Skocz do zawartości

Team Fortress 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 139
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A widzisz, sie nie znam. Mam 4 strony różnorakich itemów, bo nigdy nie craftowałem nawet.

• Grałem w toto i po kilku godzinach odinstalowałem. Jest oryginalny klimat, ciekawe klasy, gra ma jaja, nie ma takiego zadęcia jak w codach czy battlefieldach, ale nie odczuwalem takiej samej przyjemn

• Post wyżej ma tak przemyślaną składnię, że nie wiadomo o co w nim chodzi.

Opublikowano

I kolejny bonus z okazji aktualizacji, czyli "Pyrovision Goggles" (http://wiki.teamfort...ovision_Goggles). Zeby je zdobyc wystarczy odpalic gre przed 5 lipca (dostanie sie wtedy wersje vintage).

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Zwykła ciekawostka. Nie da się sensownie grać w tych okularach. Poza tym, kiedy kilkunastu ludzi ma je założone, to serwery potrafią nie wyrabiać i są lagi jak cholera. Widocznie silnik przelicza za dużo baloników, bąbelków i różowych gówienek. Ale pomysł spoko ;)

Opublikowano

Jak sie nie da sensownie grac? Jakos gram kazda klasa w nich na ten moment i nie zauwazylem zeby moj poziom gry spadl.

Opublikowano

Zależy ile osób w nich gra w tym samym momencie.. A z tym sensownie chodzi mi o to, że ogólnie można dostać pierd.olca w oczach po jakimś czasie. A poza tym nie oszukujmy się - trochę to zbyt przesłodkie :)

Gdzie grasz owieczko najczęściej?

Edytowane przez acidizer

Opublikowano

Tam gdzie mnie dolaczy ;D Nie mam swoich serwerow najulubienszych, a jak sa znajomi to tam gdzie oni.

E: owiec_pl na steamie.

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

Informacja o zwolnieniach serwerów przez pyrovision potwierdzona przez admina "mojego" serwa. Niemniej jednak podobno właśnie wczoraj wyszła jakaś łata, która ten problem mimimalizuje ;)

Opublikowano

Ja odpalilem gre, przeczytalem informacje o aktualizacji, wbilem na chwile do sklepu by obejrzec nowe bronie i dostalem je jak wrocilem do menu.

edit:

Mozna je jeszcze dostac za dominacje kogos, kto ich uzywa. Jednak wtedy gogle sa niewymienialne i sa w jakosci unique.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Vintage byly do dzisiaj chyba, a ze w USA maja inna strefe czasowa to u nas pewnie do wczoraj. Teraz musisz chyba zdominowac kogos kto ich aktualnie uzywa, zeby je dostac.

Opublikowano

No nie wiem. Bardzo dziwna sprawa. Nie mam pojecia co wam poradzic. Moge jedynie zaproponowac pomoc w zrobieniu acza, ktory na 100% da wam te okulary (bo raczej nie wierze, ze dropna wam normalna droga).

Opublikowano

Ja sie zapisalem i czapki nie dostalem, wiec tez ciekawie :/

BTW czy granie na dwoch kontach na jednym PC jest legalne? Mam faze na zbieranie itemkow xD

Opublikowano

Oczywiscie, tylko pamietaj, ze drugie konto bedzie f2p. Wiec dopoki go nie zamienisz na premium, to nici z zabawy w kolekcjonera.

Opublikowano

Nie, kazde konto powinno dostac nagrode. Odpalilem gre na moich kontach f2p i kazde dostalo gogle.

Opublikowano

Jak ktos tego potrzebuje to mozemy się ustawić i ta osoba mnie z tym bajerkiem zdominuje. Jak co to steam: Danteveli

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przestałem w to grac jak mi zabrakło mi miejsca na przedmioty ktore za 100 miejsc kosztuje niecałe 4 euro, a gdzie orange box w wyprzedzazy kosztuje nie calem 8,gdzie tu sens.

Opublikowano

przestałem w to grac jak mi zabrakło mi miejsca na przedmioty ktore za 100 miejsc kosztuje niecałe 4 euro, a gdzie orange box w wyprzedzazy kosztuje nie calem 8,gdzie tu sens.

Rozumiem, ze 300 slotow zajmuja same bille i earbuds? :P Ja jak mam malo miejsca, to craftuje normalne bronie/sprzedaje za scrapa. Zreszta jesli grasz dla zabawy, to brak miejsca w plecaku nie powinien Ci przeszkadzac.

Opublikowano

btw: nie prowokujcie mnie bo jeszcze bede pisal na tym forum a bym tego nie chcial.

Opublikowano

My chcemy zebys tu pisal! Wiec odpowiedz, czemu nie zamienisz w metal dubli z plecaka?

Edytowane przez kubicz