Skocz do zawartości

Kino gejowskie

Featured Replies

Opublikowano

A tak bardziej na temat, to "I love you Philip Morris" był całkiem niezły i łamię tabu chyba jak żaden film gejowski do tej pory.

Rozumiem, że to skrót myślowy od "żaden popularny amerykański film gejowski". Chociaż mam wrażenie, że gdyby nie marketingowe przebranie "zwykłej" komedii, to film by zarobił tyle co nic...

O co chodzi z tym tytułem? Brzmi jak reklama papierosów.

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jak oglądałem Brockback Mountain to przy scenie z ''rypaniem w kakao'' od razu TV przełączyłem...są rzeczy których lepiej nie widzieć , jeszcze by mi drygnął

Opublikowano

Może nawet mniej, ale chyba nie sądzisz, że będę googlował by sprawdzić co ma wspólnego film o pedałach z koncernem tytoniowym i marką papierosów. Od tego mam Was, moje kąsolomaniakowe krejzolki.

Opublikowano

Jedyny ktory dalo sie obejrzec to I love you Phillip Morris :)

Opublikowano
  • Autor

każdy płakał jak dali sobie po ryjach z rana

Opublikowano

OZ jest fajne pod tym wzgledem. Najlepsza scena jak Pan Eko wyruchał włocha w dupe

Opublikowano

moze jestem staroswiecki, ale jedyne sceny gejowskie jakie widzialem w swoim zyciu to te w Rodzinie Soprano... tam moja tolerancja lapala juz limity, chociaz byly to delikatne sceny...

Opublikowano

drygnal ci i sie zewstydziles?

Opublikowano

Wlasnie se jeszcze przypomnialem Priscille, Krolowa Pustyni. To byl calkiem zabawny film i zapomnialem nawet, ze gral w nim Hugo Weaving.

priscillamitzitownshipp.png

Opublikowano

rocky horror picture show

no i philadelphia za pozytywne zakonczenie

Opublikowano

drygnal ci i sie zewstydziles?

raczej bylem obrzydzony, nizli podniecony

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na stronie gazety jest artykul bardzo apropos tego tematu. Uwazajcie przy lekturze bo jeszcze wam drygnie i sie zbulwersujecie.
Opublikowano

jak oglądałem Brockback Mountain to przy scenie z ''rypaniem w kakao'' od razu TV przełączyłem...są rzeczy których lepiej nie widzieć , jeszcze by mi drygnął :sweat:

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o "Być jak Stanley Kubrick". Gdzie Malkovich gra kolesia podającego się za Kubricka by się nażreć i napić za darmo, a przy okazji wyrwać jakiegoś młodego samca i go pojechać w dupsko. Film całkiem dobry, ale pedalskie sceny obrzydliwe, fuuuuuuu.

Opublikowano

wszystkie filmy gusa van santa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"I Twoją matkę też", dobry film, gdzie pojawia się temat homo i perfidnie godzi w wiek dorastania każdego praworządnego heteryka, odsłaniając prawdziwe oblicze ludzkiej seksualności.

Bodajże "Ich Troje" z Baldwinem (chyba Stephenem), które oglądałem ładnych parę lat temu, też gmera mocno w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor
Nikt nie wspomniał o "Być jak Stanley Kubrick". Gdzie Malkovich gra kolesia podającego się za Kubricka by się nażreć i napić za darmo, a przy okazji wyrwać jakiegoś młodego samca i go pojechać w dupsko. Film całkiem dobry, ale pedalskie sceny obrzydliwe, fuuuuuuu.

przegapiłem wcześniej ten post, z tego miejsca podpisuje się pod nim. film jest całkiem dobry, ale bezczelnie żeruje na tytule być jak john malkovich - polski dystrybutor jak widać zrozumiał, że nadając tytuł bliższy oryginalnemu pewnie nikt by go nawet nie tknął.