Linek 187 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://uk.pc.ign.com/articles/121/1213832p1.html W skrócie - są szanse, że coś się konkretnie ruszy z Minecraftem, bo nocz oddał szefostwo nad grą (pipi)owi, żeby sam mógł zająć się nowym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Czyli będzie szansa, że NPC będzie w końcu jakoś się zachowywać, czy nadal będą chodzić po wodzie niczym pewna postać historyczna i nic sobie z tego nie będą robić nawet gdy zapada noc? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ta, w DLC za 5$. Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Trololol Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 widzę, że na oficjalnej stronie minecrafta życzą sobie 20 ojro za gierkę. na allegro masa kodów, co wyglądają niepewnie bo kosztują po 12-60zł. a że na święta mam dla kuzyna kupić to muszę się jakoś dowiedzieć gdzie to zrobić. czy w ogóle jest sens kupowania w sklepach internetowych/allegro, czy tylko na oficjalnej stronie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zawsze uważałem, i zdania nie zmienię, że kupowanie Keyów na allegro to dobrowolne wchodzenie do sadzawki z gównem. Wolę zapłącić więcej ale mieć pewność, że: a) nie wspieram złodzieja b) nie ryzykuję, że mi gra zniknie c) że mi zbanują całe konto (dowolnej platformy) Trzeba było kupić za czasów bety, było by o 20 zł taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 tak kur'wa rok temu miałem wiedzieć, że na te święta będzie chciał taki prezent -_- w każdym razie dzięki za odpowiedź, utwierdza mnie to w przekonaniu, że najlepiej będzie kupić z oficjalnej strony. chociaż punkt "a" trochę niejasny - sklepy internetowe = złodzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 punkt a prowadzi do nie kupowania gier nigdy i nigdzie i od nikogo capcom zlodzieje, ubisoft zlodzieje, m$ zlodzieje, sony zlodzieje itp itd ale tak na powaznie to chodzi mu o to ze na allegro klucz okazja ma minimalna szanse ze jest z kradzionej karty czy kradzione konto czy inny cwany sposob troche jak "nie wyjde z domu bo jest szansa ze meteoryt na mnie spadnie" osobiscie jeszcze sie nie naciolem na allego na keyach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ale tak na powaznie to chodzi mu o to ze na allegro klucz okazja ma minimalna szanse ze jest z kradzionej karty czy kradzione konto czy inny cwany sposob troche jak "nie wyjde z domu bo jest szansa ze meteoryt na mnie spadnie" osobiscie jeszcze sie nie naciolem na allego na keyach ^This A moi znajomi już nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Osobiście ja wolę nie kusić losu. Zapłaciłem oficjalnie, nie małą kwotę, mimo, że mogłem znacznie taniej. Niestety, jeżeli coś jest tańsze, nie oznacza, że będzie lepsze. BTW. widzieliście już tego moda, który pozwala dodawać własnych NPC i przypisywać im funkcje? Niby fajna opcja, ale do gry w pojedynke może być trochę za łatwo- tworzy się takich 10, przypisuje status strażnika i leci na "potworów" :S Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Biorac pod uwage ich odpowiedz sadze, ze nic nie zrobili a notch jest glabem http://www.reddit.co...hs_twitterings/ To... zupełnie zmienia mój odbiór tej sprawy. Chyba nie należy ufać grubym ludziom ;/. Wychodzi na to, że notch to kawał trolla i gnoja, nie oni. Sam już nie wiem, nieciekawa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No niezłe jaja, a odpowiedź Notcha to już w ogóle żenadka ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Dżungla... ciekawe czy w następnym updejcie czy jeszcze będzie trzeba poczekać... edit: Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No wygląda to całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 nareszcie coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 To co tam, kiedy pierwsze platne DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Podobno po premierze DNF 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Przed Państwem, pokaz możliwości najbardziej zaawansowanego silnika w świecie gier... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wolę oryginał Szwagier ostatnio ogrywał na PS3 inFamous 2, GTA IV, Motorstorm 2 i Fifę 12, ale po pokazaniu mu redstone'a w Minecrafcie najdłużej siedzi i buduje właśnie w nim. Siła prostej gierki na Javie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cudo: http://www.minecraftforum.net/topic/940974-110sonic-ethers-unbelievable-shaders-glsl-shaders-dynamic-shadows-more/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Cudo.. jak ktoś nie ma tryliard gb ramu to sobie pogra na 16 fpsach przy niskich detalach. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cudo.. jak ktoś nie ma tryliard gb ramu to sobie pogra na 16 fpsach przy niskich detalach. Nie bardzo rozumiem, co owe zdanie miało wnieść do tematu... ewentualnie co za stanowisko miało prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Może Empro gra na iksboksie albo ajfonie i mu żal Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To + water shader + LB photo realism = Crytek się może chować. Z tego co czytałem, water shader niestety nie jest z tym kompatybilny, przynajmniej póki co Pomarzyć jednak można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi