Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha - tylko prosiłbym jeszcze, aby ostateczne czasy udokumentowane zdjęciami podawać w niedzielę 10.10.2010 od godziny 20:00 do 22:00, oraz nie pisanie innych postów w tym czasie. Będzie mi wtedy znacznie łatwiej podliczyć wyniki :)

A teraz oczywiście zachęcam do dzielenia się wykręconymi czasami, wszak motywację do walki musimy jakąś mieć :D

Opublikowano

A ja jednak wolałbym starą punktację ;) . Może na razie będzie kilkunastu uczestników, ale z czasem ludzie się wykruszą. Głupio byłoby zmieniać w czasie turnieju punktacji z nowej na starą.

Opublikowano

co do podpisu zdjęć nie wiem czy mają sens. W time trialu i tak wyświetla się w lewym górnym rogu nick grającego (przynajmniej na PS3 ale nie wiem jak na PC)

EDIT: Zbyt łatwo to nie będzie, zrobiłem kilka próbnych kółek renówką i nie mogę pobić 2.01 wykręconego lotusem (chociaż rekord to 1.59.460 w qualu)

Opublikowano

a ja się zastanawiam czy 7 dni na jeden tor to przypadkiem nie za długo??

Tak wiem zaraz mnie objedziecie że nie każdy ma czas itd ale wystarczy 2-3 wieczorki usiąść i można jakieś ciekawe czasy wykręcić.

Przeciez główną nagrodą nie jest tutaj bolid formuły 1 czy coś;)

Proponuję 5 dni na tor.

Co wy na to??

Opublikowano

Optymistycznie zakładam, że najlepsze czasy powinny być w granicach 1:49,xxx... a może nawet poniżej ;)

Myślę, że Orion już się o to postara :D

W drabince na live widziałem 1:48:xxx. Prawie cała pierwsza setka zrobiła czas McLarenem. Najlepsze reno miało jakieś 1:51:xxx

Opublikowano

Hmmm... to widocznie przeceniłem możliwości Renaty :D

Nie mam dostępu do LIVE i tych najlepszych czasów nie widziałem.

Ale postaram się dziś zejść poniżej 1:52... choć łatwo nie będzie :) Ta nowo dobudowana partia toru sprawia mi jeszcze sporo problemów, starą konfigurację miałem opanowaną bardzo dobrze, bo wiele na niej śmigałem w rFactorze ;)

Opublikowano

Mi jak na razie cięzko zejśc poniżej 1.53.xxx więc na czołówkę widze nie mam szans :whistling:

Niestety jadę na standardowym setup`ie bo isę na tym nie znam :D

No i w dodatku jade na starym padzie od PS One 8) Który jak jest prosta to walczę z bolidem żeby jechał prosto takie analogi dobite ;)

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj trochę pośmigałem i na razie 1:51:914 ale może jeszcze tak 0.5sec urwę. Przydałaby się kierownica. Masakrycznie denerwuje mnie ostatni sektor jak się minimalnie wyjedzie poza tor, od razu kara na następne kółko :down:

Edytowane przez lukaszt_89