmawiać. Do dziś sprawa się nie rozwikłała więc albo po cichu coś tworzą albo coś nie wypaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/user/BlueXephos#p/u/5/rhNKOArgm1k NPC budujący sobie wioski? Notch, Twój adwenczer mołd będzie się musiał bardzo postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wyśmienite wieści: * Minecraft is coming to XBox 360. It will be a new version of the game, designed specifically for console play. We haven’t decided on a name yet. It will feature (but not require) Kinect support, and is being released “this winter”. It will be a 360 exclusive title. Źródło: Blog Notch'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 sorki ale czemu wiesci ze notch rozdwoi uwage na jakies cos na xboxie kiedy wolimy by pracowal tylko nad doskonaleniem wersji pc (gdzie ta gra bardziej pasuje) uwazasz za wysmienite? Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Jemu chodziło o to, że będzie można sterować padem, a nie tylko Kinectem.. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) sorki ale czemu wiesci ze notch rozdwoi uwage na jakies cos na xboxie kiedy wolimy by pracowal tylko nad doskonaleniem wersji pc (gdzie ta gra bardziej pasuje) uwazasz za wysmienite? Nie bój dupy i nie narzekaj * I will be the game designer on both new Minecraft titles, but I won’t be involved in the programming as I’m focused on the PC version of Minecraft. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi