Opublikowano 6 lipca 201113 l Autor Można? To nie wiedziałem. Zwracam honor <: @Shankor - Bierz szpiega i leć na cp_well. Polataj trochę za frontlinem wroga, na pewno będą mieli spy-chekującą pyrkę. Wtedy możesz wskoczyć do wody pomiędzy środkowym a przedostatnim punktem.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Fajnie ze obecnie gra jest za free. To dobry kawalek kodu. Moze byc ciezko jak ktos przerzuca sie z innej gry. No i troche denerwuje mnie maly dmg jaki zadaja bronie typu shotgun z bliska.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Ogólnie shotgun jest bronią do dobijania, nie do latania z nią jako główną. Wyjątkiem jest Scout. W ogóle to shotgunów raczej się nie używa ze względu na to, że na 2 slocie można ustawić jakieś specjalne bronie.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Amatuchno co sie dzieje po wejsciu F2P. Wszedzie Heavy albo snajperzy, raaany...
Opublikowano 28 lipca 201113 l Stonka, Kubicz, akosław - macie ochotę na TF2 dziś wieczorem? Rinek się zapowiadał, że by chętnie zagrał w większym gronie
Opublikowano 28 lipca 201113 l W dniu 28.07.2011 o 09:52, Stona napisał(a): Jeśli dotrwacie do 23 to mogę trochę pograć Chłopacy mają ostatnio taki start, że jak zaczniemy przed 22:00 to będzie nieźle xD
Opublikowano 14 października 201113 l Team Fortress 2 Manniversary update adds Steam Workshop, new hats, new map, item trials
Opublikowano 23 października 201113 l Pany, nie ma ktoś jakichś ZBĘDNYCH rzeczy do oddania biednej cyberstonce? Krafcę sobie broń bezkonnego bezgłowego jeźdźca i mi zabrakło materiału na metal :< Anyone?
Opublikowano 23 października 201113 l Kosę Horseless Headless Horseman Headtaker http://wiki.teamfortress.com/wiki/Horseless_Headless_Horsemann%27s_Headtaker
Opublikowano 9 listopada 201113 l ja go mam za acziwmenta z zeszłego halołin chyba edit: ją właściwie? Edytowane 9 listopada 201113 l przez Oran
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Jezeli ktos jeszcze w to wgrywa, to niech mnie doda na steamie, bo mam zamiar zaczac swoja przygode z TFem w koncu owiec_pl
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Na poczatek proponuje dolaczyc do http://steamcommunity.com/groups/psxextreme . Jesli pamiec mnie nie myli, to batman (DarealRadexHEJOO) grywa w TFa.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Jezeli ktos gral, a juz nie ma zamiaru grac to bylbym wdzieczny za jakiekolwiek itemy, sczegolnie noze dla spy, bo kuzwa nic mi wypasc nie chce :< A nie ten poziom, zeby cokolwiek craftowac, bo bym musial caly plecak przetopic, zeby cokolwiek zlozyc.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l W dniu 19.06.2012 o 16:07, Gattz napisał(a): 1k adena plox? Adena? Warms the heart, stare dobre czasy
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Mniej wiecej, tyle ze o adeny nie ploxilem, bo wiedzialem co robic, zeby miec hajs. A tutaj wszystko zalezy od losowego dropu.