django 549 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wyglada prawie tak dobrze jak Cube World hy hy hy Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Cudo.. jak ktoś nie ma tryliard gb ramu to sobie pogra na 16 fpsach przy niskich detalach. Nie bardzo rozumiem, co owe zdanie miało wnieść do tematu... ewentualnie co za stanowisko miało prezentować. Twój komentarz jest niemniej zbędny, ale wiadomo trzeba zaspokoić troll ego. Przy 8 gb ramu chodzi mi to na max 25 fpsach więc mówie jak jest u mnie, gdyby było chociaż 30~ wtedy możnaby to nazwać cudem. No ale jak ktoś lubi pokaz slajdów to spoko Edytowane 3 Lutego 2012 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Trollowanie? Nic z tych rzeczy. Raczej piję do tego, że dziwi mnie stanowisko "mnie działa licho więc nic specjalnego". To tak samo jak mówić, ze Ferrari jest takie se, bo nie masz gdzie się nim rozpędzić w Polsce bo same dziury, albo że grafika BF3 jest na poziomie gier z PS2, bo Twój komp uciąga grę ledwo na LOW i 25 FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nawet jak się ma tryliard GB RAMu to i tak trzeba samemu w javie go odblokować, żeby gra z niego korzystała... ciekawe czy ktoś oprócz mnie tak robi? Ja mam odblokowane 2GB i to mi starcza. Nie wpływa co prawda to na ilość FPS tylko na szybkość renderowania świata. ( śmigam słabszych teksturach + oszczędzaniu energii żeby lapek się nie przegrzewał ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mówisz o wersji 32 bit Javy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Na moim Macu tylko taką wersję mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Trollowanie? Nic z tych rzeczy. Raczej piję do tego, że dziwi mnie stanowisko "mnie działa licho więc nic specjalnego". To tak samo jak mówić, ze Ferrari jest takie se, bo nie masz gdzie się nim rozpędzić w Polsce bo same dziury, albo że grafika BF3 jest na poziomie gier z PS2, bo Twój komp uciąga grę ledwo na LOW i 25 FPS. Niezbyt trafne porównanie. Jak dla mnie, to raczej jakby kupić Ferrari bez silnika za pełną cenę Widzieliście nowego snapshota? Ja jestem mega zadwolony, odkąd do Mojangu dołączył nowy gościu coś tam intensywniej zaczeli dłubać. Edytowane 15 Lutego 2012 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jestem zdecydowanie za głupi by zrobić coś co by chociaż w jednej milionowej przypominało powyższe xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Moim najwiekszym osiągnięciem z redstone póki co są automatyczne drzwi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Nowy limit wysokości. Ciekawe kiedy generator zacznie robić z niego pożytek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=woUo5zZjvi0 I to samo, ale w nocy + kilka dodatkowych ujęć: Edytowane 1 Marca 2012 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 DAFUG O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) http://www.technicpack.net/tekkit/ filmik poglądowy zaj.ebistość Edytowane 6 Marca 2012 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nawet jak się ma tryliard GB RAMu to i tak trzeba samemu w javie go odblokować, żeby gra z niego korzystała... ciekawe czy ktoś oprócz mnie tak robi? Ja mam odblokowane 2GB i to mi starcza. Nie wpływa co prawda to na ilość FPS tylko na szybkość renderowania świata. ( śmigam słabszych teksturach + oszczędzaniu energii żeby lapek się nie przegrzewał ). Możesz napisać coś więcej? Nie gram w to cholerstwo bo mnie już irytowało, jak przy generowaniu nowych chunków gra gubiła kilka fps, co przy 40-50 fps i tak skutkowało chrupaniem niezależnie od jakości wyświetlanej grafiki. Orientuje się ktoś w tym nowym projekcie nocza? Jakaś gra w kosmosie z abonamentem cośtam. Grubemu siano się skończyło czy kolejny przebłysk geniuszu? Oczywiście będzie sprzedawać grę już od pierwszych grywalnych wersji hehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Abonament na alfę. A grubasy i tak kupią. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Gruby idzie utartym szlakiem widzę. Twórcy Terrarii też wyeksploatowali temat i tworzą coś podobnego tylko w kosmosie. Będziemy kopać i budować na innych planetach. Tylko nie mówcie, że Nocz był pierwszy z tym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A jak to sie nazywa w ogóle, screeny, filmiki jakieś, bo nie słyszałem o tym jeszcze nic, oprócz tego, że "ma być". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 "Scrolls", czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Możesz napisać coś więcej? Nie gram w to cholerstwo bo mnie już irytowało, jak przy generowaniu nowych chunków gra gubiła kilka fps, co przy 40-50 fps i tak skutkowało chrupaniem niezależnie od jakości wyświetlanej grafiki. Niewiele to zmieni w tym wypadku, sam mam 8gb, winde i jave 64bit, a zdarza się chrupanie. Za to duża różnica jest jak się ustawi maksymalną widoczność i wrzuci jakieś graficzne wodotryski (teksturki w HD, shaderki) - wtedy bez większej ilości ramu gra lubi crashować. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 "Scrolls", czy jakoś tak. 0x10c Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ? http://0x10c.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co oni kombinują? Bo grubas spamuje cały czas o tym 0x10c na twitterze, a rudy tym -> http://www.playcobalt.com/ Znowu naciągają na kupno nieskończonej gry? Grał ktoś, ma coś do powiedzenia o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Niestety Notch zarabia jedynie 350 tysięcy dolarów dziennie (liczone kilka tygodni temu, przez jakiś serwis), jest milionerem, który podciera się dolarami, a jednak stwierdził, że gra nie powstanie na zadowalającym poziomie jak mu nie zapłacisz za wersję Aplha pierw xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi