Junkhead 33 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A tak bardziej na temat, to "I love you Philip Morris" był całkiem niezły i łamię tabu chyba jak żaden film gejowski do tej pory. Rozumiem, że to skrót myślowy od "żaden popularny amerykański film gejowski". Chociaż mam wrażenie, że gdyby nie marketingowe przebranie "zwykłej" komedii, to film by zarobił tyle co nic... O co chodzi z tym tytułem? Brzmi jak reklama papierosów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 imdb.com się kłania, to naprawdę 10 sekund roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Może nawet mniej, ale chyba nie sądzisz, że będę googlował by sprawdzić co ma wspólnego film o pedałach z koncernem tytoniowym i marką papierosów. Od tego mam Was, moje kąsolomaniakowe krejzolki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jedyny ktory dalo sie obejrzec to I love you Phillip Morris Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 I był zayebisty, zresztą na BBM się nawet popłakałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 każdy płakał jak dali sobie po ryjach z rana Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 a ten Almodovara, ''Złe wychowanie'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 OZ jest fajne pod tym wzgledem. Najlepsza scena jak Pan Eko wyruchał włocha w dupe Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 moze jestem staroswiecki, ale jedyne sceny gejowskie jakie widzialem w swoim zyciu to te w Rodzinie Soprano... tam moja tolerancja lapala juz limity, chociaz byly to delikatne sceny... Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 drygnal ci i sie zewstydziles? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Wlasnie se jeszcze przypomnialem Priscille, Krolowa Pustyni. To byl calkiem zabawny film i zapomnialem nawet, ze gral w nim Hugo Weaving. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 rocky horror picture show no i philadelphia za pozytywne zakonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 drygnal ci i sie zewstydziles? raczej bylem obrzydzony, nizli podniecony Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Na stronie gazety jest artykul bardzo apropos tego tematu. Uwazajcie przy lekturze bo jeszcze wam drygnie i sie zbulwersujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 jak oglądałem Brockback Mountain to przy scenie z ''rypaniem w kakao'' od razu TV przełączyłem...są rzeczy których lepiej nie widzieć , jeszcze by mi drygnął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nikt nie wspomniał o "Być jak Stanley Kubrick". Gdzie Malkovich gra kolesia podającego się za Kubricka by się nażreć i napić za darmo, a przy okazji wyrwać jakiegoś młodego samca i go pojechać w dupsko. Film całkiem dobry, ale pedalskie sceny obrzydliwe, fuuuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 wszystkie filmy gusa van santa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 "I Twoją matkę też", dobry film, gdzie pojawia się temat homo i perfidnie godzi w wiek dorastania każdego praworządnego heteryka, odsłaniając prawdziwe oblicze ludzkiej seksualności. Bodajże "Ich Troje" z Baldwinem (chyba Stephenem), które oglądałem ładnych parę lat temu, też gmera mocno w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Nikt nie wspomniał o "Być jak Stanley Kubrick". Gdzie Malkovich gra kolesia podającego się za Kubricka by się nażreć i napić za darmo, a przy okazji wyrwać jakiegoś młodego samca i go pojechać w dupsko. Film całkiem dobry, ale pedalskie sceny obrzydliwe, fuuuuuuu. przegapiłem wcześniej ten post, z tego miejsca podpisuje się pod nim. film jest całkiem dobry, ale bezczelnie żeruje na tytule być jak john malkovich - polski dystrybutor jak widać zrozumiał, że nadając tytuł bliższy oryginalnemu pewnie nikt by go nawet nie tknął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi