Skocz do zawartości

Team Fortress 2

Ruther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykła ciekawostka. Nie da się sensownie grać w tych okularach. Poza tym, kiedy kilkunastu ludzi ma je założone, to serwery potrafią nie wyrabiać i są lagi jak cholera. Widocznie silnik przelicza za dużo baloników, bąbelków i różowych gówienek. Ale pomysł spoko ;)

Opublikowano (edytowane)

Zależy ile osób w nich gra w tym samym momencie.. A z tym sensownie chodzi mi o to, że ogólnie można dostać pierd.olca w oczach po jakimś czasie. A poza tym nie oszukujmy się - trochę to zbyt przesłodkie :)

Gdzie grasz owieczko najczęściej?

Edytowane przez acidizer
Opublikowano (edytowane)

Tam gdzie mnie dolaczy ;D Nie mam swoich serwerow najulubienszych, a jak sa znajomi to tam gdzie oni.

E: owiec_pl na steamie.

Edytowane przez Owiec
Opublikowano (edytowane)

Ja odpalilem gre, przeczytalem informacje o aktualizacji, wbilem na chwile do sklepu by obejrzec nowe bronie i dostalem je jak wrocilem do menu.

edit:

Mozna je jeszcze dostac za dominacje kogos, kto ich uzywa. Jednak wtedy gogle sa niewymienialne i sa w jakosci unique.

Edytowane przez kubicz
Opublikowano

Vintage byly do dzisiaj chyba, a ze w USA maja inna strefe czasowa to u nas pewnie do wczoraj. Teraz musisz chyba zdominowac kogos kto ich aktualnie uzywa, zeby je dostac.

Opublikowano

No nie wiem. Bardzo dziwna sprawa. Nie mam pojecia co wam poradzic. Moge jedynie zaproponowac pomoc w zrobieniu acza, ktory na 100% da wam te okulary (bo raczej nie wierze, ze dropna wam normalna droga).

Opublikowano

Ja sie zapisalem i czapki nie dostalem, wiec tez ciekawie :/

BTW czy granie na dwoch kontach na jednym PC jest legalne? Mam faze na zbieranie itemkow xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przestałem w to grac jak mi zabrakło mi miejsca na przedmioty ktore za 100 miejsc kosztuje niecałe 4 euro, a gdzie orange box w wyprzedzazy kosztuje nie calem 8,gdzie tu sens.

• Minusik 1
Opublikowano

przestałem w to grac jak mi zabrakło mi miejsca na przedmioty ktore za 100 miejsc kosztuje niecałe 4 euro, a gdzie orange box w wyprzedzazy kosztuje nie calem 8,gdzie tu sens.

Rozumiem, ze 300 slotow zajmuja same bille i earbuds? :P Ja jak mam malo miejsca, to craftuje normalne bronie/sprzedaje za scrapa. Zreszta jesli grasz dla zabawy, to brak miejsca w plecaku nie powinien Ci przeszkadzac.