tk___tk 4 795 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 (edytowane) gatunek ten, wydaje mi się, przeżywa obecnie renesans. lubicie oglądać takie niezobowiązujące, brutalne, sprośne, kiczowate, niskobudżetowe ścierwo? ja tak. "maczeta", "hobo with a shotgun", "run! bitch! run!" to jest to co aktualnie można oglądać, ale gatunek ma za sobą bogatą przeszłość. wyróżnić możemy również najróżniejsze pod-gatunki. jakie tytuły polecacie? jest tu jakiś fan tromy? Edytowane 27 września 2010 przez tk___tk Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Toxic Avenger byl smieszny, kiedys jakiegos ogladalem. Mam nadzieje, ze Hobo z Hauerem bedzie fajne, bo tak naprawde na Machete zawiodlem sie na calej linii. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 września 2010 Autor Opublikowano 27 września 2010 (edytowane) hobo zapowiada się soczyście i czuję, że będzie srogo poku.rwione i będzie opowiadać o najgorszym gó.wnie jakie można spotkać żyjąc na tym poje.banym świecie i o ludziach z rynsztoka (niczym kawałek "syfilis" niejakiego słonia). zapowiada to już znakmoty monolog hauera ze zwiastunu, który zniszczył wszystko nawet zwiastun "killer inside me" winterbottoma. Edytowane 27 września 2010 przez tk___tk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi